witek52 Napisano 18 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2007 Od pewnego czasu występują kłopoty z moim podpisem. Umieściłem w nim moim zdaniem przydatne innym użytkownikom linki, ale od dłuższego czasu występują kłopoty z jednym z nich: kamery. Wszelkie próby napraw kończą się komunikatem: Could not find phrase 'censoredword'.Problem polega najprawdopodobniej na tym, że mój link prowadził do zbioru kamer na stronie `onet.pl`, a na stronie skionline tez jest coś podobnego i najprawdopodobniej nastąpiła cenzorska blokada. Czy rzeczywiście jest to konieczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 18 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2007 No to moze Witku zmien link na ten do kamer skionline.pl i bedzie problem z głowy:confused: a jesli nie to cos jest nie tak i to nie wina cenzury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 18 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2007 Rzeczywiście mogę tak zrobić, ale chodzi mi o zasadę. Moja śp. Babcia mówiła: " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 18 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2007 Rzeczywiście mogę tak zrobić, ale chodzi mi o zasadę. Moja śp. Babcia mówiła: "Nie chodzi o te śliwki, tylko po coś tam wlazł?" A tak na marginesie skionline zgromadziło na terenie Czech tylko 2 kamery, a onet`owi udało się 32 (chyba znacząca różnica); w innych jest porównywalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 18 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2007 O żes przyładował z dwóch postów na raz a co do twojego problemu to pogadaj z adminem on napewno "coś" o tym wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 18 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2007 Witek52 - no to zmobilizowałeś mnie do dodania większej ilości kamer z Czech A co do linków, to linki do konkurencyjnych serwisów są blokowane. I mam jeszcze jedną prośbę. Słowo cenzura źle się kojarzy! Więc ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 19 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2007 Bardzo wymowne, ale mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 19 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2007 (...)A co do linków, to linki do konkurencyjnych serwisów są blokowane.(...)Słowo cenzura źle się kojarzy! Więc ... No cóż cenzura to niestety cenzura:( A co do blokowania to nie bardzo rozumiem czego się obawiasz? Knajpę najlepiej otworzyć w miejscu gdzie są już inne, to samo z salonem samochodowym, jedynie chodzi o to aby utrzymać wysoki poziom i tym samym przyciągnąć do siebie potencjalnych klientów konkurencji. To forum jest na tyle atrakcyjne, że naprawdę nie potrzeba uciekać się do takich chwytów z minionej epoki. Myślę, że jeżeli z jakichś względów (odpukuję w niemalowane:)) popsułaby się atmosfera tego forum, to elementy przymusu bezpośredniego i tak by nie pomogły. W końcu internet to forum nieskrępowanej wymiany myśli:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 21 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2007 Witek52 - no to zmobilizowałeś mnie do dodania większej ilości kamer z Czech Jest lepiej: 9 to nie 2, ale do 32 dalej daleko, a i Słowacja cieniutko (14), tam jest 38:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 21 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2007 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 21 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2007 Pozdrawiam A już miałem nadzieję, że Cię wyżej przekonałem i to pozdrowienie znaczy zdjęcie blokady, ale trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 21 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2007 Nie ... źle mnie zrozumiałeś. Ty mnie zmobilizowałeś!!! Za kilka dni będzie u nas więcej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 21 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2007 Ale dlaczego tak musi być?!?!?!?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 21 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2007 Hmmm myślałem, że rozumiesz. Ale wyjaśnię. Ja żyję ze skionline.pl, więc odsyłanie uzytkownika na konkurencyjny serwis nie dobrym pomysłem z punktu widzenia ekonomii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 25 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2007 Eeeee Jacek Jakby "n4rty . 0net . pl" był dla Ciebie jakąś konkurencją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 25 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2007 No ale po co mam robić komuś darmowa reklamę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 28 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2007 Eeeee Jacek Jakby "n4rty . 0net . pl" był dla Ciebie jakąś konkurencją Tym bardziej, że korzystacie z tego serisu: http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=6013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi