JC Napisano 7 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2007 Tak sobie patrzę przez okno, chmurki sie podniosły ... i ... WIDAĆ BIAŁE PIĘKNIE OŚNIEŻONE GÓRY!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 7 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2007 widać troszkę białego na dachu, ale gór nie widzę choć Szyndzielnię zazwyczaj mam jak na dłoni jeszcze troszkę zamglone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 7 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2007 Zazdroszczę Wam Panowie, bo w Krakowie szaro, brzydko i pada deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 7 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2007 Ej! Figo, A ja właśnie o Szyndzielni! Przecież widać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 7 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2007 ja jestem w Wapienicy i w tej dolinie siedzi mgła dlatego nie widzę wystarczy czasem na lotnisko wyjechać i tam jest inny świat. po dziesięciu minutach: prześwieca słońce i Szyndzielnia jak na dłoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 7 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2007 To dla Tych co nie widzą Szyndzielnia fot. 7.10.07 godz. 9.12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peszkod Napisano 7 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2007 Nie powiem żebym Ci nie zazdrościł takich widoczków z okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 7 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2007 W Zakopcu na Harendzie tez bialo Ciekawe czy sie utrzyma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 7 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2007 co to stolicę przenieśli ,że bobic ma podgląd na Harende:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 7 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2007 To te okulary tak "zbierają" A na tą stolicę to by już był czas przenieść, ale może nie koniecznie do Zakopanego. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 7 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2007 a we wrocławiu szaro buro i do (_(_) JC zazdroszcze widoku, jak skończe te gupie studia to przenosze sie w góry:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 7 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2007 Haha moze ja wkleje widok od siebie z okien :D bynajmniej nie jest to białe ani wysokie tylko żółto czerwone i długie... autobusy + budowa ;( a sniegu wczoraj było ze 2,5 centa na tym wszystkim tylko że przez 25 minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 7 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2007 W Zakopcu na Harendzie tez bialo Ciekawe czy sie utrzyma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 7 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2007 A to widok na Snieznice w Kasinie. Jakies 50 km od Karkowa i jaki ladny widok:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość to ja Napisano 7 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2007 Co prawda nie widzę z okna Białego Krzyża, ale zima tam na całego i jak nie ruszy w łikend to będę zdziwony. Na Julianie zima jak cholera, wali śniegiem od wczoraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 7 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2007 No i Szrenica: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 7 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2007 To ja dodam coś takiego ... zaleca się oglądanie w nocy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 7 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2007 Cholera, rozrosło sie to Bielsko strasznie. Z jednego okna Szyndzielnia z drugiego Karaiby.A jeszcze wczoraj jak wtacałem było tak skromnie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 7 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2007 można sparafrazować tak JC ten to ma szeroki światoogląd:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi