herbu Napisano 16 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2007 Witam. Miło patrzeć za okno i widzieć taki widok. W Bielsku-Białej od wczoraj nieprzerwanie sypie śnieg. Jest już go ze 30-40 cm i to w mieście. Przypuszczam, że w górach (Korbielów, Wisła, Szczyrk itp.) jest go sporo więcej. Nic tylko otwierać wyciągi i zbijać dutki. Tylko dlaczego większość jest nadal zamkniętych? Czy ktoś wie, czy oprócz Pilska, Jaworzyny, Białego Krzyża, Soszowa i być może Szczyrku będzie jeszcze coś otwarte w najbliższym tygodniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 16 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2007 Toną, toną ... i cały czas sypie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 16 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2007 Stożek chyba ruszył? http://www.skionline.pl/stacje/index.php?ids=&co=kamery&kraj=Polska&miejscowosc_id=355&nr_kamery=1 nosal chyba też? http://www.skionline.pl/stacje/index.php?ids=&co=kamery&kraj=Polska&miejscowosc_id=283&nr_kamery=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 16 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2007 ja też myślałem,że utonę... we własnym pocie zanim to całe białe szaleństwo poodgarniałem z mojego placu...ufff:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 16 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2007 a ja nie musiałem zrobiły za mnie to służby miejskie:P bo mieszkam w bloku :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 16 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2007 ja też myślałem,że utonę... we własnym pocie zanim to całe białe szaleństwo poodgarniałem z mojego placu...ufff:eek: Znowu mi się ZAZDROść :-)) pojawia... Ja dziś w pocie czoła rodziłem :-)) - 4 kilo żywej wagi, 56 cm wzrostu... Za 1,5 roku trzeba będzie kolejną parę nart kupić :-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 16 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2007 berry...gratuluje Ci że trzymałeś sie dzielnie przy porodzie,ale ze jesteś "młody" tatusiem to powiem Ci że za 1,5 roku to maleństwo będzie w miarę chodzić...na narty troche za wcześnie...no ale są różne szkoły mam znajomych co uczą dziecko w wieku 2,5 roku jezyka angielskiego!))...i w sumie jest mi trochę ich żal bo biją pianę trochę za wcześnie:)...jeszcze raz gratuluję seniora/ki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LABLA2DOR Napisano 16 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2007 Gratulacje Znowu mi się ZAZDROść :-)) pojawia... Ja dziś w pocie czoła rodziłem :-)) - 4 kilo żywej wagi, 56 cm wzrostu... Za 1,5 roku trzeba będzie kolejną parę nart kupić :-)) Gratulacje Ucz, ucz jeździć na deskach Może za kilka lat będzie kogo oglądać na olimpiadzie Poza Małyszem Adam wiecznie żywy!!! like Lenin Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 16 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2007 berry...gratuluje Ci że trzymałeś sie dzielnie przy porodzie,ale ze jesteś "młody" tatusiem to powiem Ci że za 1,5 roku to maleństwo będzie w miarę chodzić...na narty troche za wcześnie...no ale są różne szkoły mam znajomych co uczą dziecko w wieku 2,5 roku jezyka angielskiego!))...i w sumie jest mi trochę ich żal bo biją pianę trochę za wcześnie:)...jeszcze raz gratuluję seniora/ki? To żarcik taki :-))... mimo że młodym to dziećmi zawodowo zajmuję się kilkanaście lat, acz faktycznie jeśli nie będzie chciał, ba jeśli nie powie chcę, raczej dybów nie będzie :-)... z resztą oczywiście również się zgadzam... i dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 16 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2007 beryy gratulujemy;d nie zemdłąłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 16 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2007 beryy gratulujemy;d nie zemdłąłeś? takie rzeczy :-))))) to tylko w filmach - poważnie, nie znam nikogo kto byłby chłopem :-)) i zemdlałby przy porodzie... Natomiast ciekawostką jest fakt, że się dość wzruszyłem :-)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 18 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2007 jeszcze raz gratulacje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 18 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2007 gratulacje berry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JULKA Napisano 18 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2007 i moje gratulacje, berry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peszkod Napisano 18 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2007 Dużo zdrowia dla całej rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 18 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2007 dziękuję wszystkim... Chyba trzeba będzie temat zmienić :-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izas Napisano 18 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2007 Gratulacje! Mój "mały" (ubiegły sezon - 1 rok 10 miesięcy) powiedział "narty, buciory i na śćit! co miałem zrobić? spróbowałem i już nie możemy się doczekać kolejnego "śćitu" POZDRowionka dla rodzinki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 19 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2007 Gratulacje !!! wszystkiego dobrego i dużo zdrówka dla juniora i żony (bo to chyba ona rodziła ? ) I szlifuj berry ten diament co byśmy wszyscy mieli pociechę z przyszłego mistrza świata w narciarstwie alpejskim Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi