JC Napisano 9 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2007 Zapraszam Was do podzielenia się informacjami na temat pierwszego kontaktu ... ze skionline.pl Jak trafiliście do naszego serwisu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 9 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2007 Zagłosowalem i 'tu' i 'tam' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 9 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2007 Jak trafiłeś na skionline.pl Przez Google Przez link na innej stronie Reklama w prasie Reklama w sklepach Polecił mi znajomy Reklama na soku Inne A na jakim soku były Hortex czy Tymbark? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 9 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2007 Dobre! Hotrok, a pamiętasz czego szukałeś? Na jakie hasło wygooglałeś nas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 9 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2007 Jacku, cos w stylu "warunki/pogoda na stokach" Ale to juz kurcze dawno bylo, chyba z 5 lat temu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 9 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2007 Ja też bardzo dawno chyba po wpisaniu w google "narty" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 9 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2007 Hehe, dobre pytanie. Sorry, ale ja juz nie pamietam Pamietam za to jak poznalem JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 9 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2007 Nie bede oryginalny,wiec google.Szukałem czegos na temat sl magnesium blizzarda no i wpadłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 9 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2007 Do SB SB - po reklamie w jakiej prasie trafiłeś na skionline.pl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 9 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2007 JC A jak Ty trafiłeś na skionline.pl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 9 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2007 ja jakoś tak przez szukanie kamerek na stokach czyli pewnie przez jakiś link:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 9 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2007 .... hmmm .... we wrześniu 1997! Wtedy to jeszcze nie było skionline.pl ... przez 3 lata było carving.com.pl, teraz skionline.pl, a "jutro" skionline.tv... też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 9 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2007 SB - po reklamie w jakiej prasie trafiłeś na skionline.pl? Tego nie jestem pewien na 100% ale to było chyba w Ski Magazynie, albo 2 opcja w Magazynie SKI- bo to nie to samo. Ze pisałeś swego czsu w SKImagazynie to jestem pewienna 100%, a coś mi się wydaje że nie tylko samo pisanie Cię z tym czasopismiem łączyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfredoo Napisano 9 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2007 Nie pamietam dokladnie, bylo dawno, /nie rejestrowalem sie na forum bo bylo jakies takie dla mnie nieczytelne/. albo google albo strona w necie. Zaglosowalen na: "link inna strona" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 9 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2007 No tak był taki etap mojej pracy kiedy pisałem dla SKI magazynu, potem Magazynu SKI (to nie to samo), dla Onetu, dla WP i ... wielu innych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość to ja Napisano 9 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2007 Kiedyś wiele lat temu w lecie szwendałem się po dworcu w Bielsku, a obok mnie szwendał się gościu w krótkich gaciach i koszulce carving.com.pl. Na parkingu stał seat?? czerwony?? z napisem carving.com.pl, chyba z boku??Czy mogło tak być, czy byłem jednak nałojony jak zwykle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 9 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2007 No wiem... wiem.... i nigdzie Cię nie chcieli bo mówili: No...fajnie pisze....fajnie ale jak napisze to niewie ile za to wziąć- drogi jak cholera:D No to się wk... i im wszystkim konkuręcje otworzyłeś.... i skuteczną.... i ekologiczną- papier się nie marnuje, pożyteczną bo panowie nie drażnią swoich żon jak oglądają... no....ten no...wiecie Pankracy tam gra no i ta co śpiewała podaj cegłe, no kurde...napewno wiecie... i ten jesze 2 co bigbambelos i ten z "Czterech pancernych" Wichura(kierowca) tam gra też pewnie wiecie.....no mniejsza o to: codzi o to że panowie siedzą na forum skionline a ich żony mągą w spokoju oglądnąc seriale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robalek Napisano 9 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2007 Jako że stary już jestem to zapewne demencję starczą już posiadam ale na ZABÓJ !!! nie pamiętam jak tu trafiłem :eek: Zapewne przez Gugólki. Coś mi się zdaje że szukałem jakiegoś opisu sprzętu, zapewne nart no i mnie takie "cuuś" wyskoczyło ?! pzdr P.S. sorki ale miałem dostęp dziś tylko do 4 kompów , więc nie mogłem oddać więcej głosów na skionline.pl "Cholincia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robalek Napisano 9 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2007 P.s. 2 Zaglądałem na skionline.pl na pewno wcześniej ale kiedy dostałem pod "choinke" książkę Kazimierza J. Szczęsnego - "Misia" pt. "Jazda na nartach " i tam zobaczyłem że na zdjęciach w tej publikacji występuje "Bobic", to utwierdziło mnie w tym że WARTO tu zaglądać a tym bardziej się zarejestrować. :) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peszkod Napisano 9 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2007 Ja podobnie jak Bobic, nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 9 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2007 Z tym Seatem to pojechałeś! Nie przypominam sobie, abym jeździł czerwonym Seatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 9 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2007 Ale jeżdzi po Bielsku van chyba Renault oklejony skionline i szkoła narciarska(jak widziałem to byłem trzeźwy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robalek Napisano 9 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2007 Sławek ? No co Ty !!! Seriale w TV oglądasz. Ja pamiętam kto śpiewał "podaj cegłę" czy Pankracego albo i Wichurę ale w jakim serialu to pojęcia nie mam :eek: . P.S. Może Ci kapciulki jakoweś na "Mikołaja" zakupić co by wygodnie przed TV siedzieć :) P.S.2. Bez urazy, oczywista . pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 9 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2007 Busów jeździło i jeździ w okolicach Bielska kilka z logo skionline.pl ... sam nie wiem ile dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siw Napisano 9 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2007 ja trafilem jeszzce na carving.com.pl... chyba google... rok rejestracji by wskazywał ze szukałem opinii o rejonie serfaus-fiss-ladis.. ale to tylko przypuszczenia... pozdr siwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi