1973marcin Napisano 10 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2009 Koszulki też ? o koszulki nie pytałem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 10 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2009 w witowie Jacek rozdawał Koszulki też ? i tej wersji bym się trzymał na miejscu Jacka tylko Live rozdawał i żadną pocztą nie posyłał, w myśl zasady że kto nie przychodzi ten sam sobie szkodzi A koszulki.... to już chyba trzeba mieć poważny argument... mój Łukasz dostał, argumentem była noga złamana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 10 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2009 i tej wersji bym się trzymał na miejscu Jacka tylko Live rozdawał i żadną pocztą nie posyłał, w myśl zasady że kto nie przychodzi ten sam sobie szkodzi A koszulki.... to już chyba trzeba mieć poważny argument... mój Łukasz dostał, argumentem była noga złamana... Uaaaa to ja podziękuję, lepiej nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qukiz Napisano 11 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2009 Noo Sprawiedliwosc musi byc, pisalem kilka razy z P. Jackiem, obiecal ze posle nalepki, a ja czekam jak idiota, i nic, sezon sie konczy a ja nadal nalepek nie otrzymalem, mimo ze prosze o nie od stycznia;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 11 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2009 Uaaaa to ja podziękuję, lepiej nie. Nie pękaj:D Łukasz już szacuje ile dostanie odszkodowania i że kupi za to Laptopa:D i wyszacował że dostanie tego odszkodowania z 2000 zł, no i stwierdził że na dobrego laptopa to może być mało:eek: i że z 3000 zł było by potrzebne i że jak za nogę zapłacą z 2000 zł to jak by rękę jeszcze dłamać to za rękę by z 1000 zł może dali:eek:, czyli było by akurat:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 11 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2009 Kreatywny biznes prawie jak kreatywna ksiegowosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 11 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2009 Kreatywny biznes prawie jak kreatywna ksiegowosc Chyba mi mały Balcerowicz w domu rośnie:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 11 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2009 Chyba mi mały Balcerowicz w domu rośnie:eek: Moze to lepiej niz Kolodko ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 11 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2009 w takim razie jak ta reke nadlamie to JC da mu kolejna koszulke i znowu na plusie:D;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 11 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2009 Wiecie co to ja może jednak poczekam do przyszłego sezonu i pojadę na spotkanie choćby trzeba było z urlopu się zerwać - OBIECUJĘ - w moim wieku kości się już nie zrastają tak jak u "młodych" i nie będę ryzykował. A tak całkiem obok to za 2 można kupiś coś sensownego do pracy do gier jednak łaptoka bym nie kupował tylko stodołę stacjonarną - szybciej można nadążyć za nowościami (tak zeznaje mój młody) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 11 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2009 A czy taką naszywkę można kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 12 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2009 U mnie po 5 dyszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 12 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2009 Nie będę nic mówił :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 12 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2009 mysiu zaraz cie Jacek zbanuje za handel nie swoja wlasnoscia:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 12 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2009 a do mnie właśnie dotarły - prosto do pokoju na stół dzięki Jacku !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aldok63 Napisano 12 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2009 Nalepki skionline.pl Panowie,Panowie więcej luzu !!! Mnie dostarczył kurier (takie mam znajomości u góry). Podpisałem obiór ,a on poprosił o zapłate nie dobry ,nie dobry człowiek i to w dobie kryzysu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 12 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2009 Nie będę nic mówił :eek: ARI czy to na mój post tak zareagowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 12 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2009 Nieeeeeeeeee - ja tylko tak ogólnie :D:D też pisałem do JC w sprawie nalepek, naszywek i koszulek - jestem zainteresowany wejściem w ich posiadanie drogą kupna i czekam ..... Widać teraz JC jest na urlopie i może po powrocie będzie pamietał o mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 13 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2009 Ja też wysłałem 9 dni temu zamówienie na nalepki i cisza. Za tydzień wyjeżdżam do Ischgl, myślałem, że już będę miał na boksie i kasku nalepkę, a tu nic z tego Trochę jestem rozgoryczony na Dyrekcję, bo mogliby chociaż odpowiedzieć na maila. pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 13 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2009 Ja też wysłałem 9 dni temu zamówienie na nalepki i cisza. Za tydzień wyjeżdżam do Ischgl, myślałem, że już będę miał na boksie i kasku nalepkę, a tu nic z tego Trochę jestem rozgoryczony na Dyrekcję, bo mogliby chociaż odpowiedzieć na maila. pzdr misal Kiedy dyrekcja się po świecie włóczy może tam zaczekają na Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 13 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2009 A gdzie Dyrekcja się włóczy, żebym wiedział w którą stronę ją gonić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 13 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2009 (edytowane) A gdzie Dyrekcja się włóczy, żebym wiedział w którą stronę ją gonić ? już wracają bo i u nas zaczęło mocno sypać Kronplatz 7-14.03 ktoś będzie? Czy ktoś wybiera się w Dolomity w następnym tygodniu? Będzie pogoda, śnieg ... . Dlaczego? SB wie? Edytowane 13 Marzec 2009 przez 1973marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qukiz Napisano 13 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2009 Wyjazd jak wyjazd Ja wyslalem zamowienie jeszcze przed wizytom jc na ISPO : S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 13 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2009 Nie będę się chwalił ale ja wysłałem prośbę chyba w styczniu - i też echo. Dam derekcji odpocząć po wypoczynku i zaatakuję ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 13 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2009 Jak Dyrekcja jest w Austrii i ma problem z dostępem do netu, to ja mam tani patent na internet w Austrii. Dla innych na forum też oczywiście ten patent mam. pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi