Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Homar sie rozpędził ...

JC

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 months later...
wysoki poziom to widzisz tylko jak nalejesz sobie wanny do wody:) no ale to twoj problem, ja wiem że chciało by się być baronem a jest sie tylko lokajem ale trudno jak masz dawać upust swojemu niezadowoleniu z tego powodu to puknij sobie głową w ściane moze Ci pomoże:]

Trafiłem na wątek z :

http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?p=43596#post43596

• Downvote 1

Bugajson wiec w rzeszowie na takich jak ty mowimy nie górale jak to mysiu napisał tylko panienki bo wybacz ale nie bardzo wiem w którym momencie Cie obrazilismy każdy jeden... a no i chłystka to ty widzisz miedzy nogami podczas pewnych czynnosci i to może własnie dlatego tak łatwo sie obrażasz? jakieś kompleksy? :D:D:D:D

Bugajson wiec w rzeszowie na takich jak ty mowimy nie górale jak to mysiu napisał tylko panienki bo wybacz ale po ***** fest Cie obrazilismy każdy jeden... a no i chłystka to ty widzisz miedzy nogami podczas pewnych czynnosci i to może własnie dlatego tak łatwo sie obrażasz? jakieś kompleksy? u igi wszystko wporząsiu :D:D:D:D

widać ze masz 17 latek i wiesz ze siurek tylko do sikania służy nie lubie jak mi ktoś dogaduje w taki sposob bo ja nikomu to nie dogaduje szanuje co piszecie i nie robie se z tego pośmiewiska bo nie o to tu w tym wszystkim chodzi, a z tą panienką to sobie przesadziłeś i tego ci nie daruje

bugajson mam tu coś wkleic zapomniałeś o czymś...? sam sobie przedobrzyłeś, nie wiedziałem że tacy ludzi istnieją panienki? człowieku był tu taki jeden co z każdym walczył wiesz jak skonczył ? wez sie zluzuj bo nerwicy dostaniesz kto tu kogo atakował przeczytaj co napisał mysiu tu sie zaczeło puzniej ja nie chciałem żeby wyszły głupoty a pozniej marcin i jesli ktoś tu cie obraził to masz jakis dziwny system wartosci...

kary nie bedzie grypa ją dopadła - dzieki za odpowiedz po latach nie pisz nic na baJtka bo sie obrazi i przestanie pisać

Eeee tam, chłopak z sosnowca, gorol z krwi i kości - zrozumie

jeden taki z sosnowca też był i przepadł :D , czarny mu było:

wiecie no nie jestescie moją rodziną a obrazac sie nie pozwole bo nie jestem chlopcem do bicia zeby mnie chłystek jakiś z rzeszowa obrażał, myslałem zę mysiek ma rozum no ale widze że to ten "prawdziwy sosnowiec" z niego wychodzi, a o reszcie no coment idiotom sie ustępuje nie wdaje sie w polemike

wiec nie pozostaje mi nic innego jak Cie przeprosić panie Bartoszu, Bartku, Barteczku, naprawde nikt nie pomyślał że odbierzesz to aż tak strasznie i trafi to do ciebie z taką siłą! nie chcieliśmy* Ci psuć świąt ( *kontaktowałem sie drogą radiową z Marcinem) jednak z tego co wiem to nie jest tak zle skoro pojechałeś po kolege o 00.12 "do szpitala bo tam czeka" naprawde wybacz NAM następnym razem bedziemy bardziej milsi i postaramy sie owinąć te sprawy w papierek, wełne wełniusie kocyk kocyczek.

może teraz już nie bedziesz szukał zaczepki jak to było wczesnej... zrozum wszyscy Cie lubią wszyscy!- zero emocji nie daj ogarnąć sie drobnostkom :)