ROCH Napisano 23 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2017 No chyba, że @SB ma jeszcze wzór i gdyby się zdeklarowała pewna grupa chętnych, to może wtedy można by zrobić jakąś partię na specjalne zamówienie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 28 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2017 Są naklejki jeszcze, i duże i małe 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asiek Napisano 28 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2017 Są naklejki jeszcze, i duże i małe To ja się piszę na 3 małe, bo była wymiana kasków i jest potrzebna nowa partia [emoji6]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dembus Napisano 28 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2017 SB ja tez chętny na obie po 2 Szut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rat69 Napisano 29 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2017 SB ja też chętny 2 małe i 1 duża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 29 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2017 ja tez poprosze 2 male Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredek321 Napisano 29 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2017 Poproszę trzy małe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swiezak Napisano 29 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2017 Poproszę 2 małe jeśli jest taka możliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azmadan Napisano 29 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2017 ja też poproszę 2 male i 1 duża - gdzie mam przyjechać ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 29 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2017 To ja dokupie, dwie małe dla młodzieży mojej, i dwie duże na box [emoji3] Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rat69 Napisano 29 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2017 Dnia 28.01.2017 o 11:42, SB napisał: Są naklejki jeszcze, i duże i małe Brak możliwości złożenia zamówienia przez PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waldek Napisano 29 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2017 Witam, 1 x duża 1 x mała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 2 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2017 Dogadajcie się między sobą ile tego trzeba, ja to mogę wysłać do jednej osoby, a ta osoba roześle chętnym, jednostkowo tak jak kiedyś nie będę wysyłał, bo albo nie mam na to czasu, albo mi się nie chce. Tak że musicie między sobą wyłonić menagera od tego, ja mu przekażę naklejki, a jak towar upłynni to pośle mi przelew za wszystkich Odszedłem na forumową emeryturę głównie za sprawą nowej wersji forum, no ni ch... nie zaprzyjaźnię się z tym, mimo szczerych chęci, tak że jeśli chodzi o narty to oddaję się jedynie przyjemności jeżdżenia na nich 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokmir Napisano 3 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2017 Witam Poproszę 2x mała, 1x duza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 3 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2017 (edytowane) 9 godzin temu, SB napisał: Odszedłem na forumową emeryturę głównie za sprawą nowej wersji forum, no ni ch... nie zaprzyjaźnię się z tym, mimo szczerych chęci, tak że jeśli chodzi o narty to oddaję się jedynie przyjemności jeżdżenia na nich No i w piiiiizdu... I wylądował. Edytowane 3 Luty 2017 przez MB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 3 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2017 8 minut temu, MB napisał: No i w piiiiizdu... W jakiej cenie te nalepki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 3 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2017 10 godzin temu, SB napisał: Odszedłem na forumową emeryturę głównie za sprawą nowej wersji forum, no ni ch... nie zaprzyjaźnię się z tym, mimo szczerych chęci, tak że jeśli chodzi o narty to oddaję się jedynie przyjemności jeżdżenia na nich To może zrobię ci indywidualne korepetycje. Mogą być w Rogatej, Gallo Nero ... albo innej uczelni 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmj291 Napisano 3 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2017 12 godzin temu, SB napisał: głównie za sprawą nowej wersji forum, no ni ch... nie zaprzyjaźnię się z tym, mimo szczerych chęci, tak że jeśli chodzi o narty to oddaję się jedynie przyjemności jeżdżenia na nich ja tez nie mogę przyzwyczaić się do nowego wyglądu forum, masakra jakaś 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 3 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2017 Daję rady. Dajcie foto tej naklejki. Zrobię sobie podróbkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmj291 Napisano 3 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2017 3 godziny temu, JC napisał: To może zrobię ci indywidualne korepetycje. to ja poproszę o korki - po ponad 3 latach na forum nadal początkujący? trochę mnie to zapiekło dzisiaj a nie znam się na tych zasadach reputacyjno- postowych o co biega? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 3 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2017 (edytowane) 3 minuty temu, kmj291 napisał: to ja poproszę o korki - po ponad 3 latach na forum nadal początkujący? trochę mnie to zapiekło dzisiaj a nie znam się na tych zasadach reputacyjno- postowych o co biega? W dużym skróci Jak się udzielasz taka i reputacja Edytowane 3 Luty 2017 przez marcinn 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 4 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2017 23 godziny temu, JC napisał: To może zrobię ci indywidualne korepetycje. Mogą być w Rogatej, Gallo Nero ... albo innej uczelni Super, był bym bardzo wdzięczny, tylko w moim wieku przyswajalność wiedzy zachodzi dopiero powyżej no tak myślę.... 1600 mnpm, no i od razu dodam że podróż zakopianką tak mnie rozbija emocjonalnie że po prostu beton, nie przyjmuje mój umysł żadnej wiedzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 4 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2017 Dnia 3.02.2017 o 09:17, Jeeb napisał: W jakiej cenie te nalepki ? Jeśli chodzi o ceny, to nie pamiętam już trzeba szukać powyżej w tym temacie, na pewno nie zrujnują Cię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annaa Napisano 4 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2017 Dnia 28.01.2017 o 11:42, SB napisał: Są naklejki jeszcze, i duże i małe A odbiór osobisty naklejek jest możliwy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 4 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2017 To może zrobię ci indywidualne korepetycje. Mogą być w Rogatej, Gallo Nero ... albo innej uczelni Fajne macie te uczelnie. A ja się zastanawiam nad kierunkiem studiów... Co tam macie ciekawego? Działalność Forumowa, Planowanie Relacji, Mechanika Płynów Chmielowych?Jakie są wymogi rekrutacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi