Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Beskidy toną w śniegu

herbu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Miło patrzeć za okno i widzieć taki widok. W Bielsku-Białej od wczoraj nieprzerwanie sypie śnieg. Jest już go ze 30-40 cm i to w mieście. Przypuszczam, że w górach (Korbielów, Wisła, Szczyrk itp.) jest go sporo więcej. Nic tylko otwierać wyciągi i zbijać dutki. Tylko dlaczego większość jest nadal zamkniętych? Czy ktoś wie, czy oprócz Pilska, Jaworzyny, Białego Krzyża, Soszowa i być może Szczyrku będzie jeszcze coś otwarte w najbliższym tygodniu?

ja też myślałem,że utonę...:P we własnym pocie zanim to całe białe szaleństwo poodgarniałem z mojego placu...ufff:eek:

Znowu mi się ZAZDROść :-)) pojawia...

Ja dziś w pocie czoła rodziłem :-)) - 4 kilo żywej wagi, 56 cm wzrostu... Za 1,5 roku trzeba będzie kolejną parę nart kupić :-))

berry...gratuluje Ci że trzymałeś sie dzielnie przy porodzie,ale ze jesteś "młody" tatusiem to powiem Ci że za 1,5 roku to maleństwo będzie w miarę chodzić:)...na narty troche za wcześnie...no ale są różne szkoły mam znajomych co uczą dziecko w wieku 2,5 roku jezyka angielskiego!:)))...i w sumie jest mi trochę ich żal bo biją pianę trochę za wcześnie:)...jeszcze raz gratuluję seniora/ki?

Gratulacje

Znowu mi się ZAZDROść :-)) pojawia...

Ja dziś w pocie czoła rodziłem :-)) - 4 kilo żywej wagi, 56 cm wzrostu... Za 1,5 roku trzeba będzie kolejną parę nart kupić :-))

Gratulacje

Ucz, ucz jeździć na deskach

Może za kilka lat będzie kogo oglądać na olimpiadzie 

Poza Małyszem :/

Adam wiecznie żywy!!!

like Lenin :D

Pozdro

berry...gratuluje Ci że trzymałeś sie dzielnie przy porodzie,ale ze jesteś "młody" tatusiem to powiem Ci że za 1,5 roku to maleństwo będzie w miarę chodzić:)...na narty troche za wcześnie...no ale są różne szkoły mam znajomych co uczą dziecko w wieku 2,5 roku jezyka angielskiego!:)))...i w sumie jest mi trochę ich żal bo biją pianę trochę za wcześnie:)...jeszcze raz gratuluję seniora/ki?

To żarcik taki :-))... mimo że młodym to dziećmi zawodowo zajmuję się kilkanaście lat, acz faktycznie jeśli nie będzie chciał, ba jeśli nie powie chcę, raczej dybów nie będzie :-)... z resztą oczywiście również się zgadzam...

i dziękuję

beryy gratulujemy;d nie zemdłąłeś?:D:P

takie rzeczy :-))))) to tylko w filmach - poważnie, nie znam nikogo kto byłby chłopem :-)) i zemdlałby przy porodzie... Natomiast ciekawostką jest fakt, że się dość wzruszyłem :-))))