Boogie Napisano 15 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2007 Przeszukiwałem stare forum i nie mogłem znaleźć wiec pisze:) kiedyś poruszaliśmy temat o wkładkach do butów, jak dobrze pamiętam firma miała swoją siedzibę w krakowie, robili wkładki co niby rozstawiają cały ciężar równomiernie i nic nie uwiera w gire(czyt. stope, szwaje:) ) stosuje może ktoś ten patent? wie o jaką firme chodzi bo za cholere nie moge sobie przypomnieć a chcialem sobie taką wkladeczke sprawić z góry danke szyn za pomoc:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szteker Napisano 15 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2007 może chodzi Ci o wkładki Sidas? tylko nie wiem czy to w Krakowie:confused: w każdym bądź razie www.windsport.pl sam się przymierzam do zrobienia sobie takich, podobno bardzo wygodne;) pozdrawiam Szteker 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 15 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2007 Czy chodzi Ci o to: Sidas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 16 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2007 dokładnie o to mi chodziło:) dziękuje punkty lecą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 16 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2007 Sklep nazywa sie WINDSPORT i rzeczywiscie jest w Krakowie, chyba na ul. Zwierzynieckiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 16 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2007 Aaaa ile kosztują takie wkładeczki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 16 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2007 a co "dają" te wkładki i czy są skuteczne ? aha , jeszcze jedno : czy stosuje sie je do starych czy do nowych butów , czy nie ma to w ogóle znaczenia ? "wtajemniczonych":) proszę o odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szteker Napisano 16 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2007 Z tego co wiem to można do każdych butów;) a kosztują 69 lub 89 czy coś koło tego, zależy od wersji jaką chcemy (wysokie podbicie, normal, płaskostopie) Pozdrawiam Szteker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 1 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 a buty środkowe też robią??:} bo na stronce coś tam wspomniane jest?:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek1975 Napisano 1 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 niezłe wkładki widziałem w skiteam'ie, formowane termicznie do każdych butów. Ponoć powodują dużo lepsze, precyzyjniejsze czucie buta i krawędzi. Jak Cię uwiera to słyszałem też o patencie z termicznym nadciąganiem samej skorupy buta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 1 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 nie wiem co mi jest ale gira mnie boli w bucie:D i może bym sobie zrobił wkładke albo calego środkowego od nowa:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek1975 Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 w kapciach takich ze 45 twardość nic nie boli :-), a Ty pewnie ze 120 przyładowałeś - to musi boleć! A w myśl mojej trenerki jak piszczel nie obtarty to znaczy że się ślizgałeś a nie jeździłeś :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 2 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 no mam flexa dużego ale rok temu mnie nie bolało a w tym nie czuje nogi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek1975 Napisano 3 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2007 pamiętaj to nie Chuck potrzebuje nart to narty potrzebują Chuck'a. Przegrzej sobie but wewnętrzny i będzie po sprawie, jak nie to noga musi sie uformować :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi