Boogie Napisano 5 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2007 wysoki poziom to widzisz tylko jak nalejesz sobie wanny do wody:) no ale to twoj problem, ja wiem że chciało by się być baronem a jest sie tylko lokajem ale trudno jak masz dawać upust swojemu niezadowoleniu z tego powodu to puknij sobie głową w ściane moze Ci pomoże:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 5 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2007 Droga mlodziezy, skonczcie z ta pyskowka na lamach forum. Na priva sobie pisac i sobie wymyslac a nie tu:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek1975 Napisano 6 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2007 Troszkę energii poszło w gwizdek, a można było wspólnie na nartach pojeździć. Dla mnie obydwaj jesteście super- jeden ponad 400 postów drugi 700 nie ma się co kłucić tylko na wspólny wyjazd umówić :-) Jacek cos Wam wymyśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 12 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2007 Zgadzam się z Hotrok`iem - nie pyskować - było tak fajnie :-) Mimo wszystko gratuluję wyniku i tych gwiazdek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 22 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2008 wysoki poziom to widzisz tylko jak nalejesz sobie wanny do wody:) no ale to twoj problem, ja wiem że chciało by się być baronem a jest sie tylko lokajem ale trudno jak masz dawać upust swojemu niezadowoleniu z tego powodu to puknij sobie głową w ściane moze Ci pomoże:] Trafiłem na wątek z : http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?p=43596#post43596 ********************************************************** ********************************************************** ********************************************************** ********************************************************** ********************************************************** ********************************************************** 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 22 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2008 kary nie bedzie grypa ją dopadła - dzieki za odpowiedz po latach nie pisz nic na baJtka bo sie obrazi i przestanie pisać :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 22 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2008 kary nie bedzie grypa ją dopadła - dzieki za odpowiedz po latach nie pisz nic na baJtka bo sie obrazi i przestanie pisać :D:D Eeee tam, chłopak z sosnowca, gorol z krwi i kości - zrozumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 22 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2008 Eeee tam, chłopak z sosnowca, gorol z krwi i kości - zrozumie jeden taki z sosnowca też był i przepadł , czarny mu było:D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 22 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2008 obrazac sie nie pozwole bo nie jestem chlopcem do bicia zeby mnie chłystek jakiś z rzeszowa obrażał, myslałem zę mysiek ma rozum no ale widze że to ten "prawdziwy sosnowiec" z niego wychodzi, a o reszcie no coment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 22 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2008 Bugajson wiec w rzeszowie na takich jak ty mowimy nie górale jak to mysiu napisał tylko panienki bo wybacz ale nie bardzo wiem w którym momencie Cie obrazilismy każdy jeden... a no i chłystka to ty widzisz miedzy nogami podczas pewnych czynnosci i to może własnie dlatego tak łatwo sie obrażasz? jakieś kompleksy? :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 22 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2008 Bugajson wiec w rzeszowie na takich jak ty mowimy nie górale jak to mysiu napisał tylko panienki bo wybacz ale po ***** fest Cie obrazilismy każdy jeden... a no i chłystka to ty widzisz miedzy nogami podczas pewnych czynnosci i to może własnie dlatego tak łatwo sie obrażasz? jakieś kompleksy? u igi wszystko wporząsiu :D:D:D widać ze masz 17 latek i wiesz ze siurek tylko do sikania służy nie lubie jak mi ktoś dogaduje w taki sposob bo ja nikomu to nie dogaduje szanuje co piszecie i nie robie se z tego pośmiewiska bo nie o to tu w tym wszystkim chodzi, a z tą panienką to sobie przesadziłeś i tego ci nie daruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 22 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2008 bugajson mam tu coś wkleic zapomniałeś o czymś...? sam sobie przedobrzyłeś, nie wiedziałem że tacy ludzi istnieją panienki? człowieku był tu taki jeden co z każdym walczył wiesz jak skonczył ? wez sie zluzuj bo nerwicy dostaniesz kto tu kogo atakował przeczytaj co napisał mysiu tu sie zaczeło puzniej ja nie chciałem żeby wyszły głupoty a pozniej marcin i jesli ktoś tu cie obraził to masz jakis dziwny system wartosci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 22 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2008 no to nie nabijaj sie stary ze mnie bo sobie tego nie życze i sprawa zakonczona i tyle tez Ci kiedyś cos mowilem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 22 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2008 jeden taki z sosnowca też był i przepadł , czarny mu było:D do bugajsona: gdzie sie po tobie przejechałem:confused: a za idiotów to ci odam to co dostałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 22 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2008 kary nie bedzie grypa ją dopadła - dzieki za odpowiedz po latach nie pisz nic na baJtka bo sie obrazi i przestanie pisać Eeee tam, chłopak z sosnowca, gorol z krwi i kości - zrozumie jeden taki z sosnowca też był i przepadł , czarny mu było: wiecie no nie jestescie moją rodziną a obrazac sie nie pozwole bo nie jestem chlopcem do bicia zeby mnie chłystek jakiś z rzeszowa obrażał, myslałem zę mysiek ma rozum no ale widze że to ten "prawdziwy sosnowiec" z niego wychodzi, a o reszcie no coment idiotom sie ustępuje nie wdaje sie w polemike wiec nie pozostaje mi nic innego jak Cie przeprosić panie Bartoszu, Bartku, Barteczku, naprawde nikt nie pomyślał że odbierzesz to aż tak strasznie i trafi to do ciebie z taką siłą! nie chcieliśmy* Ci psuć świąt ( *kontaktowałem sie drogą radiową z Marcinem) jednak z tego co wiem to nie jest tak zle skoro pojechałeś po kolege o 00.12 "do szpitala bo tam czeka" naprawde wybacz NAM następnym razem bedziemy bardziej milsi i postaramy sie owinąć te sprawy w papierek, wełne wełniusie kocyk kocyczek. może teraz już nie bedziesz szukał zaczepki jak to było wczesnej... zrozum wszyscy Cie lubią wszyscy!- zero emocji nie daj ogarnąć sie drobnostkom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 23 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2008 homar tobie by nie było do śmiechu jak bys mial spotkanie z dostawczakiem a jechał seicento - mowie o koledze a co do tematu to bez napinki, będzie spokojnie to i ja będe spokojny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 23 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2008 Mój post poniżej pasa poprawiłem... Wyszedł fajny rym ale cóż, co zrobić Pozdrawiam ekipę z wątku oraz poszkodowanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 23 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2008 ok kochajmy sie jak bracia a nie peace love *** and rock and roll:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 23 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2008 ok kochajmy sie jak bracia a nie peace love *** and rock and roll:D byleby nie tak jak na brokeback mountain Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi