JC Napisano 16 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2007 Uwaga! Przejście graniczne w Cieszynie zostało zamknięte w związku z obfitymi opadami śniegu i bardzo trudna sytuacją na drogach dojazdowych! Jeżeli ktoś wybiera się za granicę może się spodziewać utrudnień w tym miejscu! Na południu Polski od kilkunastu godzin śnieg pada non-stop! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 16 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2007 to trzeba będzie desant przez zieloną zrobić JC jak zawsze poinformowany - to sie ceni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 17 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2007 ciekaw jestem co by się robiło gdyby naprawdę były obfite opady :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wargas Napisano 17 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2007 ...zamknęliby Kraków:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 17 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2007 wszystkie drogi do bielska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 17 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2007 a ja dzis w nocy jechałem przez Cieszyn i... ?? zadnych problemow, ponoc ( dokładniej nic nie podam bo spałem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi