amica Napisano 17 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2007 Witam przymierzam się do zakupu dobrej kurtki i spodni. Znalazłem w Go-Sporcie przecenioną kurtkę Spider( cena około 1200 zł). Mam pytanie do Szanownych Kolegów czy jest to rzecz warta uwagi? Pytam się ponieważ kurtki tej firmy widziałem w cenach znacznie wyższych. Prosiłbym także ewentualnie o opinie odnośnie tej lub innych kurtek dostępnych u nas na rynku. Z góry dziękuje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartoszk Napisano 18 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2007 Witam przymierzam się do zakupu dobrej kurtki i spodni. Znalazłem w Go-Sporcie przecenioną kurtkę Spider( cena około 1200 zł). Mam pytanie do Szanownych Kolegów czy jest to rzecz warta uwagi? Pytam się ponieważ kurtki tej firmy widziałem w cenach znacznie wyższych. Prosiłbym także ewentualnie o opinie odnośnie tej lub innych kurtek dostępnych u nas na rynku. Z góry dziękuje i pozdrawiam. Tu chyba nikt nie pomoże. Moim zdaniem spyder to tylko i wyłacznie lans - jak ktoś go lubi i lubi wyrzucac pieniądze to jego sprawa. Inny powie, że tylko takie się nadają. Ja bym napewno takiej kasy za kurtke nie dał chociaż dzięki Bogu specjalnie nie musze liczyć kazdego euro... Kupiłem sobie kurtke atomica za 40 EUR, spodnie za 50 ( a można wyrwać jeszcze taniej ) i w niczym dla mnie nie ustepują spyderowi za 500 EUR. p.s. Kwestia też jaki to model spydera, bo nawet patrzac na polskie wyjątkowo zawyzone ceny to może to nie być wcale taka okazja. Ceny poszczególnych modeli bardzo się różnią (50 - 800 EUR). Nawet na allegro kupisz kika modeli za 500 -600zł: np. http://allegro.pl/item271149699_kurtka_spyder_kurtki_spyder_okazja_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 18 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2007 Tylko ze na allegro nie kupi raczej orginalnego spydera a to ze jest taka rozpietosc cenowa to nie tylko od wygladu zalez lecz od parametrow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wargas Napisano 18 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2007 Colmar!...tylko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 18 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2007 colmar ok tylko jego cena jest dla niektorych zaporowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aneski Napisano 18 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2007 Ja powiem tak : Pod kurtkę wkładam Softshell z windblockiem i newt mróz -24 stopnie mnie nie rusza Z tym, że to rząd ok 1300zł pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartoszk Napisano 18 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2007 Dokładnie to samo co daje Colmar uzyskasz kupując kurtkę za 1/4 jego ceny. No ale metka już nie będzie ta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 18 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2007 Dobry Spyder nie jest zły i nikt mi nie wmowi ze to badziew z tym ze dobry Pająk sporo kosztuje i w polsce kojarzy sie z panami i paniami co na stok przychodzą pochodzic, postac, herbatke wypic a nie pojezdzic Polskie JMP naprawde dobre choc nie mozna tego prawie nigdzie dostac , droższy Killtec i Descente to firmy ktore ja moge polecic i mysle że ze w tej kasie z tych firm ( no z descentem moze byc problem ) jak poszukasz to napewno cos znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trist Napisano 19 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2007 A ja mam pytanie co do kurtek Maier-Sport. Co powiecie o tej marce? Ja zastanawiam się nad zakupem Modelu Racingowego Morzino, ale oczywiscie w Polsce nie ma szans na zakup tego modelu i trzeba zamwaić w niemczech. Ale chciałbym wiedzieć jakie te kurtki mają opinie, no bo cena jest jak najbardziej atrakcyjna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kristof_87 Napisano 27 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2008 http://allegro.pl/item304098680_dwuczesciowy_colmar_oryginal_tanio.html http://allegro.pl/item304105527_dwuczesciowy_colmar_oryginal_tanio.html zapraszam do kupna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 27 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2008 http://allegro.pl/item304098680_dwuczesciowy_colmar_oryginal_tanio.html http://allegro.pl/item304105527_dwuczesciowy_colmar_oryginal_tanio.html zapraszam do kupna Ty koleś a ty z kąd ześ się urwał z choinki, to my tu poważne dyskusje o zgrabnych pośladkach, ......wszyscy konsternacja bo Homar ma fotki wklejać, a ten nagle jeb: jakaś podarta szmata z molani i wszmi, a won z tąd:mad: !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryba Napisano 27 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2008 2 komplety o kompletnie różnych ( najważniejszych ) właściwościach sprzedajesz w tej samej cenie ? Na pewno wiesz co sprzedajesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 27 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2008 heh homar mowiąc o droższych miałeś chyba na myśli killy bo killtec to chyba max 1 tysiak:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 27 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2008 Miałem na myśli killteca który nie jest drogi max 779 ale pkt widzenia zależy od pkt siedzenia ty myśle że jezdzisz w Killy albo jakimś Indigo? Bognerze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 27 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2008 A może Spyder ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 28 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2008 a ja proponuję phenixa firmowanego przez lasse kjusa (tylko cena chyba nie ta, za spodnie i kórtkę w komplecie 7 tys.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 28 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2008 to nie phenix, Lasse ma swoją firme nazywa sie poprostu Kjus przynajmniej ja takie cos widziałem ale może jakies modele phenixa też promuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 28 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2008 nie Homar ja nie jeżdze w takich ciuchach bo jeszcze bliskiego spotkania z tirem żeby mi na mozgł padło max 1 tausen przeciez kurtka to kurtka:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bayern123 Napisano 14 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2008 SPYDER ORYGINALNA KURTKA!! Sprzedam tanio Witam. Mam do sprzedania kurtke ---------------------------------------------- Proszę nie zamieszczaj ogłoszeń na forum. Ofertę możesz wystawić na giełdzie w dziale "sprzęt"! Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 14 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2008 Panu podziękujemy A JC wystawi fakturę: 1. za reklamę tej jednej firmy z tej jednej strony 2. za reklamę tej kurtki z tej jednej strony. Dobrze, że maila podałeś - Admin wie gdzie wysłać faktury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 14 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2008 nie lubię słowa "tanio"... wolę "niedrogo" - a najpiękniej to słowo wypowiadają kupcy z dalekiego wschodu vel Pingpongi:D "niedruguuuu" hehehe:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi