123456 Napisano 5 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2007 Witam, mam pewien problem, otóż postanowiłem wziąć sie za wyczyszczenie mojego starego laptopa ( IBM modelu nie pamiętam , 900 mHz, 256 ram) wcześniej był juz zainstalowany Windows xp ale komputer wymagał formatu.. Więc postanowiłem go na nowo wskrzesić, włożyłem płytkę z Windowsem ustawiłem w biosie na odpalanie z cd, włączył sie instalator, sformatował się dysk, potem załadował pliki, reset i następnie uruchomiła sie instalacja windowa, wszystko jest ok do momentu gdy dochodzi mniejwiecej do 1/3 procesu i zawsze w tym samym miejscu zacina się i na nic nie reaguje, powtarzałem cykl czynności już wiele razy ale wiecznie ten sam problem, nawet pożyczyłem sie dla sprawdzenia innej płytki z Windowsem od znajomego lecz bez zmian.. niewiem czego moze to byc powodem? Bardzo proszę o pomoc ... z góry dziękuje .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 5 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2007 yyyy a fora sie nie pomyliły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 5 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2007 nie widzisz ,że początkujący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123456 Napisano 5 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2007 Chłopaki! Teraz mam problem z komputerem a w zimie pogadamy o nartach, bo to moje najwieksze hobby. Prosze o jakąś fachowa odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 5 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2007 Figo to robił ostatnio, a wyglądało to tak jeb,dup,pie...l:mad: :eek: A teraz ma nowego laptopa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 5 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2007 Chłopaku!Trafiłeś do zboczeńców.My cały rok mamy zimę a komputer to co to takiego jest.Do czego to może służyć keep smile:D jutro będzie lepiej:eek: no i ta moja terapia jaką opisywał SB skuteczna bardzo teraz śmiga kosiara,śmiga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 5 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2007 ooo przepraszam myslałem ze ty to jakis przygłup co mu sie fora pomyliły ale na twoje pytanie obawiam sie ze nikt nie odpowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 5 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2007 Eeeee no Panowie kolega szuka pomocy. Podobno nie daleko na wschód od Bielska jest kolega co się trochę zna? A z tymi zboczeńcami to proszę ostrożnie, bo ja do nich nie należę! W tym roku w lipcu nie jeździłem na nartach! ....pierwszy raz od 5 lat ... no można? Można! Więc nie jestem, a jak mówię to wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 6 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2007 i to jest wyjątek który potwierdza regułę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi at Napisano 9 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2007 wejdz na dobreprogramy.pl tam zrobia z ciebie dystansowca z kijkami w zebach hihiihihi to jest to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi