jata_70 Napisano 27 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2013 Poszukam... wyślij mi na Priva, gdzie mam wysłać znalazłeś? zbliża się sezon, myśli ktoś o tym poważnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dembus Napisano 27 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2013 Ja bym sie pisał na naklejke na kask - jeżeli jest taka możliwość. Jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzocha Napisano 27 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2013 Poszukam... wyślij mi na Priva, gdzie mam wysłać Chyba nie znalazł bo nadal czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
conda Napisano 27 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2013 Może uda się odświeżyć temat? Jestem bardzo zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 28 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2013 Chyba na razie się nie da bo szefostwo w Alpach Wysłane Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asiek Napisano 27 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2013 I ja byłabym chętna na naklejkę, a tu cisza jak makiem zasiał... Na temacie "naklejkowym" jeszcze większa cisza : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 27 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2013 No ja również bym się pisał. Wysłane Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pieczara Napisano 27 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2013 +1 jestem na tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szkodnik Napisano 27 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2013 I ja chętnie naklejkę za parę złociszy przygarnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 27 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2013 Chyba trzeba szefostwo ruszyć w tym temacie Wysłane Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asiek Napisano 27 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2013 Nie chcę wyjść na czepialską, ale nie pierwszy raz zagaduję :biggrin: może teraz się uda ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JG77 Napisano 27 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2013 I ja byłabym chętna na naklejkę, a tu cisza jak makiem zasiał... Na temacie "naklejkowym" jeszcze większa cisza : Jestem także niezwykle zainteresowany taką piękną naklejką ,nie mam wprawdzie pomysłu gdzie ją nakleję ale może na deskę rozdzielczą w aucie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 27 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2013 Na nowym aucie i kasku też można by było coś nakleić, starej naklejki mimo prób nie udało się przekleić :sorrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 27 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2013 Ostatnio porządki robiłem i znalazłem w pudełku z kasku naklejki Skionline, sztuk chyba 10, nówki sztuki nie śmigane. Ponieważ jest popyt to mogę je sprzedać ale drogo....:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 28 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2013 Ja chętnie przytulę 2szt ale drogo mnie nie stać mogę ale tanio :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asiek Napisano 28 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2013 Ostatnio porządki robiłem i znalazłem w pudełku z kasku naklejki Skionline, sztuk chyba 10, nówki sztuki nie śmigane. Ponieważ jest popyt to mogę je sprzedać ale drogo....:wink: Zależy jak bardzo drogo :wink: jak chcesz nas zrujnować to pasuję, a kasę odłożę na nasz wyjazd narciarski :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 28 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2013 Ostatnio porządki robiłem i znalazłem w pudełku z kasku naklejki Skionline, sztuk chyba 10, nówki sztuki nie śmigane. Ponieważ jest popyt to mogę je sprzedać ale drogo....:wink: To zdaje się dość niespodziewany ale jedyny możliwy sposób na zaopatrzenie się w takie gadżety. Tzw. drugi obieg - kolekcjonerski! :wink: Ponieważ na oficjalny pierwszy obieg nie ma co liczyć : : :, więc i ja chętnie czapnę ze dwie sztuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asiek Napisano 28 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2013 Nie dodałam, że też chętnie zaopiekuję się dwoma :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matis991 Napisano 9 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2013 I jak sprawa się ma z naklejkami?? Oczywiście chętnie 1 sztukę przygarnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 9 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2013 Co mogłem to wysłałem....:angel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matis991 Napisano 9 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2013 No nic jakby ktoś miał to albo tu albo na PW prosiłbym o ewentualne info że jest i najlepiej z ceną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asiek Napisano 20 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2013 Co mogłem to wysłałem....:angel: I dzięki ci za to :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 20 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2013 Niom ja też dostałem Wysłane Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asiek Napisano 20 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2013 Niom ja też dostałem Wysłane Tapatalkiem Się teraz obkleimy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 20 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2013 Niom ja też dostałem Niestety, je nie. :frown:: Się teraz obkleimy :biggrin: Chyba jednak nie.:frown:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi