kp70 Napisano 3 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2008 A ja naszywek nie dostałem:( A jest możliwość domówienia/dokupienia naszywek skionline.PL?? A moje naszywki już mam na spodniach narciarskich Od 5 do 7.01.08 reklamujemy skionline na Wielkiej Raczy. Szparaa.... na pewno jest mozliwosc zamowienia takich naszywek. A wiec głowa do góry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 17 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2009 Poruszam temat bo mnie zaintrygował. Jestem nowy więc zabardzo się nie orientuję Jak jest z naszywkami i naklejkami , znaczy jaka cena ? Pozdrawiam! Przyda sie jakaś wlepka na kask i naszyweczka na windstopper Ski 4 life Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obal Napisano 17 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2009 W pierwszym sezonie na forum nie miałem śmiałości pytać o naszywkę czy naklejkę skionline, ale teraz byłbym bardzo chętny:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salwer Napisano 17 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2009 ale to temat o koszulkach jak widzę spytałeś też w odpowiednim wątku. a wracając do tematu - może jakiś nowy nakład koszulek, JC;) ? Proponuję nie zwykłe T-shirty ale bardziej reprezentacyjne polo byle 100% cotton bo wszelkich plastików moja skóra nie znosi pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 17 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2009 ale to temat o koszulkach jak widzę spytałeś też w odpowiednim wątku. a wracając do tematu - może jakiś nowy nakład koszulek, JC;) ? Proponuję nie zwykłe T-shirty ale bardziej reprezentacyjne polo byle 100% cotton bo wszelkich plastików moja skóra nie znosi pozdrawiam jaki delikates :D:D hehe:)ale muszą być polo z krokodylkiem :p a co do wznowienia nakładu to dobry pomysł;0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salwer Napisano 17 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2009 na krokodylka szkoda kasy a z koszulkami to u mnie niezły numer - nie jestem w stanie korzystać z jakichkolwiek "oddychających" koszulek bo swędzi niemiłosiernie. tak więc jeżdżę w regularnej bawełnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 17 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2009 ale to temat o koszulkach jak widzę spytałeś też w odpowiednim wątku. a wracając do tematu - może jakiś nowy nakład koszulek, JC;) ? Proponuję nie zwykłe T-shirty ale bardziej reprezentacyjne polo byle 100% cotton bo wszelkich plastików moja skóra nie znosi pozdrawiam Jestem za T-shirtami 100% cotton Osobiście nie lubię nosić polówek i jakoś tak mi się kojarzą polówki zazwyczaj takie lekko plastikowe. Ale to tylko moja skromna sugestia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregre0 Napisano 18 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2009 Jeśli mowa o nowej edycji koszulek to mam taką małą propozycję. Chociaż widoczek na poprzednich był ciekawy to chyba przydał by się bardziej "czytelny". Stale mnie ludzie pytają: co to za helikopter masz na piersi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 18 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2009 Jeśli mowa o nowej edycji koszulek to mam taką małą propozycję. Chociaż widoczek na poprzednich był ciekawy to chyba przydał by się bardziej "czytelny". Stale mnie ludzie pytają: co to za helikopter masz na piersi? To trzeba było zamówić kaczuszkę, biedronkę i łosia z ekipą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 18 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2009 dla mnie "helikopter" jest świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 18 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2009 dla mnie "helikopter" jest świetny Fajny co nie ? Ja mam noszę naprawde często i... porównując jej stan z innymi, głównie QuikSilver i Billabong jest naprawde świetna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 18 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2009 Fajny co nie ? Ja mam noszę naprawde często i... porównując jej stan z innymi, głównie QuikSilver i Billabong jest naprawde świetna! już się tak nie lansuj, że chodzisz w ciuchach dla serferów Ale fakt, faktem koszulka jest konkretna :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregre0 Napisano 18 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2009 To trzeba było zamówić kaczuszkę, biedronkę i łosia z ekipą ... Można jechać jak kaczka, spotkać łosia na polanie, ale co ma biedronka do ski......:confused:zimą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 3 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2010 Temat koszulek upadł a ja bym sobie chętnie nabył jakby taka była ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 3 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2010 Temat koszulek upadł a ja bym sobie chętnie nabył jakby taka była ;-) dolaczam sie do Ciebie! tez bylbym zainteresowany koszulkami jesli bylaby ich ponowna edycja:D licze ze JC zauwazy nasze posty a moze ktos sie jeszcze dolaczy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 3 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2010 ja już Jackowi o tym trąbiłem dawno temu moze teraz jak jest nas więcej coś się uda więcej zdziałać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafidemol Napisano 3 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2010 Też się przyłączam do apelu: Koszulki Skionline dla WszySKIch !!! Przecież to fajna promocja portalu i społeczności - jakby co, to sam biorę dwie P.S. Stare wzory na koszulkach są OK. Jak ktoś nie kuma co to za Helikopter - to ma problem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 3 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2010 ja już Jackowi o tym trąbiłem dawno temu moze teraz jak jest nas więcej coś się uda więcej zdziałać Też mam taką nadzieję... ,sam czekam i liczę,że JC coś "zmontuję". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 3 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2010 Koszulka jak najbardziej:) jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyszek42 Napisano 3 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2010 Witam, ja również jestem ZA, BARDZO ZA... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
77evers Napisano 7 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2010 Ja się nie mogę doczekać nalepek forumowych ,choć miałem po trzykroć zapewnienia od szefostwa ,że dojdą ... Może kiedyś dojdą ,a co dopiero z koszulkami . Byłem w zeszłym tygodniu na Julianach ,Skrzycznym i w Czechach na Jablunkowych Mostach , byłaby okazja spotkać na stoku kogoś z forum . Naklejka na kasku byłaby dobrym znakiem rozpoznawczym no ,ale ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 7 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2010 Jestem za koszulkami (zgłaszam zapotrzebowanie na 4 sztuki a nawet 5 - tylko dla Rodziny narciarskiej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marianos Napisano 8 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2010 jesem za koszulkami piszę się na dwie szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzocha Napisano 8 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2010 Ja też jestem za cena nie gra roli JC nie pękaj walnij cenę z nakładką prawdziwi skionline-owcy napewno kupią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 8 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2010 Ja się nie mogę doczekać nalepek forumowych ,choć miałem po trzykroć zapewnienia od szefostwa ,że dojdą ... Może kiedyś dojdą ,a co dopiero z koszulkami . Byłem w zeszłym tygodniu na Julianach ,Skrzycznym i w Czechach na Jablunkowych Mostach , byłaby okazja spotkać na stoku kogoś z forum . Naklejka na kasku byłaby dobrym znakiem rozpoznawczym no ,ale ... W klubie witam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi