JC Napisano 9 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2009 Ale też nie można mieć pretensji do samego dziecka, po prostu tu Misal popełnił błędy wychowawcze, no i ten parapet stoi u niego w piwnicy, z tego trzeba będzie wyciągnąć jakieś konsekwencje;) To Misal trzyma dziecko w piwnicy? :eek: Dobrze, że chociaż mu lodówkę tam wstawił, bo chłopak przynajmniej coś zje do czasu do czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 9 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2009 Naklejka SKOONLINE na desce to profanacja:eek:, to musi zniknąć i to nie jest sugestia, tylko polecenie służbowe:cool: Wykonać! Jak zobaczyłem tą deske to wiedziałem że Salwer dostanie zjebkę To Misal trzyma dziecko w piwnicy? :eek: Dobrze, że chociaż mu lodówkę tam wstawił, bo chłopak przynajmniej coś zje do czasu do czasu. Haha:) Jak moje dziecko kupi deske to też bedzie mieszkało w piwnicy i bede musiał się zastanowić czy mu lodówkę wstawić czy nie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 9 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2009 Panowie jest rozwiązanie pilarka przeciąc na połowe i juz są dwie dechy:D:D:D:D ps a Wy tu już linczujecie Misiala i Slawera:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 9 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2009 Jak zobaczyłem tą deske to wiedziałem że Salwer dostanie zjebkę Haha:) Jak moje dziecko kupi deske to też bedzie mieszkało w piwnicy i bede musiał się zastanowić czy mu lodówkę wstawić czy nie!! Jestem pewien ,że salwer nakleił nalepkę i wkleił zdjęcie na forum z rozmysłem A co do dziecka to zobaczysz ,że nie jest to takie proste Mnie się to nie udało. Ciężko mi było przekonać młodzież bo te jakieś 10 lat temu parapety miały swój wielki bum. Nie mniej poległem (uległem).Ale ciągle komentowałem,że Pan Bóg dał człowiekowi dwie nogi to do tych dwóch nóg należą się dwie deski. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salwer Napisano 9 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2009 w Piwnicy mieszkać jeszcze nie muszę , a co więcej dechę przywiózł mi Senior nie z byle kąd tylko od szanownego Seppiego którego fotkę z Misalem widzieliście w Stubaiowym wątku Nalepka została jak najbardziej naklejona z rozmysłem, specjalnie na potrzeby zdjęcia Misal prowadził kampanię "Prawdziwe Warszawiaki to nie buce", ja uruchamiam kampanię "Prawdziwy Snowboardzista potrafi dogadać się z narciarzem" Tantum Verde stoi i nawet kropelki do nosa obok... Już na szczęście nie używane ale 2 tygodnie (nawet 2,5) męczyło mnie obrzydliwe wirusowe przeziębienie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salwer Napisano 9 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2009 To Misal trzyma dziecko w piwnicy? :eek: Dobrze, że chociaż mu lodówkę tam wstawił, bo chłopak przynajmniej coś zje do czasu do czasu. No i tak się rodzą plotki właśnie W piwnicy stoi lodówka a nie moje łóżko Tylko opieki społecznej nie nasyłajcie na Misala bo nie będzie mógł tabelek zza krat robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 9 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2009 No i tak się rodzą plotki właśnie W piwnicy stoi lodówka a nie moje łóżko Tylko opieki społecznej nie nasyłajcie na Misala bo nie będzie mógł tabelek zza krat robić no bo za ten parapet Misial dał Ci tylko siennik do spania:D a tabelki tabelki............. jest takie coś jak dziedziczenie więc sie już wczuwaj:P wogole tak od razu chcesz go za kraty no wiesz co:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salwer Napisano 9 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2009 Jestem pewien ,że salwer nakleił nalepkę i wkleił zdjęcie na forum z rozmysłem A co do dziecka to zobaczysz ,że nie jest to takie proste Mnie się to nie udało. Ciężko mi było przekonać młodzież bo te jakieś 10 lat temu parapety miały swój wielki bum. Nie mniej poległem (uległem).Ale ciągle komentowałem,że Pan Bóg dał człowiekowi dwie nogi to do tych dwóch nóg należą się dwie deski. Sukcesem jest umiejętnie korzystać z jednego i drugiego i umieć się znaleźć zarówno w towarzystwie narciarskim, jak i snowboardowym Nigdy nie wiadomo, na czym będzie jakaś fajna laska jeździć, a wtedy jej nie powiem "Sorry, ale ekipa z forum skionline zabroniła mi na desce jeździć " :D 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 9 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2009 Sukcesem jest umiejętnie korzystać z jednego i drugiego i umieć się znaleźć zarówno w towarzystwie narciarskim, jak i snowboardowym Nigdy nie wiadomo, na czym będzie jakaś fajna laska jeździć, a wtedy jej nie powiem "Sorry, ale ekipa z forum skionline zabroniła mi na desce jeździć " :D haha dobre dobre:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 9 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2009 To Misal trzyma dziecko w piwnicy? :eek: Dobrze, że chociaż mu lodówkę tam wstawił, bo chłopak przynajmniej coś zje do czasu do czasu. Coś słabo u admina z kojarzeniem i wiązaniem postów :eek: ... W kącie chlipać nie będę, tylko normalnie zejdę do piwniczki i wyciągnę Badacsonyi Szurkebarat (tak to się chyba pisze) :D Teraz już wiadomo co jest w lodówce pzdr misal _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 9 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2009 I jeszcze póki co to Admin nie zajął stanowiska w sprawie Pucharu Prezesa: http://www.skionline.pl/forum/showpost.php?p=85922&postcount=57 a niektórzy mogliby być zainteresowani pzdr misal _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 9 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2009 hah no trzeba by panie Prezes cos dla podium ufundować:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jesku Napisano 3 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2011 Nalepka na samochód Zauważyłem ze na klapie tylnej samochodu że człokowie klubow zamieszczaja logo swojgo klanu, np: płetwonurkowie, biegajacy a nawet ryba dla dla klanu koscielnego. Moze jest to dobry znak dla nas. Co wy na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 3 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2011 (edytowane) Zauważyłem ze na klapie tylnej samochodu że człokowie klubow zamieszczaja logo swojgo klanu, np: płetwonurkowie, biegajacy a nawet ryba dla dla klanu koscielnego. Moze jest to dobry znak dla nas. Co wy na to ? Ja mam naklejone takowe. Skionline.pl takie jak na kasku marcina Wystarczy napisać do JC a najlepiej zjawić się na jakimś WZF i poprosić o naszywki i naklejki. A SB to ma taką; (ale kto bogatemu zabroni) Edytowane 3 Luty 2011 przez MB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hupon Napisano 3 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2011 Do JC. A można podejść (mam rzut beretem) na ul.Poniatowskiego w BB i poprosić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 3 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2011 Nawet jest to wskazane, na pewno Cie Jacek serdecznie przyjmie i da naszywki i naklejki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzocha Napisano 3 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2011 A można podejść (mam rzut beretem) na ul.Poniatowskiego w BB i poprosić ? Gdyby dawali koszulki to dla mnie też poproś i wyślesz mi bo naszywki i naklejki już mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 4 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2011 Figo mała adnotacja- kask nieaktualny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 4 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2011 Figo mała adnotacja- kask nieaktualny :eek: To jak ja Marcina rozpoznam Ach wiem o co chodzi. Nauczył sie chłopak wreszcie jeździć i mógł zrezygnować z tego zielonego listka. Racja,kiedy Go ostatnio widziałem pługa nie używał. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 4 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2011 :eek: To jak ja Marcina rozpoznam Ach wiem o co chodzi. Nauczył sie chłopak wreszcie jeździć i mógł zrezygnować z tego zielonego listka. Racja,kiedy Go ostatnio widziałem pługa nie używał. Mirek ! od razu mi sie humor poprawil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 4 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2011 :eek: To jak ja Marcina rozpoznam Ach wiem o co chodzi. Nauczył sie chłopak wreszcie jeździć i mógł zrezygnować z tego zielonego listka. Racja,kiedy Go ostatnio widziałem pługa nie używał. Figo naprawde dobre :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 11 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2011 Eureka po kilkudniowych poszukiwaniach w domku w końcu znalazłem 4szt. naklejek i 3szt. naszywek teraz poza kijami będzie i na kasku naklejka z tyłu i może gdzieś na kurtkę się załapie naszywka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KP Napisano 11 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2011 Moze opyllisz mi naszywke i naklejke? Jak kupowalem Hot Gear bag od JC, obiecali, ze dadzą i Zonk - nic nie było . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 9 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2012 Tak sobie pomyślałem że dobrze byłoby oblepić moja wyścigową hondę naklejkami skionline. Przypominało by mi to zime i narty a i moze innych zainteresowało? Jeśli to mozliwe to proszę o naklejki czy inne materiały reklamowe forum do wykorzystania w hondzie. Honda jest niebieska i na ten sezon nie jest jeszcze oklejona.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 10 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2012 Po ile są te naklejki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi