marczello Napisano 7 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2007 Sezon rozpoczęty.3 dni intensywnej jazdy, przy pieknej pogodzie i bardzo dobrych warunkach narciarskich.Piątek i sobota pene słońce, niedziela z rana chmury , lekki snieg i pozniej slonce.Ludzi najwięcej w piatek, ale bez jakiegos dlugiego czekania w kolejkach , w niedziele w sumie brak kolejek do wyciagow.Duzo klubów narciarskich, szkółek i innych zawodnikow. Generalnie fantastycznie rozpoczęcie sezonu 2007/2008. Kilka zdjęć w galerii : http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,853,71561718,71561718,0,2.html?v=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 7 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2007 Ależ k.... narobiłeś smaku:rolleyes: a ta literka (k...)to nie jest auto cenzura tylko imię człowieka do którego piszę.tak zapisał swoje imię w profilu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 7 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2007 Faktycznie pogoda była zajebista:) .W tym samym czasie nartowałem w pobliżu-Soelden.U nas najtłoczniej było w sobote,ale tragedii. Jedyne co mnie zaskoczyło to naprawde spora liczba Węgrów. Myśle,że wkrótce wrzuce kilka fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 8 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2007 madziarom zawsze możesz powiedzieć tak: igesz tigesz zektrosz teptosz zejdź mi z narty bo mi deptosz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anba Napisano 8 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2007 Figo - uważasz bo kablosz poplontosz. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 8 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2007 e tam. anba fungulosz,mungulosz buuroki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi