Gość to ja Napisano 6 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2007 Już se miałem legnąć, a tu taka że tego informacja! Więc jednak nie legam, jade do sfory celem założenia komitetu kolejkowego. Dżemnę się w aucie, ino czujnie co by nie zaspać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 6 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2007 A co to sie ma tam robić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 7 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2007 że tak powiem ja nie kapiszi o co biega:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość to ja Napisano 7 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2007 http://www.skionline.pl/sprzet/?ids=&co=newsy&id_newsa=5045 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi