JC Napisano 7 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2007 Informację, że w grudniu organizujemy kolejny wyjazd szkoleniowy do Zillertal! Szkolenie poprowadzi Dagmara Krzyżyńska! Zainteresowanych zapraszam tu: http://www.skionline.pl/wyjazdy/?ids=&co=wyjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 7 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2007 421*3,64+590=2122,- od osoby za tygodniowy pobyt bez dojazdu:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 7 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2007 to masz szczęście że Euro po 3,64 jest bo było po 4,92 i płaciłem po tyle i nie 430E..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 7 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2007 Tyczki + pomiar czasu + rezerwacja trasy + kamera + trenerzy z klasą mistrzowską + skipass na całe Zillertal + najlepsze ubezpieczenia + wyżywienie + ... =? Sorry, ale jakość kosztuje! Zawsze można: autokar + spanie "w szufladzie" + skipass free + bez jedzenia + bez ubezpieczenia + bez trenera + .... = TANIO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 8 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2007 Sorry, ale jakość kosztuje! Ja tylko policzyłem i .... SB: co do ceny euro to kliknij w moim podpisie odpowiedni link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfredoo Napisano 8 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2007 Tyczki + pomiar czasu + rezerwacja trasy + kamera + trenerzy z klasą mistrzowską + skipass na całe Zillertal + najlepsze ubezpieczenia + wyżywienie + ... =? Sorry, ale jakość kosztuje! Bedzie troche o jakosci. Okazuje sie, ze ostatnio powstalo sporo szkol narciarskich specjalizuujacych w wyjazdach w Alpy. Kadra tych szkol to raczej mlodzi ludzie przygotowani do jazdy carvingowej ale aby poszerzyc program szkolenia bioracych sie tez do nauki starych technik czy jazdy poza nartostradami. Jestem pelen uznania dla sportowych osiagniec Dagmary Krzyzanskiej oraz jej zawodowego poczatku trener II klasy. Mysle jednak, ze brak jej jeszcze doswiadczenia pedagogicznego. Lata treningow, startow w zawodach, indywidualnego systemu nauki w szkolach utrudnialy jej zdobycie doswiadczenia w metodyce czy dydaktyce nauczania jazdy na nartach. Z oferty wynika, ze bedzie tam zespol instruktorow szkoly sportowej profi sport. Wierze, ze w zespole tkwi sila, a szczegolnie wtedy gdy instruktorzy w koncu indywidualisci potrafia sie uzupelniac dla pozytku szkolonych. Moglbys Jacku podac nazwiska tych instruktorow oraz ich kwalifikacji narciarskich /skrotowo/? Dla kilku godz. jazdy z Dagmara Krzyzanska wzial bym udzial w taki szkoleniu, ale czy to jest mozliwe? Stawiam na jakosc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 8 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2007 Choćby ojciec Dagmary! Tu doświadczenia nie można kwestionować! Co do Dagmary to bardzo się mylisz jeżeli chodzi o przekazywanie wiedzy. Dagmara jest przykładem osoby, która oprócz daru wspaniałej techniki ma jeszcze dar przekazywania i nauczania. Ale o tym można się przekonać tylko w trakcie szkolenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 8 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2007 To ja też się spytam, Profi Sport nie ma licencji SITN/PZN ? Ot tak tylko moje pytanie. Żeby tylko nikt nie mówił, że wykładnią jest licencja - pragne tylko zaspokoic moją ciekawość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 8 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2007 Właśnie o to chodzi,nie każdy kto ma wykształcenie pedagogiczne posiada umiejętność przekazywania wiedzy choćby ową wiedzę posiadł do sedna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 8 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2007 Tyczki + pomiar czasu + rezerwacja trasy + kamera + trenerzy z klasą mistrzowską wychodzi stówa dziennie... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 8 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2007 wychodzi stówa dziennie... . Ja napiszę bo JC nie ma czasu a jak ma to nie ma siły i ochoty co mnie nie dziwi bo to się nie da: Przecież tacy instruktorzy muszą do Zillertal dojechać, muszą się tam zainstalować w hotelu, muszą kupić sikpasy i jeszcze muszą coś na tym zarobić. Więc: Dojazd(i powrót) za os. samochód disel z winetami ok.750 zł* Hotel z skipasem od os. 1550 Do tego ćoś muszą na stoku zjeść to też jakieś euro doskoczy To policz ile mają kosztów i lie miszą mieć chętnych żeby same koszta wycofać, a jak Ci to jest drogo i nie wybierasz się to po co komętujesz i to głupio, po co!!!!!!!!!! No .....k.....o...ja....p.....k..... :mad: )) przepraszam uniosłem się *pod warunkiem że nie SB jedzie( bo mu ostatni 12,5 na tej trasie zeżarło, a to przez Fogo bo on Ciężki jest) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wituś Napisano 8 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2007 SB no nie denerwuj się bo złość piękności szkodzi. A tak poważnie to mnie nie dziwi głos mniej zamożnych forumowiczów bo wiesz każda część twojego ciała chciałaby jechać a tu kurka cię nie stać i tu dopiero można rzucać mięsem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 8 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2007 jak Ci to jest drogo i nie wybierasz się to po co komętujesz i to głupio, po co!!!!!!!!!! Znowu się mnie czepiasz. Jak byś sobie zadał tyle trudu w zrozumienie tego co napisałem, ile Cię kosztowało napisanie tego postu, to byłoby super. W zaden sposób nie piszę, ze drogo, a jedynie zrobiłem dokładniejszą wyliczankę. Na stronie Finkenberghof znalazłem, że tygodniwy pobyt ze skipasem na 6 dni to 475 EURO. Porównując to z ofertą: 421 EURO + 590 zł, to pojakimś zaokrągleniu na ekstrasy: Tyczki + pomiar czasu + rezerwacja trasy + kamera + trenerzy z klasą mistrzowską wychodzi ta stówka , o której piszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfredoo Napisano 8 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2007 wychodzi stówa dziennie... Zgadza sie bo tyle /25€/ trzeba ze dzien placic jak sie dolaczasz do jakiejs grupy cwiczacej na stoku / tyczki, video, pomiar czasu wieczorem winko z video wie sie bo juz sie robilo/. Na moje uargumentowane watpliwosci dotyczace wysokiej jakosci uslugi, Jacek zaczal merytorycznie bo podal chociaz nazwisko Krzyzanski - ojciec. Spokojnie czekam na czesc dalsza, a dyskusja idzie w zlym kierunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 8 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2007 A tak, nie do końca z innej, beczki. JC odpowiedz mi proszę jakby ktoś jednak zdecydował się na spanie "w szufladzie" to może sie załapać na wszystko pozostałe, czy tylko w gre wchodzi usługa w pakiecie? Inna sprawa to oglądanie nagrań i komentarze, ale to też chyba nie jest niemożliwe. Pytam ze zwykłej ciekawości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 8 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2007 Witek52 napisał: spanie "w szufladzie" Witek jak byś był w Zillertal to byś wiedział że tam nie ma opcji szuflada, zresztą generalnie szuflada nie jest domeną Austrii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 8 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2007 Przecież to nie chodzi o "szufladę", to tylko taka przenośnia. A tak naprawdę chodziło o to, że zamiast hotelu*** ktoś wybiera apartament i w ten sposób ogranicza koszty. Ale zaczynamy niepotrzebnie brnąć w czysto teoretyczny zaułek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wituś Napisano 8 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2007 To rzeczywiście ślepy zaułek ale chyba nie myślisz Witku że SB naprawdę miał na myśli szufladę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 8 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2007 Wituś masz racje witek nie myśli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siw Napisano 9 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2007 ale pitolenie... tu nie ma mowy o TANIM wyjezdzie... tu mowa o SZKOLENIU... poza tm nikt nikogo nie zmusza przecież masz prawo jazdy..??? idz i wykup np w szkole bezpiecznej jazdy pare godzin szkolenia dodatkowo... w sumie niby po co... ale jak ktos chce - trzeba zapłacić pozdr siwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 10 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2007 Wituś masz racje witek nie myśli... ale pitolenie... tu nie ma mowy o TANIM wyjezdzie... tu mowa o SZKOLENIU... Czy to naprawdę nie jest do policzenia: 1 dzien pobytu: ~250,- 1 dzień szkolenia: ~100,- i o te proporcje mi głównie chodziło. Jeszcze raz powtarzam: nie uważam, że szkolenie jest drogie!!!! (grubiej się nie da) Moim celem było głównie to: czy rzeczywiście taki wyjazd musi się łączyć z pobytem w hotelu***? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 10 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2007 Moim celem było głównie to: czy rzeczywiście taki wyjazd musi się łączyć z pobytem w hotelu***? ... że zapytam, a co za mało gwiazdek? Mam też w planie hotele wyższej klasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfredoo Napisano 10 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2007 Widzisz Witek jak trudno tu sie slowem przebic i na dodatek "huzia na juzia". Powstal forumowy temat "Witek nie ma racji" i finito. Sprobuj moze czynem. Pojedz w styczniu na Harende doklep na slalomie Jackowi, Homarowi i innym huculom. i wtedy zdobedziesz wigor na nastepne forumowe dziesieciolecie Ps dodaje jeszcze sluzbe bezpieczenstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 10 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2007 Alfredoo! Spokojnie. Witek52 chce się dowiedzieć, rozważyć za i przeciw ... Daj mu taką możliwość! SIW wyjaśnił jasno sprawę. Tak to już jest, że organizując wyjazdy, czy prowadząc jakąkolwiek inną działalność gospodarczą jest podaż i popyt. Jeżeli moja oferta będzie za droga, niekonkurencyjna - to prędzej czy później nie będę miał klientów. Prawa rynku. Ja wybrałem przy organizacji wyjazdów drogę jakości - nie ilości. Nie mam zamiaru organizować masowych wyjazdów za 800 zł, w szufladzie bez jedzenia! Chcę zapewnić naszym klientom najwyższy poziom szkolenia, dobry hotel z dobra kuchnią! Zdaję sobie sprawę, że nie każdego na to stać, ale ... jeżeli ktoś będzie chciał dołączyć do nas na stoku (bo ma noclegu we własnym zakresie) to serdecznie zapraszamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfredoo Napisano 10 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2007 Jestem za! /a nawet przeciw/:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi