szteker Napisano 16 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2007 Hej;) Ja jutro wyruszam zobaczyć co słychać na stożku:) A Wy jedziecie gdzieś?? Może ktoś wpadnie na stożek?? Pozdrawiam Szteker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ramone Napisano 16 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2007 Ja możliwe, że wykonam ten sam plan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 16 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2007 ja w niedzielę ruszam na Korbielów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 16 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2007 A ja zamierzam patryjotyzm wsadzić sobie w buty: Vielaka Racza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 16 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2007 Ja odwiedze Jaworzyne albo Kasine. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szteker Napisano 16 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2007 Hmmm... no to SB chyba będzie mieć najlepiej:) Napiszcie po powrocie jakie wrażenia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 16 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2007 Ha, mysle ze nie bede mial gorzej od SB, W ostatnia niedziele odpalilem Janske Lazne, a jutro od rana, niedziela i poniedzialek Spindlerovy Mlyn, bedzie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szteker Napisano 16 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2007 Hmmm... no to SB chyba będzie mieć najlepiej:) Napiszcie po powrocie jakie wrażenia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 17 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2007 ja tez mialem plan Stozek ale zmogla mnie grypa zoladkowa i ten weekend odpada napiszcie po powrocie jak bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexcom Napisano 17 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2007 słowacja ... wyjdzie w trakcie gdzie konkretnie bo jak mówią : "nie ważne gdzie ważne że" ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 17 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2007 A ja byłem na tuxie pogoda kiepska sniegu w h, tzn. dużo warunki sniegowe boskie otwarte wszystkie trasy, jak komus nie szkoda nart to dojedzie do samej doliny, dodam ze po sniegu oczywiscie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szteker Napisano 17 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2007 Wróciłem:D Było super, warunki lepsze niż przez cały zeszły sezon:p Słonko, zmrożony śnieżek, dużo puchu w lesie;) fajne hopki (wykręciłem 36:P, pochwalę się a co mi tam:P) Słowa uznania dla ekipy pana Witka Pruskiego za przygotowanie stoku!! A jak było u was?? pozdrawiam Szteker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 18 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2007 Wróciłem z Korbielowa i : Gat "oczywiście" nie odpalił wyciągów:confused: na szczęście "BABA" czyli prywatne krzesło obok już uruchomione , więc sezon is open . Warunki na trasie - śniegu jak na listopad dużo , ale na dole ( taka mała ścianka ) rano było trochę grud lodowych ( skutki nasnieżania ) a póżniej zaczęły wychodzić kamienie . Jednak wrażenie ogólne - OK:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexcom Napisano 20 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2007 Wróciłem z Korbielowa i : Gat "oczywiście" nie odpalił wyciągów:confused: tak myślałem wiec poleciałem dalej na słowacje i co ... na parkingu(bezplatny) 5 samochodow , wyciagi pracuja lazur na niebie wiec idziemy... podchodze do kasy - zamknieta ale widze ze jezdza przeciez no to sie dobijam , pukam pukam w koncu otwiera mila pani i mowi "wekend zdarma" - popatrzylem na zone czy dobrze zrozumialem i poszlismy jezdzic... podsumowanie ... nie chodzi o tych pare koron ktore trzeba im zostawic bo biorac pod uwage realia karnetu czasowego i ilosc z jazdow to za taka sama przyjemnosc placimy w lokalnych "skansenach" (wisla szczyrk ustron) przynejmniej 3x wiecej ... chodzi o sam fakt ze ktos mysli inaczej niz polscy "biznesmeni" wyciągowi - otwarcie i zamkniecie sezonu zawsze za free jako reklama, stoki przygotowane i mimo ze nie zarobili na tobie jeszcze zlotowki potrafia milo i bez zlosliwosci podac orczyk czy pomoc osobą ktore 1raz korzystaly z wyciagu , nie majac przy tym much w nosie i nie rzucajacych cietych aluzji jak to np jest na bialym krzyzu. Dlatego wiem ze w tym sezonie w przewazajacej ilosci bede jezdzil tam milo ze "skanseny" mam blizej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 20 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2007 No to ja już nie mam pytań! Nawet nie ma co komentować ... xxxxxxx piiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 20 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2007 :quo vadis? -napewno nie w polskie gory:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 20 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2007 Do Nexcom "tak myślałem wiec poleciałem dalej na słowacje i co ..." a tak konkretnie to gdzie nartowałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexcom Napisano 21 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2007 a tak konkretnie to gdzie nartowałeś ? Oravska Polhora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 21 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2007 No, za to Czesi kroja az milo. Oni darmowe weekendy pogrzebali razem z nami chyba choc jakies osle laczki w Zielencu mialy byc w ostatnim weekendzie free :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 22 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2007 A dokładniej gdzie było tak fajnie :-) napisałeś tylko że na Słowacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 22 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2007 Oravska Polhora a jakie warunki na Polhorze? i może coś wiesz na temat Sihelnego (trochę bliżej granicy odbija sie w prawo z głównej drogi ) -czy Słowacy otwarli juz tam trasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexcom Napisano 23 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2007 a jakie warunki na Polhorze? i może coś wiesz na temat Sihelnego (trochę bliżej granicy odbija sie w prawo z głównej drogi ) -czy Słowacy otwarli juz tam trasy na Polhorze 7 w skali 1-10 sniegu duzo ludzi malo tyle ze po sobocie nie chciało im sie wyratrakowac na stół - widocznie malo ludzi jezdzilo w sobote bo naprawde nie bylo sle ale lubie stwiac 1krechy na sztruksiku a tgo tym razem nie bylo ale w koncu bylo za free wiec nie marudze Sihelnego > nic nie wiem jakos zawsze ciaglo mnie bardziej na polhore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sylwia Napisano 1 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 gdzie w Beskidach można pojeździć??? napiszcie proszę bo mam wolne i planowałam wyjazd w niedzielę ,ale nie mam pojęcia jak tam ze śniegiem bo w sumie to ciepło i odwilż??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 1 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 Wisła Stożek i Soszów, Szczyrk - Juliany lub Biały Krzyż, Korbielów - Pilsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 1 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 Ja planowałem Kubińską Holę, ale dzisiaj widziałem na kamerkach że na dole coś tam czarno jest:( . I chyba się wybiorę w kierunku Białeczki, Małego Cichego. Dzisiaj tam w ciągu dnia nie było więcej jak 1,5 stopnia to jeszcze nie tragedia:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi