MB Napisano 21 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2009 Konkret Więcej takich dostawczaków Mój jest do dyspozycji. Wszystko w gestii szeryfa ,ale wiadomo taka "naklejka" to są koszty niebagatelne. Taka inwestycja musi się przekładać na ich zwrot. A w przypadku reklamy to nie zawsze jest jednoznaczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 21 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2009 (edytowane) Wstawiam zdjęcia , jest też na boksie ale mogła by być większa:):) Edytowane 21 Listopad 2009 przez magelan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 23 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2009 Wietrzenie Grzegorza W tym tygodniu przewietrzymy Grzegorza: Wrocław(właśnie teraz) jutro Warszawa(małe spotkanie;)), z Warszawy do Lublina, dalej do Kielc(Kawusia u Huca) powrót przez Siewierz Katowice. Czwartek Kraków do Tarnowa dalej Krosno. Piątek Zokopane przez Nowy Torg(bez Białecki bo śnigu ni ma:() Sobota, prawdopodobnie Slowencka Republika do Trencina przez Żilinę No i może jeszcze coś w między czasie się urodzi:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 23 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2009 No i może jeszcze coś w między czasie się urodzi:D Rzeszów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 23 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2009 Rzeszów! Raczej nie, Klient z Rzeszowa odbiera towar w Tarnowie, po prostu za mało bierze żeby jechać tam ekstra:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 23 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2009 :D ale moze jakiś inny klient sie z toba spotka w rzeszowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 23 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2009 Czwartek Kraków do Tarnowa dalej Krosno. No i może jeszcze coś w między czasie się urodzi:D No to moze kawusia w Bochni, miejsce juz znasz. Jak tylko dasz rade to zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 23 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2009 No to moze kawusia w Bochni, miejsce juz znasz. Jak tylko dasz rade to zapraszam. W tym tygodniu to raczej Wituś pojedzie, ale dziękuję jak pojadę to dam znać, miejsce oczywiście znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obal Napisano 23 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2009 . Czwartek Kraków do Tarnowa SB, w jakich godzinach do Tarnowa? Może akurat trafie gdzieś na 4 na "Skibusa":D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 23 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2009 Byłeś we Wrocławiu i nie dałeś znać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 23 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2009 SB, w jakich godzinach do Tarnowa? Może akurat trafie gdzieś na 4 na "Skibusa":D Tego to na chwilę obecną nie wiem, ale raczej wieczór Byłeś we Wrocławiu i nie dałeś znać? A gdzie napisałem że ja? Pisałem że Grzegorz Dendys:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 23 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2009 a kurde źle zrozumiałem:P pardon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qukiz Napisano 1 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2009 Dzieki ! Dzis dotarly naklejki ! Jeszcze dzis porozklejam, ponaszywam i po sezonie beda fotki! Jeszcze raz dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 5 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2009 Jak mogę nabyć naklejki ? Jakis adres? Ski 4 life! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 5 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2009 napisz wiadomosć do Jacka podaj swój adres i oczekuj przesyłki tzn listu:) naszywki+naklejki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 5 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2009 napisz wiadomosć do Jacka podaj swój adres i oczekuj przesyłki tzn listu:) naszywki+naklejki:) W sensie do wielkiego admina JC ? Ski 4 life Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 5 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2009 W sensie do wielkiego admina JC ? Ski 4 life Nie W sensie do JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salwer Napisano 8 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2009 Ze świeżej dostawy... prosto od Mikołaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 8 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2009 Trzeba było do zdjęcia lodówkę otworzyć, to by Ciebie nie zlinczowali :D Hucu i SB wiedzą o czym mówię pzdr misal _________________ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 8 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2009 salwer chory? bo tantum verde widze tam po prawej? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 9 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2009 Naklejka SKOONLINE na desce to profanacja:eek:, to musi zniknąć i to nie jest sugestia, tylko polecenie służbowe:cool: Wykonać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qubaski Napisano 9 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2009 To też jest narta tylko taka trochę szersza. pzdr qubaski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 9 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2009 Naklejka SKOONLINE na desce to profanacja:eek: ... Ja bym powiedział, że to niezasłużony zaszczyt i awans dla deski pzdr misal _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 9 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2009 Ja bym powiedział, że to niezasłużony zaszczyt i awans dla deski pzdr misal _________________ Naklejka SKOONLINE na desce to profanacja, to musi zniknąć i to nie jest sugestia, tylko polecenie służbowe Wykonać! salwer chory? bo tantum verde widze tam po prawej? Trzeba było do zdjęcia lodówkę otworzyć, to by Ciebie nie zlinczowali Hucu i SB wiedzą o czym mówię pzdr misal _________________ Ja proponuję natychmiast odstawić parapet jak najdalej od lodówki, bo tak iskrzy, tak iskrzy, że zaraz Wam się lodówka rozmrozi :eek: ... a był tak sympatyczny, jak się z nim rozmawiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 9 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2009 ... a był tak sympatyczny, jak się z nim rozmawiało Ale też nie można mieć pretensji do samego dziecka, po prostu tu Misal popełnił błędy wychowawcze, no i ten parapet stoi u niego w piwnicy, z tego trzeba będzie wyciągnąć jakieś konsekwencje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi