marboru Napisano 7 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2020 @pasazer85na serio takie Czuby do Ciebie piszą, że chcą naklejkę ale nie dadzą swoich danych, bo nie chcą byś nimi handlował? Myślałem, że nic na forum nie jest w stanie mnie zaskoczyć, a jednak 😱 3 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sportego360 Napisano 7 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2020 4 minutes ago, marboru said: Myślałem, że nic na forum nie jest w stanie mnie zaskoczyć, a jednak 😱 Pewnie nie wszyscy są tacy otwarci. Zasada jest jedna - organizatorzy jakichkolwiek inicjatyw zawsze spotykają się z reakcjami, które są mało wytłumaczalne dla większości. Ale chyba nie ma co zaczynać tego tematu, bo za chwile z małej kulki zrobi się znów wielka lawina dyskusyjna. @pasazer85Fajna inicjatywa i jest cel by jechać do Bielska 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lu5asz Napisano 8 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2020 Czego też ludzie się nie czepią 😱 Dla rozluźnienia tematu podajcie najlepsze miejsce na kasku do umiejscowienia naklejki 😃 Z tylu na dole,na górze,z boku...???😂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 8 Grudzień 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2020 21 minut temu, lu5asz napisał: Czego też ludzie się nie czepią 😱 Dla rozluźnienia tematu podajcie najlepsze miejsce na kasku do umiejscowienia naklejki 😃 Z tylu na dole,na górze,z boku...???😂 Nad goglami 🤩 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lu5asz Napisano 8 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2020 (edytowane) 41 minut temu, JC napisał: Nad goglami 🤩 Dziękuję Tam się nie zmieści i nie będzie widoczne-ja za wysoki 🤣 Na zdjęciu wyglada ze krzywo naklejone,ale w realu jest dobrze👍 Edytowane 8 Grudzień 2020 przez lu5asz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andre372 Napisano 10 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2020 Cześć ,chciałem podziękować koledze pasazer85 za przesłane naklejki skionline, życząc udanego sezonu dla wszystkich serdecznie pozdrawiam Andrzej , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujB Napisano 10 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2020 Hej, a czy mógłbym prosić o pliczek wektorowy oczywiście za zgodą admina, bo ja bym se wydrukował i tak lekko przyciął po obrysie coby takie prostokątne nie były. Gdzieś ja jakimś zdjęciu widziałem takie naklejki. W razie co, oczywiście mogę udostępnić gotowy wyrób za free (free nie dotyczy kosztów przesyłki 😀) Pozdrawiam WB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujB Napisano 10 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2020 W dniu 8.12.2020 o 09:38, JC napisał: Nad goglami 🤩 na goglach - zdecydowanie lepiej widoczne 😄 jest jeszcze opcja do wyboru folia perforowana taka jak na witrynie sklepu, wtedy cała powierzchnia gogli będzie do wykorzystania 😂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrumcia Napisano 10 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2020 I ja jestem szczęśliwa posiadaczką tych cudownych naklejek, dziś przyszły, dziękuję jeszcze raz. Jutro naklejam i w sobotę ruszam na stok😁 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalc Napisano 14 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2020 @pasazer85, Dziękuję bardzo za przesyłkę z naklejkami. Pozdrowienia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lu5asz Napisano 15 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2020 W dniu 8.12.2020 o 10:19, lu5asz napisał: Tam się nie zmieści i nie będzie widoczne-ja za wysoki 🤣 Na zdjęciu wyglada ze krzywo naklejone,ale w realu jest dobrze👍 Lekki tuning:) Ale i tak najładniejsze są te wypukłe,mniejsze 😍 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrumcia Napisano 15 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2020 Pozdrawiam z treningów w Suchym ⛷️⛷️⛷️ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 15 Grudzień 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2020 6 minut temu, Chrumcia napisał: Pozdrawiam z treningów w Suchym ⛷️⛷️⛷️ WOW!!! Dziękuję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario33 Napisano 15 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2020 Gdzie można dostać ? I jak rozumiem należność idzie na konto portalu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujB Napisano 15 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2020 Jeszcze raz prośba do amina (jeżeli jest zainteresowany) o plik wektorowy. Możemy ustalić dwa wymiary, naklejka cięta po obrysie, w komplecie 2 szt. (na prawą i lewą stronę kasku, na przód i tył, lub na przód i gogle 😂). Koszt z mojej strony 0 PLN, jedynie wysyłka. Będę też w Białce i na okolicznych stokach między 25-29.12, więc odbiór może być osobisty. Jedynie przyzwolenie admina jest potrzebne. Pozdrawiam WB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalc Napisano 15 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2020 (edytowane) 1 hour ago, mario33 said: Gdzie można dostać ? I jak rozumiem należność idzie na konto portalu ? Pisz na priv do @pasazer85 Edytowane 15 Grudzień 2020 przez rafalc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi