jata_70 Napisano 21 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2014 SB gdzie można je nabyć? U Ciebie czy może gdzieś w Bielsku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 21 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2014 MB... Figo - ale co to za Solda obok jedynej słusznej koncepcji z naklejką??? Wstyd :wink: Nie! Nie wstyd. Dla mnie Solda to również słuszny kierunek. Jeśli piszę w jedynie słusznym kierunku ,mam na myśli całe Alpy i,... doszły do tego jeszcze Pireneje,po wizycie w Andorze.:biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmarcin Napisano 21 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2014 Dla mnie Sławek prześlij do Marboru też komplet 1x duża i 1x mała + 2x małe. Jak Mariusz jest regionalnym przedstawicielem skionline, to z nim się już rozliczę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 21 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2014 Jeśli piszę w jedynie słusznym kierunku ,mam na myśli całe Alpy i,... doszły do tego jeszcze Pireneje,po wizycie w Andorze.:biggrin: Ehhh Wam z Bielska to wszędzie blisko, nawet w Pireneje :wink: A jak człowiek chce się chociażby przebiec, to musi w Wasze okolice się udać - by móc później nazwać się prawdziwym "Katorżnikiem" :shocked: Na tegorocznej edycji Biegu "Katorżnika" się pojawię. ...a naklejka Skionline - nie zmienię zdania!, na honorowym miejscu przyklejona być powinna, bez Soldy, czy innej Andory obok :biggrin: Dla mnie Sławek prześlij do Marboru też komplet 1x duża i 1x mała + 2x małe. Jak Mariusz jest regionalnym przedstawicielem skionline, to z nim się już rozliczę. :biggrin: Regionalny przedstawiciel Skionline :biggrin: Marcinku, pisz tak dalej a JC mnie na jakiś etat weźmie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 21 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2014 Marcinku, pisz tak dalej a JC mnie na jakiś etat weźmie :biggrin: Chyba byś się nie pogniewał :tongue: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ratrak Napisano 21 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2014 Zaklepuję 5 małych i jedną dużą! : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 21 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2014 Ja poproszę 1xduża 1xmała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 21 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2014 Coś mi się zdaje,że wytwórnię (drukarnię) już trzeba zaklepać.:cheerful: ,...no żeby następną partię robili :stupid: Tylko SB będzie musiał ze dwie sekretarki (do zaklejania kopert) zatrudnić chyba.: No chyba,że oleje swoje sprawy i będzie (jak ten świstak) zawijał,tfu...zaklejał koperty.:laughing: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 21 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2014 ...a naklejka Skionline - nie zmienię zdania!, na honorowym miejscu przyklejona być powinna, bez Soldy, czy innej Andory obok przecież jest i wg. Twego życzenia :happy:[ATTACH=CONFIG]12992[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jodek1 Napisano 21 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2014 jedna na kask styknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magnusDux85 Napisano 21 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2014 (edytowane) Ja chętnie kupię na kask 3 sztuki . Edytowane 22 Styczeń 2014 przez magnusDux85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 21 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2014 1x duża i 5x mała:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hupon Napisano 21 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2014 Duża i mała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojmu Napisano 21 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2014 1x duża, 5x małe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 21 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2014 Musicie się uzbroić w cierpliwość, bo się przed chwilą okazało że w czwartek muszę jechać na tydzień do sanatorium w Alta Badia:tongue:, tak więc wszystkie nalepki co mają iść wysyłkowo będą wysyłane dopiero po powrocie, no ale nie ma problemu żeby je odbierać w Alta Badia:smile:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 21 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2014 Jak zamawiać? PW? Mogę pomóc w rozprowadzaniu we Wrocławiu. PS Gdyby coś to ja : - małe 6 szt - duże 2 szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 21 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2014 Tak na PMa, ale proszę nie piszcie na razie, bo skrzynka wybuchnie, jak wrócę to dam znać że już:applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 21 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2014 Super pomysł i wykonanie. SB graty za chęci. Może te naklejki odnowią społeczność. Poproszę oczywiście o dużą i małą, przy okazji odbiorę. Wysyłane z iPad przez Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 21 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2014 Sławku, naklejki są super fajne! Bardzo chętnie przekażę je Kolegom ze świętokrzyskiego, Radomia i okolic jeśli oczywiście zechcą posiadać takowe. Mój adres znany jest redakcji :happy: Na razie poproszę o komplet dla mnie, małą i dużą. to dla mnie Mariusz klepnij u Dyrektora 3 x małą. (nie mam boxa bo i poco:stupid:) no dobra, dużą też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woocash Napisano 22 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2014 Poproszę małą z odbiorem w Radomiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dembus Napisano 22 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2014 Ja poproszę 1x małą i 1 x dużą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magnusDux85 Napisano 22 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2014 Jeśli będzie potrzeba mogę rozprowadzić w Poznaniu i okolicach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 22 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2014 Poproszę małą z odbiorem w Radomiu. Bardzo chętnie przekażę naklejki a jeszcze większa przyjemność dla mnie będzie Ciebie poznać osobiście :happy: Myślę, że jakoś na początku lutego będziemy z Chłopakami z Kielc robić jakieś małe spotkanie na którymś z świętokrzyskich stoków - byłoby miło gdybyś wpadł (dam znać na priv jak coś zmontujemy). Panowie, nasza "nizinna" Skionlinowa Paczka rośnie w siłę :happy: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 22 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2014 Szacunek i wielkie dzięki dla SB, że tak ładnie to zorganizował. :applause: :applause: :applause: Produkt finalny przedstawia się rewelacyjnie! :applause: :applause: :applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 22 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2014 Dla mnie 2x mała i 1x duża. Proszę, prześlij do "regionalnego dystrybutora" - "marboru". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi