hotrok Napisano 24 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2007 Zamówienie złożone, czekam na przesyłkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 24 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2007 No ja zamowiłem koszulke nr 3 czarna i jak narazie to nic nie przyszło ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 25 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2007 Do wysłania mam tylko koszulki dla Hotroka i Szparaa - wyślę w poniedziałek. Reszta została wysłana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 25 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2007 napewno do was szybko dotra ja po 2 dniach je otrzymalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 28 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2007 Właśnie pan w czerwonej skodzie przywiózł mi koszulki:) Super są! Ciekawe co bedzie mozna jeszcze zamówić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 29 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2007 Czy wszyscy dostali koszulki? Proszę o info jeżeli ktoś jeszcze nie otrzymał! Koszuli jeszcze są więc można zamawiać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 29 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2007 Ja na razie dostalem awizo ale kwota sie zgadza wiec to na pewno sa koszulki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 29 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2007 Jacku, poprosilem hotroka o zamowienie dla mnie dwoch koszulek. Niestety nie mam mozliwosci wyslania maila. Mam nadzieje, ze nie bedzie problemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 14 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2007 Ja zamówiłem 2 dni temu i nie mogę się już jej doczekać Jeszcze tylko żeby poczta zadziałała jak trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkempes Napisano 15 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2007 witam , czy bedą jeszcze czarne nr 2 w rozmiarze L czy też to już koniec ? Chodliwy towar , prawda ? Ciekawe jaka bedzie ich cena czarnorynkowa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 15 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2007 Na razie nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 18 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2007 Mam pytanko do JC. Czy wysłałeś już koszulkę bo na razie nie mam żadnego odzewu z poczty i nie wiem czy iść i ich tam męczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 18 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2007 Wszystkie zamówienia zostały zrealizowane, czyli wysłane. Proszę o cierpliwość na pewno koszulka dojdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 18 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2007 Koszulki nr 2 męskie - BRAK! Niestety brak już koszulek nr 2 czarnych, męskich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 18 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2007 Cierpliwy jestem ale nie ufam Poczcie Zdarza się że paczka gnije u nich i nawet nie raczą podrzucić awiza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kp70 Napisano 20 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2007 A te koszulki to można jeszcze gdzieś zamawiać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 20 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2007 Mozna, bezposrednio u JC mailem. Tu masz szczegoly: http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=5931 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kp70 Napisano 21 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2007 Mozna, bezposrednio u JC mailem. Tu masz szczegoly: http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=5931 dzieki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 2 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2008 Koszulka doszła i jestem super zadowolony no i jeszcze naklejki i naszywka ! Jeszcze raz dzięki i mam nadzieje że jak się obkleję to będę godnie reprezentował ski-online na zagranicznych stokach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2008 jak się obkleję to będę godnie reprezentował ski-online na zagranicznych stokach skionline.pl PLIZZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 2 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2008 Uppsss sorry Będę pamiętał na przyszłość ale na naklejkach jest jak trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kp70 Napisano 3 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2008 Koszulki Dostałem, dostałem....Sa wspaniałe No i naklejki i naszywki. Wszystko expressowo i profesjonalnie p.s. wiadomo - Firma z Bielska - Białej. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 3 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2008 a ja czekam i czekam.... Absolutnie to nie wina Jacka tylko poczty!! Trzy razy u nich byłem i twierdzili że nic nie ma!! Wczoraj natomiast się okazało że odesłali przesyłkę spowrotem do Jacka bo się nie zgłosiłem :eek: ... a awiza jak nie było tak nie ma..... echh szkoda gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kp70 Napisano 3 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2008 a ja czekam i czekam.... Absolutnie to nie wina Jacka tylko poczty!! Trzy razy u nich byłem i twierdzili że nic nie ma!! Wczoraj natomiast się okazało że odesłali przesyłkę spowrotem do Jacka bo się nie zgłosiłem :eek: ... a awiza jak nie było tak nie ma..... echh szkoda gadać wierze ze tak byc moglo. niestety, ale tak działa PP. Na pewno wszystko zakonczy sie pomyslnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 3 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2008 A ja naszywek nie dostałem:( A jest możliwość domówienia/dokupienia naszywek skionline.PL?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi