JC Napisano 3 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2007 He, he ... Homar się rozpędził i wpadł juz do "TOP Five" w ilości postów ...:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 3 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2007 A kto jest w Top 5 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 3 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2007 No Ty i ja ...sprawdź na dole w statystykach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 3 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2007 Straszna z niego gadula. Jakby go tak na stoku spotkac to by czlowieka zagadal i z jazdy nici;) Niektorzy tak po prostu maja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wituś Napisano 3 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2007 Może występować w programie na każdy temat,nikt go nie zagnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magres Napisano 3 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2007 Brawo Homar Takich ludzi więcej . Jego wynik świadczy o pracy włożonej w forum. Zdetronizował kogoś , to znaczy napiera do przodu a zdetronizowany zamula. Najlepsze życzenia dla Homara i całej top 5 . Magres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 3 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2007 Jacku cos nie tak?? Jesli kogos tym uraziłem to bardzo przepraszam... . Jednak jakos widze ze czasem lepiej sie nie wychylac bo mozna dostac, tak Hot jestem gadatliwy bo kocham narty i lubie o tym dyskutowac . A tym ktorym nie przeszkadzam Bardzo Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 3 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2007 A kto mówi, że nie tak Jak w temacie to zawsze TAK! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siw Napisano 3 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2007 nie ilość.. ale jakość nie wielkość... ale skutek a w sumie co to ma za znczenie..?? pozdr siwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JULKA Napisano 3 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2007 Świetne podsumowanie siw ! Pisz Homarze, poza tym, że służysz fachowymi radami - masz cudowne poczucie humoru. Pysznie się czyta, do schrupania Pozdr. julka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anba Napisano 5 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2007 Po to jet forum żeby pisać. Ja np. piszę b. rzadko ale chętnie czytam. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 7 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2007 W związku z Twoją pisarską płodnością podsyłam Ci coś na ewentualną zmianę avatara;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 7 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2007 Witek, nie wiem czy trafiłeś z goglami. Mogą Homarowi nie spasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 7 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2007 dziękuje Witku ja Ci podesle cos innego ale to kiedy indziej, a okularów nie nosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 7 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2007 No ale to gogle są!!! Nie widzisz!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 7 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2007 No niestety nie moze nie rozróżniam Witek albo ty JC może wytłumaczysz mi na czym polega roznica miedzy goglami a okularami ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 7 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2007 Niby gogle, ale co to za gogle co caly czas z nosa sie zsuwaja:D (bezgumkowe:p ???) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 7 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2007 na czym polega roznica miedzy goglami a okularami ?? U mnie to szczególnie trudne do zdefiniowania, bo używam okularo-gogli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 7 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2007 okulary z gumką ? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 7 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2007 Bez gumki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 7 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2007 Wydaje mi sie ,ze gogle zakłada się na narty, a okulary na oczy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 8 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2007 po co nartom gogle:confused: myślę,że i gogle i okulary zakłada się na oczy:p oczywiście i jedne i drugie mają podobną funkcję do spełnienia wystarczy wypośrodować i nazwać je brylami narciarskimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 3 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2007 Jestem Cienki Mamy dzis 03.13.07 ten wątek został założony przez jacka dokładnie miesiąc temu i miałem wtedy 604 posty bo wpadłem do piątki , dzisiaj mam ich razem z tym którego własnie pisze 701 - czyli w miesiąc jakies 97 postów, jednemu udało sie napisac 100 w 3 dni... wg moich wyliczen że za 51 dni minie Jacka pominąłem to że Jacek cały czas pisze ( proporcja 3 - 100, x - 1700, x = 3*17 x= 51) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 4 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2007 o mnie mowisz?? to jak tak to zamknij kłapaczke jeżeli możesz:] jak zal kakao ściska nie moja wina:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 4 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2007 zrobiłem już z twoją "wypowiedzią na wysokim poziomie" co trzeba własciwie to zrobiłem tylko to co można zrobic... gorąco pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi