ravick97 Napisano 13 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2009 misal to dawaj bo za 3 tygodnie się wybieram nach osterreich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 13 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2009 Na początek masz wydatek 80 ojro. Kupujesz na poczcie B.FREE Breitband Startpaket Masz w tym modem na USB (Huawei 160) + kartę SIM z 1 GB danych do przesłania. Ten 1GB jest do wykorzystania w ciągu roku od pierwszego uruchomienia. Jak się skończy 1 GB lub minie rok to kupujesz "B.FREE Breitband Welcome Package" za 14,90 ojro i masz nowe 1 GB na rok. Nową kartę SIM wkładasz do modemu który już masz. Jeżeli masz jakiś modem z Polski (bez simlocka), to wystarczy na początek ten pakiet za 14,90. Można oczywiście doładowywać pierwszego sim'a, ale w doładowaniu za 20 ojro masz 1 GB na rok. Z nowym simem masz to samo za 14,90 . Na numerze Ci nie zależy, bo i tak nikt na ten numer nie będzie dzwonił. Korzystam z tego od listopada 2008. Prędkość realna połączenia to 7,2 mbs Byłem na razie 20 dni na nartach w Austrii i sporo z tego korzystając (praktycznie codziennie) wykorzytałem 0,5 GB Więcej info na: http://www.a1.net/privat/bfreebreitbandinfo Natomiast jeżeli nie zależy Ci na prędkości i zadowalasz się łączem telefonicznym (jeżeli masz takie w pokoju hotelowym) to zapisujesz się do usługi "AON flash" Kupujesz na poczcie pakiet startowy (chyba z 5 ojro) i rejestrujesz się w usłudze "AON flash" Jest to normalne wdzwaniane połączenie telefoniczne, tyle tylko, że dzwonisz na darmowy numer 0-800....... Hotel nie obciąża Ciebie za połączenia, a rachunek za szaleństwa internetowe przychodzi z Telekomu do domu do Polski. Jak korzystasz z tego po 18 a przed 8 rano (w innych godzinach jeździ się na nartach) to rachunek za tygodniowe surfowanie jest na poziomie 5-7 ojro. Prędkość łącza jest niestety modemowa. Z takiego połączenia korzystam od 2004 roku, ale powiem szczerze, że jak w listopadzie kupiłem ten wynalazek za 80, to tamto traktuję jako rezerwę. pzdr misal 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 7 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2009 Na początek masz wydatek 80 ojro. Kupujesz na poczcie B.FREE Breitband Startpaket na dzień wczorajszy B.FREE Breitband Startpaket 59,90 EUR. przynajmniej tyle kosztuje na poczcie w Hippach. a reszta tak jak napisał misal. ps. misal dzięki raz jeszcze za rozwiązanie kwesti netu. wykorzystałem je, a właściwie to właśnie wykorzystuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 7 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2009 (edytowane) Ja po 28 dniach w Austrii mam wykorzystane 700 MB. 300 chyba się zmarnuje, nastepny wyjazd planuję XI/XII 2009. Milego nartowania, Jutro jadę w Tatry pzdr misal Edytowane 7 Kwiecień 2009 przez misalatomic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 30 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2009 Tego pewnie nie macie.To jest nalepka skionline.pl!!! (sorry za jakość,musiałem się uwijać i do tego uszkodzona matryca) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 1 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2009 Nu fajna ta nalepka przynajmniej widać z daleka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 1 Maj 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2009 To jest nalepka skionline.pl!!! (sorry za jakość,musiałem się uwijać i do tego uszkodzona matryca) Ciekawe kiedy mnie tak ustrzelisz... Kiedyś SB oferował swoją ciężarówkę. To dopiero byłoby widać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 1 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2009 Kiedyś SB oferował swoją ciężarówkę. To dopiero byłoby widać ... A powierzchnia reklamowa w dalszym ciągu na niej jest wolna, a parę metrów kwadratowych tego jest... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 3 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2009 Ustrzelić byłoby łatwo... Choć ta stronka nie potrzebuje reklamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzocha Napisano 9 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2009 Jest jakaś szansa na naklejki?????? Mam nowy kask i chętnie bym se nakleił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
staszek2323 Napisano 9 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2009 Też byłbym zainteresowany naklejkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 10 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2009 Też byłbym zainteresowany naklejkami Jest jakaś szansa na naklejki?????? Mam nowy kask i chętnie bym se nakleił Wyślijcie mi adres na PM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 10 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2009 (edytowane) Też bym z chęcią okleił kask i bagażnik box na narty Dzisiaj doszły dziękuje Edytowane 17 Listopad 2009 przez magelan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 17 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2009 WItam - również oficjalnie dziękuję za nalepki - dzisiaj dotarły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
staszek2323 Napisano 17 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2009 Ja również dziękuje za naklejki i za naszywki . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 17 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2009 A za "naszybkę" za wycieraczką to kto podziękuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
staszek2323 Napisano 17 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2009 A za "naszybkę" za wycieraczką to kto podziękuje ? za naszybkę też dziękuje (niewidzialna ręka skionline.pl) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 17 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2009 To teraz poprosimy o zdjęcia co zrobiliście z nalepkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 17 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2009 To teraz poprosimy o zdjęcia co zrobiliście z nalepkami ja już ma takie zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 17 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2009 Gdzie mogę zamówić naklejki i naszywkę ? i jakie są ceny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzocha Napisano 17 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2009 Dziękuję za naklejki i naszywki .Do mnie też dzisiaj dotarły. Cieszyłem się jak dziecko.Zona twierdzi że dostałem do głowy.Już kaski z synem okleiliśmy a naszywki będą na kurtkach .Zdjęcia zrobię i wstawię jak tylko żona naszyje naszywki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obal Napisano 17 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2009 W pierwszym sezonie na forum nie miałem śmiałości pytać o naszywkę czy naklejkę skionline, ale teraz byłbym bardzo chętny:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 17 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2009 To teraz poprosimy o zdjęcia co zrobiliście z nalepkami Na kasku i na "Figo Car" jest naklejone . Zdjęć nie mam bo kryzys i nie ma na wymianę aparatu. Są na tym forum tacy co widzieli,a z resztą -"błogosławieni którzy nie widzieli a uwierzyli" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qukiz Napisano 17 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2009 A wiec może i ja znów postaram sie o takie naklejki xDD W zeszlym roku coś kiepsko było:PP Może tym razem xDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 17 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2009 Sölden 2008r:) Ciekawe czy jeszcze tam jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi