Boogie Napisano 2 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2009 PM do JC:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 2 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2009 Dobra Johnny - bądź kolega - i mów gdzie to jest Proszę bardzo! http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=5931&page=3 Pogrzebałem wstecz i jak sądzę,to ciągle aktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 2 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2009 Wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 2 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2009 Żaden problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 2 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2009 Zamówienie wysłane - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowy użytkownik Napisano 2 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2009 PM do JC:) wysłałem PM do JC 2T temu i do dzisiaj ZO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 2 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2009 Wiadomo to trwa, ja czekalem ok tygodnia, ale juz moje rossolki maja naklejeczke, zmienie kask i tez przykleje a co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 2 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2009 wysłałem PM do JC 2T temu i do dzisiaj ZO Ja zamówiłem e-mailowo koszulki na początku grudnia i nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 2 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2009 Hola, hola. Naklejki sa dla wybranych, nie wszyscy moga sobie od tak nakleic i szpanowac. JC prowadzi selekcje, komu wyslac a komu nie. Dlatego trzeba poczekac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 2 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2009 Jedziemy na więcej za 3 tygodnie moze się doczekam - na kasku jest wolne miejsce i na "trumnie" (boksie dachowym) też czeka spory palcyk a i na nszywkę by się miejsce na kurtce znalazło (wiem jestem pazerny i beszczelny ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 3 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2009 Hola, hola. Naklejki sa dla wybranych, nie wszyscy moga sobie od tak nakleic i szpanowac. JC prowadzi selekcje, komu wyslac a komu nie. Dlatego trzeba poczekac. O cho,to ja sobie pewnie poczekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowy użytkownik Napisano 3 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2009 Hola, hola. Naklejki sa dla wybranych, nie wszyscy moga sobie od tak nakleic i szpanowac. JC prowadzi selekcje, komu wyslac a komu nie. Dlatego trzeba poczekac. hola, hola , w tamtym roku dostałem po 5 dniach . poza tym nie sądzę by chodziło o selekcję, wiadomo, że kazda widoczna naklejka czy naszywka to reklama. może JC nie ma czasu, a może pojechal na narty ? poczekam, cierpliwy jestem, a jak nie będzie to trudno, tez przeżyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 3 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2009 Aktualnie jest na ISPO w Monachium więc możecie czekać na odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 3 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2009 Widze,że temat naklejek i naszywek znowu na topie.Chyba nadszedł czas by swoje zapasy wrzucić na allegro:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 3 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2009 hola, hola , w tamtym roku dostałem po 5 dniach . poza tym nie sądzę by chodziło o selekcję, wiadomo, że kazda widoczna naklejka czy naszywka to reklama. może JC nie ma czasu, a może pojechal na narty ? poczekam, cierpliwy jestem, a jak nie będzie to trudno, tez przeżyję No przecie ja se tylko tak zartowalem, hej!!!! Hucu, chyba trzeba bedzie tak zrobic:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 3 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2009 Chomiki - no trudno poczekamy sobie - każde targi kiedyś się kończą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andi Napisano 6 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2009 forum Jeżeli ktoś z Was miałby ochotę i chciałby przylepić logo skionline.pl na kask to nalepki są do zamówienia. Uwaga! Osoby które zamówiły koszulki nalepki znajdą w przesyłce. prosze o zmiane stausu z poczatkujacy na coś blisko experta ANDI - mimo ustwienia cyfry 10 - nie dziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 6 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2009 prosze o zmiane stausu z poczatkujacy na coś blisko experta ANDI - mimo ustwienia cyfry 10 - nie dziła Staż na forum decyduję,tak sądzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 6 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2009 prosze o zmiane stausu z poczatkujacy na coś blisko experta ANDI - mimo ustwienia cyfry 10 - nie dziła jak to przeczytałem prawie spadłem z krzesła:D andi to ilośc postow decyduje jaki masz poziom na forum:) więcej informacji uzyskasz w FAQ http://www.skionline.pl/forum/faq.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
januszb Napisano 6 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2009 a gdzie trzeba tę cyfrę wpisać w umiejętnościach czy ilości dni na nartach:) ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 6 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2009 (edytowane) a gdzie trzeba tę cyfrę wpisać w umiejętnościach czy ilości dni na nartach:) ??? O matko... :D Nie ma jak dobry humor... Edytowane 6 Luty 2009 przez johnny_narciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aldok63 Napisano 10 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2009 Nalepki skionline.pl Witam!!! Dzięki za nalepki, koszulkę i naszywki. Czekam na kurtkę i polar .he...he... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 10 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2009 :eek: I to się nazywa sprawiedliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 10 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2009 :eek: I to się nazywa sprawiedliwość w witowie Jacek rozdawał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 10 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2009 w witowie Jacek rozdawał Koszulki też ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi