JC Napisano 17 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2007 Poniżej koszulki skionline.pl Rozmiary: damskie - S, M, L męskie - M, L ( L jest duża ) Koszuli firmy Jerzees model Zt 180 i 101 Koszty: 49 zł (cena brutto z wysyłką) - płatność przy odbiorze Zamówienia na skionline@skionline.pl z tematem Koszulka! Proszę podać nr. koszulki, ilość, rozmiary, damska czy męska i adres. Koszulka 1 Koszulka 2 (brak rozmiarów męskich) Koszulka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 17 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2007 Zamówienia składamy gdzie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 17 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2007 Proszę wysyłać zamówienia na skionline@skionline.pl z tematem Koszulka! Proszę podać nr. koszulki, ilość, rozmiary, damska czy męska i adres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 17 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2007 super właśnie o to mi chodziło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 18 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2007 koszulki wygladaja naprawde super zaraz skladam zamowienie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 18 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2007 Super! Widzialem ten wzor na koszulce w NTN i od razu mi sie spodobal:) Jacku, co to za bawelna, jakas w miare sensowna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 18 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2007 W ostateczności zawsze może służyć do spania Ale żeby nie było: `jestem za, a nawet przeciw` Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 18 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2007 Koszuli firmy Jerzees model Zt 180 i 101F 180 g/m² (White: 175 g/m²), 100 % wysokogatunkowej bawełny (Lt. Oxford: 93 % bawełny, 7 % wiskozy), bez szwów bocznych, taśma wzmacniająca wzdłuż karku, podwójny szew przy rękawach i u dołu koszulki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 18 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2007 To sie nazywa wyczerpujaca odpowiedz Zamawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 18 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2007 a co z rozmiarem XL żeby nie pytać już o XXL:) wiem,że L podobno duże... ale dla mnie to duże może być dużo za małe:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 18 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2007 Jacku a oprocz koszulek beda jakies jeszcze inne ciuszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 18 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2007 Inne ciuszki Na razie zacząłem od koszulek. Zobaczymy jak chwycą. Co do szerszej oferty, to nie ma z tym problemu. Mogę przygotować różne, bardzo interesujące ciuchy, ale ... jak to przy odzież problem jest z rozmiarami kolorami itd. Jako, że byłyby to ciuchy z najwyższej półki cena też nie byłaby niska! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 18 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2007 A dorobienie nicku na plecach nie wchodzi w gre ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 19 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2007 Jacku, chcialbym zlozyc zamowienie ale czekam na odpowiedz. Wyslalem PM'a i maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 19 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2007 Jacku jesli cos jest z najwyzszej polki to i kosztowac musi a chetni mysle ze i tak sie znajda i gratuluje pomyslu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 19 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2007 Na razie zacząłem od koszulek. Zobaczymy jak chwycą. Co do szerszej oferty, to nie ma z tym problemu. Mogę przygotować różne, bardzo interesujące ciuchy, ale ... jak to przy odzież problem jest z rozmiarami kolorami itd. Jako, że byłyby to ciuchy z najwyższej półki cena też nie byłaby niska! A jak z płatnością?? Pobranie przy odbirze?? Jeśli nie trafię z rozmiarem to będę mógł wymienić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 19 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2007 Tak - płatność przy odbiorze. Jeżeli nie trafisz z rozmiarem to zwrócisz, nie ma problemu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 19 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2007 Tak doszedlem do wniosku, ze dobrym pomyslem bylby tez jakis longsleeve/bluza. Bardziej praktyczna w chlodniejsze dni. Jacku, czy będą jeszcze koszulki czrne L-ki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 21 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2007 Jacku dotarly do mnie koszulki lecz niezdazylem ich odebrac i musze czekac do jutra a juz niemoge sie doczekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 22 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2007 Jacku a jakim kurierem to wysyłasz ??:> Bo do mnie jeszcze nie dotarły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 22 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2007 po odczekaniu ponad godziny na poczcie, taka maja tam organizacje odebralem przesylke od Jacka, stwierdzam ze warto bylo postac w tej kolejce i ze faktycznie te L jest duzym L koszulki sa zajefajne i dobrego gatumku czekam Jacku na poszerzenie oferty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 24 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2007 do JC Ponawiam pytanie: Czy beda jeszcze L-ki czarne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fosek Napisano 24 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2007 Witam Panie Jacku żona i córka bardzo chcą koszulki, ja też bym zakupił ale nic Pan nie odpowiedział na pytanie czy będą czarne w rozmiarze XXL czyli takie jak dla mnie . Jakby były to bym od razu zamówił 3 dla nas wszystkich ( oczywiście z naklejkami na kaski). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 24 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2007 Do Hotrok Jak już pisałem nie ma koszulek czarnych typ 2 w rozmiarze L. Czarne są tylko koszulki typ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 24 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2007 Własnie zamówiłem koszulkę Od tej pory nie umię się jej już doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi