pablo_duch Napisano 22 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2008 ja w sumie trafiłem tu za posrednictwem wyszukiwarki google.pl bo poszukiwałem tematow dotyczacych nart i ubioru i oczywiscie zbierałem materiały do tego by nauczyc sie jazdy i nie powiem wszelkie informacje ułatwiły mi wszystko do tego stopnia ze nauczyłem sie jezdzic w niespełna dwa dni i pokochałem ten sport.... kiedys dziwiłem sie co ludzie w tym widza-TERAZ WIEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 1 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2008 A ja w żaden sposób nie mogę sobie przypomnieć, jak tu trafiłam . Na pewno szukając wiadomości o narciarstwie, ale szczegółów nie pamiętam. Ale najbardziej mi odpowiadała atmosfera tego forum, poczucie humoru uczestników, i brak popisów i wymądrzania się pod każdym pretekstem, co można gdzieniegdzie indziej zaobserwować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 2 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2008 Tą sronkę znam od jakiegoś czasu i nie wiem skąd - po prostu znam. A na forum mnie zwabił SB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 9 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2009 Chyba jak większość,trafiłem tu przez Google. Jakieś 3 lata temu szukałem komunikatów na temat warunków narciarskich i ta stronka spodobała mi się najbardziej. Tylko trochę późno się zalogowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 9 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2009 Chyba jak większość,trafiłem tu przez Google. Jakieś 3 lata temu szukałem komunikatów na temat warunków narciarskich i ta stronka spodobała mi się najbardziej. Tylko trochę późno się zalogowałem. na kopalni robisz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 9 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2009 (edytowane) na kopalni robisz.... A czemu takie pytanie? Czy raczej wniosek? Popatrzyłem na daty wypowiedzi i już chyba wiem... zmęczenie po wczorajszym i jeszcze robota zrobiły swoje... Edytowane 9 Luty 2009 przez johnny_narciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 18 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2009 temat ten powinien być ciągle aktywny moim zdaniem, bo wciąż dochodzą nowi użytkownicy. Ja znalazłem sie tutaj z polecenia. Tnz. na skionline.pl wpadałem juz wielokrotnie, głównie czytać opinie o nartach, ale na forum kazał mi zarejestrować się Homar :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 18 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2009 no to jesteś tutaj za karę , czy też z własnej nieprzymuszonej woli:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 18 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2009 zdecydowanie własna nieprzymuszona wola Dostałem wiadomość z linkiem od Homara na naszej-klasie i pomyślałem, że może faktycznie fajne to forum, bo portal niewątpliwie takim jest. Zarejestrowałem się i ... absolutnie nie żałuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yetik Napisano 19 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2009 a ja nie pamietam. to bylo tak dawno temu. potem w ogole o forum zapomnialem, ale od roku ponad czytuje regularnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 23 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2009 U mnie to całkowity przypadek. Przeglądałem fora narciarskie przed wyjazdem do Austrii. Trafiłem na naszym forum na informacje o wymianie wiązań atomica. Oczywiście przy moim szczęściu się załapałem ; ) Wymieniłem wiązania, i po powrocie z Austrii zarejestrowałem się. Tak mi się spodobało : ) , że jestem i już. Pozdrowienia dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 23 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2009 Chyba szukałem kamerek ze stoku i jakoś tak tu zostałem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1872 Napisano 16 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2010 Jak to jak, Google Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack1965 Napisano 30 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2010 Przez przypadek ,moja pani chciała zacząć przygodę z nartami ,ja z kolei dawno temu wziąłem rozbrat z nartami i szukając pomocy w doborze nart trafiłem na to forum .Efekt ... szusuje Ona i ja zaszczepiłem się na nowo szkoda że tak późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 30 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2010 szusuje Ona i ja zaszczepiłem się na nowo szkoda że tak późno Nie przejmuj się tylko zwiększ dawkę! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amarcin4 Napisano 30 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2010 szukając porad odnośnie planowaneg sprzętu, wcześniej parę razy przeglądałem warunki ale nie będąc użytkownikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 30 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2010 ...o ile dobrze pamiętam to wklepałem "forum narciarskie" i ...tu jestem prawie rok. Dzięki kolegom nabyłem pierwsze swoje narty oraz kilka innych cennych wskazówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 3 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2011 nie wiem od jakiego czasu ale zanim zarejestrowałem sie na forum skionline.pl służyło mi głównie kamerami internetowymi i kolekcjami narciarskimi co roku:) z kilka dobrych lat już tu zaglądam:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewa78 Napisano 3 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2011 Ja byłam na etapie zakupu nart, dowiedziałam sie tu wiele - i tak juz jestem kilka chwil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lupus Napisano 3 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2011 Ja zaglądałem wcześniej ale chcąc o coś zapytać w kwestii zakupu nart się wziąłem i zalogowałem. To już siedem lat :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Napisano 3 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2011 Witam serdecznie wszystkich! Choć zarejestrowałem się na forum niedawno, to od dosyć dawna z dużym zainteresowaniem śledzę wszystkie poruszane tutaj tematy. Początkowo strona służyła mi głównie do śledzenia nowinek sprzętowych, by w końcu trafić na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jari Napisano 16 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2011 Jak trafiłeś na skionline.pl Witam wszystkick! Ja szukałem info na temat nowych nart na rok 2010-2011. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lakub Napisano 27 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2011 Gooogle.pl szukałem jakiegoś fajnego forum narciarskiego i trafiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jesku Napisano 1 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2011 na początku była wpadka Od razu na wstępie zaliczyłem wpadke i słusznie zostałem delikatnie "wyśmiany" wymądrzając się o nartach "półkarwingowych". Był to mój powrót do nart po dłu...gim przestoju a szukałem informacji w necie o aktualnosciach sprzętowych bo dawno z rynku wypadłem trwając w postanowieniu powrotu. Tak trafiłem do tej paczki. Opłaciło się , znalazłem tu fantastycznych przyjaciół w narciarskim szaleństwie. I tak jakoś minęło, chyba osiem lat :eek:. Pozdrawiam wszystkich którzy pomogli mi powrócic na stok Teraz jest bosko, a do nart wprowadziłem chyba już ośmiu nowych zapaleńców, uczac ich podstaw i zapalając do tego sportu:D Teraz sami świetnie śmigają po stokach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Kowal Napisano 1 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2011 (edytowane) jak trafilem??? ………... Edytowane 16 Kwiecień 2011 przez Jan Kowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi