Gość to ja Napisano 9 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2007 Z tym Seatem to pojechałeś! Nie przypominam sobie, abym jeździł czerwonym Seatem Nie jechałem, ale tylko zapytałem. Może był to jakiś karwing.sport.pl, albo inny karwing. Teraz karwingów dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JULKA Napisano 9 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2007 A ja zostałam doprowadzona przez przyjaciela, który nie może przeżyć, że przestał być moim guru w sprawach narciarskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 9 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2007 Eeee Julka ... popatrz ile to Guuurów jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel_ts Napisano 9 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2007 ski.com.pl Jacek, trzeba było ograniczyć to jakoś czasowo, kto by pamiętał - pewnie jakies preGoogle, był tez kiedyś sklep internetowy na ski.com.pl, który zniknął (raczej ciężko kupić buty w internecie i chyba miał ceny sugerowane), a domena trafiła do carving.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 9 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2007 Zaglądałem na skionline.pl na pewno wcześniej ale kiedy dostałem pod "choinke" książkę Kazimierza J. Szczęsnego - "Misia" pt. "Jazda na nartach " i tam zobaczyłem że na zdjęciach w tej publikacji występuje "Bobic", to utwierdziło mnie w tym że WARTO tu zaglądać a tym bardziej się zarejestrować. :) pzdr Aleś pojechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robalek Napisano 9 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2007 Imienniku mój a czy to nieprawda ? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 9 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2007 No pytaj sie mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 10 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2007 Bobic, ale Ty GURU jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek.m77 Napisano 10 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2007 Jeśli można się też wypowiedzieć, to ja, mimo iż dopiero co się zarejestrowałem, wcześniej jakoś nie miałem śmiałości , stronkę i forum śledzę już od jakiegoś czasu (od około 2 sezonów) - dlatego dokładnie już nie pamiętam. Trafiłem na stronkę prawdopodobnie poprzez Google, szukając informacji przed wyjazdem narciarskim. Pozdrawiam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 10 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2007 Jeśli można się też wypowiedzieć, ... Nie można ... TRZEBA! Jak to mówili w kabarecie - nie czaj się jak Platforma! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 10 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2007 Coś mi się zdaje że szukałem jakiegoś opisu sprzętu, zapewne nart no i mnie takie "cuuś" wyskoczyło ?! No wlasnie, jezeli chodzi o sprzet to skionline jest w google zawsze w czolowce wynikow. Zawsze jak szukam opisu, opini na temat jakiegos sprzetu to zawsze gdzies w czolowce pojawia sie link do skionline.pl:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wituś Napisano 10 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2007 Ja trafiłem przez FIGO i SB. Sami mnie zarejestrowali wkleili zdjęcie wymyślili sobie login i hasło. Kapnąłem po dwóch dniach myślałem że Ich ...... ale teraz widzę że bez tego to się po prostu nie da!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 10 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2007 dobrze,że jeszcze Cię nie musimy "komisyjnie" na kobitki wypuszczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niwin Napisano 10 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2007 To chyba było tak: wrzuciłem w Google magiczne słowo "carving" i wyskoczyło... carving.com.pl . A może nie były to Google... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 11 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2007 ja trafilem na skionline jadac na Pilsko i byl chyba w Czechowicach baner reklamowy skionline wiec postanowilem zobaczyc co to za stronka i nie zaluje zagladam tu praktycznie codziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 11 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2007 Eeee to McDonalds zadziałał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 11 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2007 W AUTOGRILU lepiei karmią ale to po nartach, oczywiście Ci co przez Czechowice do domu wracają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 11 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2007 Taaak, Autogrill zdecydowanie lepszy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 11 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2007 O! To muszę tam zamieścić reklamę A nie ma ktoś z Was ogrodu przy głównej drodze w miejscem na reklamę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 11 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2007 A Szczyrk moze byc ? FDS Jacku np. ? Dogadaj sie z Romkiem, on jest otwarty i na pewno znajdziecie porozumienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziatwa Napisano 11 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2007 jak najbardziej to potwierdzam. wielokrotnie jak znajomi pytaja sie mnie o sprzet a ja odsyłam ich do zasobow w skionline to słyszę - "tam juz byłem, bo to wyskakuje zaraz na poczatku w googlach" a wracając do wątku dyskusji - ja trafiłem przez link umieszczony na innej stronie, nie pamietam bo to dawno było, ale cos nt carvingu i techniki jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurgen Napisano 11 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2007 Ja trafiłem przez googloki. Wystarczył wpis: "carving" i kamery internetowe" i tak wyszło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szteker Napisano 11 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2007 a ja usłyszałem o skionline w kolejce do wyciągu w Szczyrku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 11 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2007 ja to chyba przez google , albo może coś innego - nie pamiętam , było to chyba jakieś 5-6 lat temu. Na poczatku to tak se podglądywałem forum i czytałem różne "mądrości" aż w końcu zdecydowałem się ujawnić i zarejestrowałem się - nawet dwa razy- bo gdzies mi wyleciało z głowy ( w przerwie letniej:) ) pierwsze hasło , którego używałem . No i tak już mi zostało do dzisiaj i teraz , przyznaję się , jestem już uzależniony:D ( zwłaszcza w zimie ) od skionline pozdrowienia dla wszystkich Ps a śnieżek sypie i sypie ............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 11 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2007 a ja usłyszałem o skionline w kolejce do wyciągu w Szczyrku;) JC stał za tobą no bo kto inny:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi