szteker Napisano 4 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2007 cześć planuję zakup nowych kijków do slalomu, ponieważ te które teraz posiadam wyglądają tak strasznie, że nie będę opisywać dokładniej ich wyglądu. Jednym słowem potrzebuję nowych;) i tu rodzi się problem, nie chcę kupić czegoś co szybko zamieni się wygiętą i porysowaną rurkę Myślałem o zakupie http://www.krakski.pl/store/product_info.php?products_id=575 i mam pytanie czy ktoś ich używa i może się wypowiedzieć o ich zużywaniu się w kontakcie z tykami, i o systemie trigger jak się sprawdza. A może poradzicie mi coś innego?? z góry dziękuję Pozdrawiam Szteker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 4 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2007 Witaj! Zanim założysz nowy wątek zobacz czy ktos juz o to nie pytał a wiec o tych kijach juz było tu masz link http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=5685 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szteker Napisano 4 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2007 no tak ale w owym poście nie ma nic na temat wytrzymałości na tyczkach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 4 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2007 wiec wytrzymałosc na tyczkach bdb+... znaczy sie po sezonie mam pare odpryskow ale stare rosoły po sezonie z czarnych zmieniły sie w srebrne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 4 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2007 Polecam Komperdella, karbonowe slalomki F200 wraz z ochraniaczem. Spytaj w skirace.pl, powinni miec a jak nie, to moze Ci sciagna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 4 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2007 a tobie Bobic dali cos za reklame tego skirejsu ?? a co do komperdella to bardzo trudno dostepny w polsce łatwiej o leki i jeszcze ten bajerski Triggerring Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 4 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2007 Komperdell taż ma ten bajerek w kijach ...! Ale nikt z zawodników tego nie stosuje! Chyba, że celowo chce pogubić kije! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 4 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2007 Szteker, tez mialem ten dylemat i po dlugim namysle i ogledzinach roznych kijow wybralem Leki SL TTB. Dostepne w Polsce, jakby co to jest gwarancja, ktora mozna zrealizowac. Zobacz na strone Sportimpex (przedstawiciel Leki na Polske), maja bogaty wybor kijow i gard. Aha, na allegro ostatnio pojawily sie kije EXEL slalomowe (cos ok.200zl) - mozesz poszukac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 4 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2007 a tobie Bobic dali cos za reklame tego skirejsu ?? Nie, ale po prostu jeden z lepiej zaopatrzonych sklepow narciarskich w Polsce. Poza tym moi znajomi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 4 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2007 Masz racje napisałem PeeMa do Cię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 4 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2007 O kurcze, zapomnialem wspomniec o poradach Homara. Jeszcze raz dzieki Homar:D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 4 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2007 Nie ma za co Hot a co do kijów to nie wiesz czy tam gdzie zakupiłes swoje lekarstwa, gigantowe tez sa ?? Jak sa to za ile ?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szteker Napisano 5 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2007 Homar zobacz sobie na tej stornie którą ja podałem;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 5 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2007 Wiem wiem, juz mam ale dzieki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szteker Napisano 5 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2007 nie ma za co;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 9 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2007 Szteker jezeli jeszcze nie kupiles to bierz Leki. Wlasnie przyszly Worldcup SL TTB i z tych 200 stow nie zaluje ani jednej zlotowki wydanej na te kije. Sa po prostu zaje....!! Niesamowicie leza w dloni i sa bardzo dobrze wywazone. Nie wspomne o wykonaniu - po prostu bajka. Naprawde super:D[ATTACH]16[/ATTACH]Zdjatko (bardziej adekwatne ni to ponizej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 9 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2007 Wygląda nieźle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szteker Napisano 12 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2007 no właśnie już sam nie wiem co robić. Komperdell też jest super;) i jaki ładny, zielony + zielone gardy;) ale chyba kupie leki, ze wzgledu na trigger. Dzięki za opinie;) Czy jeszcze ktoś może coś powiedziedź na ten temat?? Pozdrawiam Szteker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 12 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2007 Ale tak Bogiem, a prawdą, patrząc na Twój avatar, to po co Ci patyki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szteker Napisano 12 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2007 bo do tego co kocham, mam na mylsi fun;) trenuje w klubie;) a tam bez kijków ani rusz;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi