SB Napisano 5 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2007 Armaty ruszyły:) !!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robalek Napisano 5 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2007 He, he ale godziny też nie przestawili. P.S. nieźle to w sumie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 5 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2007 w zeszłym roku zaczeli równie szybko... ale sie przeliczyli i na początku grudnia zaczynali od nowa wtedy ja byłem równie mocno przerazony bo jechałem tam na sylwestra . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 5 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2007 Miejmy tylko nadizeje ze w tym roku sie scenariusz nie powtorzy i to nasniezaja teraz zostanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 5 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2007 Super - może to zdjęcie z zeszłego sezonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 5 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2007 raczej nie bo się odświeża!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 5 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2007 Super - morze to zdjęcie z zeszłego sezonu? Wiem ze szefowi wolno ale ostatnio komus sie za ortografie dostało "mo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 5 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2007 Brawo!!!! Masz mnie! ... i nie będę się wypierał! Tak walnąłem byka, choć zawsze mogę powiedzieć, że skojarzyłem ten obraz z morzem śniegu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 5 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2007 powiem jak mówi do mnie moja ślubna:"ty zawsze znajdziesz wytłumaczenie":) wielka to sztuka mieć szybką i trafną ripostę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2007 ... a w Małym syyypią! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 6 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2007 i jak powiada przysłowie:"ziarnko do ziarnka aż uzbiera się miarka":D na tej trawiastej hali to ze 25 centli wystarczy i można się bujać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2007 Takkkk? Tylko w Małym to jest tak, że jak nie jest twardo i zmrożone to ciężko bez kijów do dolnej stacji dojechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 6 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2007 no, no, no jak dobrze pójdzie to niewykluczone że jeszcze z tydzień i będzie można w Polsce na nartach pojeździć trzymam kciuki za niskie temperatury i oczywiście świeży śnieg!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 6 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2007 dla strudzonych narciarzy nie mogących dojechać do dolnej stacji w Małym Cichym są przecież namioty z napojami energetyzującymi trzeba sobie wyszukiwać pozytywne strony i widzieć szklankę do połowy pełną a nie do połowy pustą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 6 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2007 hehehe dobrze prawisz Figo!! tyle że jak juz zatrzymasz sie na taki napój "energetyzujący" przy namiocie to potem doooopierooo trza się tymi kijeczkami namachać i nie ma zmiłuj, tylko teraz jedno pytanie: czy jak się zatrzymasz do tego namiotu to wtedy ta szklaneczka jest do połowy pusta, czy moze cała pełna??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 6 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2007 no, no, no jak dobrze pójdzie to niewykluczone że jeszcze z tydzień i będzie można w Polsce na nartach pojeździć trzymam kciuki za niskie temperatury i oczywiście świeży śnieg!! Dokładnie nie pamiętam ale to był sezon chyba 99/00 albo 00/01 Szczyrk ruszył 15 listopada w środę i było metr śniegu naturalnego. To się w tym roku nie zdarzy a już napewno nie w Szczyrkowskim GAT:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 6 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2007 ja też się cieszę...ale to moim zdaniem za wcześnie bicie piany:)(śniegu)....od jutra zapowiadają ocieplenie:(....a podstawa to zmrożona gleba,a ona jest miękka jak plastelina..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2007 Pamiętam! 1 listopada odkopywałem grób na cmentarzu ze śniegu. kilka dni później jechałem na narty do Szczyrku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 6 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2007 na małe ciche tez bym w tym roku nie liczył bo to moze byc tak ze na znowu poczatku grudnia bedzie 10 stopni a wtedy cały snieżek kap kap kap... :( ale moze byc tez tak ze w grudniu bedzie tam 1,5 m sniegu i na to licze a swoja drogą to odważni są tamtejsi włodarze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 6 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2007 Tak czy inaczej w Malym Cichym znowy sypie (i nie tylko tam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 7 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2007 Komunikat z strony Małe Ciche: STACJA NARCIARSKA MAŁE CICHE 5 listopada 2007 rozpoczeliśmy naśnieżanie tras. Może zima zawitała na dobre. Zapraszamy do odwiedzania naszej strony. I na tym rozpoczęciu się skończyło 6 listopada rano - chciało by się dodać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 7 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2007 natura ich wspomogła bo widać bielutko dookoła i podają ,że leży od 5 do 15 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 7 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2007 Najgorsze ze natura lubi wariowac ostatnimi latami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 9 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2007 Pilsko fajnie wyglada Chyba za tydzień (o ile tak będzie dalej z pogodą) wyjmę jakieś stare dechy i jazda na piechty na góre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 9 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2007 No fajnie wygląda: http://www.gat.pl/pogoda/korbielow.php To jak kamery powiesili to pewnie i wyciągi za niedługo ruszą, choć na stronie pisze że sezon zakończony:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi