Boogie Napisano 1 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 jak wrócisz skądś zdaj relacje:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek1975 Napisano 1 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 a ja mam dzieciaki chore i skionline zapełnia lukę :-) ale w przyszłu weekend nie odpuszczę, muszą wyzdrowieć :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 1 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 Eeee..... patrzyłem w Twoim profilu nie wygląda przynajmniej ten jeden na chorego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 1 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 a ja mam dzieciaki chore i skionline zapełnia lukę :-) ale w przyszłu weekend nie odpuszczę, muszą wyzdrowieć :-) Przerzuć zdjęcie tego wielkiego narciarza do awatara! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek1975 Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 przełożyłem fotke, teraz znacznie lepiej! mój synek miał wtedy 3 lata i w brew temu co pisano nóżek sobie na nartach nie pokrzywił :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 rośnie mlody tomba:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi