mysiauek Napisano 12 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2007 Przydałby się czat (chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 12 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2007 Myślałem o tym... i mam do ciebie pytanie: jakie widzisz jego zastosowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 12 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2007 Ale chyba mozna zawsze dac shout boxa ? Czy nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 12 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2007 Tak i o tym myślę ... czy się sprawdzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 13 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2007 A teg oto ja juz nie wiem:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 13 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2007 Ale chyba mozna zawsze dac shout boxa ? co to jest? i czym się różni czat od forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 13 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2007 To taki box, w którym możesz pogadać (popisać) z innymi online! Czyli takie GG dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 13 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2007 Chyba myślałem o shout boxie Jacku, z tym będzie pewnie jak z nauką jazdy nartkach: jak sie nie wywrócis .... Jesli to opcja bezkosztowa to czemu by nie spróbować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 14 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2007 czat? było by ciekawie ... nieprawdaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azmadan Napisano 16 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2007 shout boxy sprawdzają sie... :-D jak wchodzi sie na stronkę to zaraz widać coś ciekawego/śmiesznego/nudnego :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 16 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2007 A te boxy to co to takiego? Nie smiejcie sie ze zwykłego chopa , co niy wiy o co loto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 16 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2007 nie przejmuj sie jo tyż nie wiem co to:p wiem tylko,że znów trochę czasu nam zajmie zanim sie połapiemy:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 16 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2007 A to jest w planach czy tylko tak...? Ps. FIGO mosz po gołej oszczylane , przyjechałeś z SB jak mnie niebyło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 16 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2007 szut boks:) spoko sprawa można pogadać w czasie łoczywistym to by było coś i sprawdzi sie na 100% bd gadania o wszystkim o niczym w tym samym momencie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 17 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2007 A to jest w planach czy tylko tak...? Ps. FIGO mosz po gołej oszczylane , przyjechałeś z SB jak mnie niebyło... posmaruje cebulą i może nie będzie tak bolało:D a może to załatwimy przez shot boxa i będzie po sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 17 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2007 Tzn ten box to pewne ,czy taka narazie sonda co ludzie powiedzą na to? Ps. FIGO zapachniało perwerą...hahahhaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi