SKIer Napisano 12 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2007 ja szukałem info o nartach i tak wyskoczyła mi strona skionline, powiem Wam że na początku to mnie nawet drażniło, bo wpisując w różnych wyszukiwarkach hasło narty lub podobne wszędzie wyskakiwała ta strona:D . Z biegiem czasu zaczynałem się przyzwyczajać i odkrywać coraz to nowe rzeczy w serwisie, aż w końcu po ponad roku śledzenia foruma postanowiłem się ujawnić. Teraz zaglądam tu praktycznie co dziennie i nie wyobrażam sobie żeby mogło być inaczej. Tak jak uwielbiam narty, tak też skionline i nasze forum Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szteker Napisano 12 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2007 JC stał za tobą no bo kto inny:confused: no właśnie nie wiem. Całkiem możliwe. To było na jakiś eliminacjach do familycup. wywaliłem się zaraz na starcie, wsadziłem kijek miedzy nogi. wiem kaleka ze mnie, ale i tak byłem drugi. a no i od tego czasu nosze naszywkę skionline na polarze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 14 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2007 Prawdę mówiąc nie pamiętam - szukałem informacji na temat lodowców i tak jakoś wyszło, ze strony na stronę aż dotarłem do "źródła" jak widzę wszelkiego dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 14 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2007 a no i od tego czasu nosze naszywkę skionline na polarze:) Aby stać się właścicielem czegoś takiego trzeba spełnić jakieś szczególne wymagania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szteker Napisano 15 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2007 Aby stać się właścicielem czegoś takiego trzeba spełnić jakieś szczególne wymagania? Ja napisałem maila do redakcji z prośbą o naszywkę i dostałem:D ale teraz mogło się już coś pozmieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 15 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2007 Aby stać się właścicielem czegoś takiego trzeba spełnić jakieś szczególne wymagania? W zeszłym roku wysyłaliśmy naszywki każdemu + naklejki ... i rozesłaliśmy wszystkie! Na dzień dzisiejszy nie mamy, ale dla Ciebie poszukam w ZN-ach. Wyślij mi na emaila Twój adres korespondencyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 15 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2007 naszyweczki to była piękna sprawa może teraz ewoluujemy jak forum? były naszywki to teraz może polary koszulki?:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 15 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2007 Koszulki już są! Z parę dni będzie można zamówić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 15 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2007 JC czytasz w moich myślach:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 17 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2007 Jacku to jak dorobisz naszywki i naklejki to daj znac bardzo chetnie nawet odpłatnie, kiedys już był o tym temat ale nie pamietam na czym stanęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 17 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2007 Hehe, ja okleilem i obszylem logo SKIONLINE.PL cala moja rodzinke No i ja oczywiscie tez jestem "oznakowany":D Jacku, z tymi koszulkami to b.dobry pomysl, jestem za!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 17 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2007 Koszulki będą oczywiscie z chwalonego przez ciebie Jacku X-Bionica z dużym logo skionline.pl na klacie w ostatecznosci H/H też bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marianos Napisano 22 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2007 trafiłem jak chyba 99% używaczy skionline ti jest wyszukiwarka. A hasło ? nie pamiętam ale chyba coś o sprzęcie i tuningu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frjjn Napisano 11 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2007 Ja szukałem coś na temat warunków na stokach...... Pamiętam że mi kamień z serca spadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 11 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2007 To było tak dawno, że nie pamiętam... Kupowałem chyba R10.20 i szukałem informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 11 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2007 kolega, troche pierwszy guru narciarski, wspomnial o tej stronie, ze "cos tam" o nartach i z jakims gosciem mial dyskusje o marznieciu badz nie w butach na stoku; wiec wszedlem, zobaczylem i pozostalem ale tego swojego kumpla az tak nie potraktrowalem jak Julka swojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JULKA Napisano 12 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2007 kolega, troche pierwszy guru narciarski, wspomnial o tej stronie, ze "cos tam" o nartach i z jakims gosciem mial dyskusje o marznieciu badz nie w butach na stoku; wiec wszedlem, zobaczylem i pozostalem ale tego swojego kumpla az tak nie potraktrowalem jak Julka swojego Mój guru już nie cierpi ........ Przyzwyczaił się do tego, że się z nim wykłócam, podpierając się opiniami z forum . Wkurza się za to mój domowy mężczyzna, bo ciągle cytuję jakichś facetów o dziwnych nickach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 12 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2007 Wkurza się za to mój domowy mężczyzna, bo ciągle cytuję jakichś facetów o dziwnych nickach i to jest prosta droga do woln.....,samotności;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 13 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2007 Dziwne nicki powiadacie? Czy ja wiem "Figo" brzmi swojsko , "SB" hhmm groźnie, "JC" nawet fajnie, a np. "Czorny" ...nick tak zmazany że szkoda mówić. pzdr Marcin PS. Figo czymu mówisz że wszystko kojaży mi się z wonglim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 13 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2007 no bo,że "czarna" magia napisałeś a wongel tyż jes czorny i to tymu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Momasz Napisano 14 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2007 Witam Ja szukałem info o jakiejś stacji narciarskiej w Alpach i chyba sprzętu. Ale mam wrażenie, że forum to było jeszcze przed carving.com.pl. Potem było przekierowanie właśnie na carving... i kilka innych zmyłek. Ale generalnie sie nie daje zgubić i bede zaglądał mimo kolejnych zmian nazw:cool: . pozdrawiam TM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madziabal Napisano 23 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2008 Odświeżamy Przez męża, a on to jakoś wygooglał, czy od znajomych usłyszał. Tak czy siak - witam Madzia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 23 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2008 Odświeżamy Przez męża, a on to jakoś wygooglał, czy od znajomych usłyszał. Tak czy siak - witam Madzia. No witamy, witamy! Miło, że do nas dołączy .... liście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 23 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2008 Ja również witam Madziabal dopiero teraz odkryłam tą sondę... ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalczuk Napisano 21 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2008 Jak googlowalem, RK Zapraszam Was do podzielenia się informacjami na temat pierwszego kontaktu ... ze skionline.pl Jak trafiliście do naszego serwisu? Szukalem: 1. inwestycje narty forum 2. inwestycje narciarskie forum 3. planowane inwestycje narciarskie forum Pozdrowienia, Ryszard Kowalczuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi