hotrok Napisano 20 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2013 Niestety, je nie. :frown:: Chyba jednak nie.:frown:: Niestety naklejek juz nie mam. Co mialem to wyslalem. mobilnie z tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asiek Napisano 20 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2013 Popyt tak duży, że poszłyby w ilościach hurtowych Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 20 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2013 Niestety naklejek juz nie mam. Co mialem to wyslalem. Spoko. Rozumiem. I tak fajnie, że się podzieliłeś. :applause: Popyt tak duży, że poszłyby w ilościach hurtowych Niestety, to nadal nie wszystkich przekonuje. :frown:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi