Homar Napisano 28 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2007 Po co bo nie rozumiem? Dla szpanu - jeżdżę na 11! Wiązania mają chronić nasze nogi! Inaczej byśmy buty przyśrubowali do dech i jazda! Skoro przy obecnym ustawieniu nie wypinają Ci, to znaczy że może jeździsz bardziej technicznie/miękko i masz odpowiednio ustawione dla siebie wiązania. Rozumiem RACECARVERR'a - ma kopytka, że z 11 wyskakuje jak z kapci w drodze do wyrka, a jeździ siłowo (jak sam pisze), i nawet te 11 mu puszcza - no to podnosi. Jak ktoś dla szpanu nakręca sobie wiązania to koniecznie ale to zaraz !! musi sie wybrac do lekarza !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 30 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2007 a mnie wyszlo na czarnym ludku 9,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 30 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2007 a mnie wyszlo na czarnym ludku 9,5 o kurde, a przy jakich "parametrach" jak tam sie bawilem i kombinowalem na maxa to doszedlem chyba do 8,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 30 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2007 na 189 i 95 kg i bardzo przepraszam ale jak ustawilem buta na 315mm to wyszlo 8,5 wczesniej niezauwazylem tego buta a tam bylo chyba 288mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 30 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2007 no tak mi wlasnie Twoje stopy wygladaly "ciut inaczej", bo tam max wagi i wzrostu juz nie chcial zadzialac; myslalem ze jestes zgrabna Japonka (w stopach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 31 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2007 nie nie jestem japonka z malymi stopkami poprostu przeoczylem ta miare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi