witek52 Napisano 11 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2007 To fragment wywiadu jakiego udzieliła dla Gazety Wyborczej Jak to się stało, że najlepsza polska alpejka pochodzi z Wrocławia? Tam się urodziłam, ale mieszkałam w Wałbrzychu, a potem w Zgorzelcu. Tata zapisał mnie na narty do klubu Aesculap Jelenia Góra, który reprezentuję do dziś. Początki to wyjazdy na weekend do Szklarskiej, Karpacza, Jakuszyc. Dla wszystkich zainteresowanych Kasią Karasińską, podaję link do strony jej klubu, gdzie można znaleźć więcej na temat jej i zaplecza treningowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek1975 Napisano 20 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2007 szok po ostatnich sezonach Katarzyny Ja jestem naprawdę mile zaskoczony jak dużo zależy od odpowiedniej ścieżki trenerskiej i trenera. Z tego co pamiętam to jak szczęśliwie znalazły się pieniądze w PZN na alpejczyków i trener bodajże Ausryjak zrobił dobra robotę to po kilu mniesiącach przygotowań Katarzyna zaczęła się kwalifikować do drugiego przejazdu i zdobywac coraz to lepsze lokaty. Czyli jeszcze raz bez pieniędzy nie ma sportu wyczynowego. Jestem pewien że takich talentów narciarstwa alpejskiego jest dużo więcej (chociażby te młode dziewczyny z kadry) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 20 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2007 Poczekajcie Jak Gąsienicy puści! To będziemy mieć pociechę w gigantach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 21 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2007 Oby, I Gasienicy poscilo i Kasi sie jeszcze poprawilo, wszyscy czekamy. Oby tez kasy nie zabraklo.....niestety znowu kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 22 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2007 bd wyniki to i sponsoring sie znajdzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 22 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2007 No, roznie z tym bywa; zaplecze (w szerokim rozumieniu) jest na pewno niezbedne do wynikow, a tu sie klania kasa; jednemu zawodnikowi moze jeszcze brakowac w nogach, innemu juz "tylko" w glowie; kiedys Malyszowi zabrali fizjoterapeute i psychologa, bo Najmadrzejsi Decydenci uwazali ze juz nie sa potrzebni i sie okazal jakby chlopu skrzydla podcielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek1975 Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 ostatnio nie bardzo poszło Kasi :-( mam nadzieje ze to chwilowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 nie ma co owijać w polsce narciarstwo alpejskie kuleje....ale co u nas nie kuleje? jak nawet edgar wielkolud kuleje:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 bd wyniki to i sponsoring sie znajdzie:) Nie ma sponsorow ciężko o wynik - > nie ma wyniku ciężko o sponsorów i takie kółko ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek1975 Napisano 3 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2007 niestety nie widziałem wczoraj przejazdu Gąsienicy, ktos widział - jak jej poszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 3 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2007 yyyy nie jechała ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi