Gość bobic Napisano 3 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2007 Witam, jak donosi strona www.planai.at na otwarcie sezonu w Schladming wystapi Pink na lajfie - 8 grudzien. Ale oni maja fajnie. Moze w Szczyrku choc Mandaryna zaspiewa na otwarcie, co ja mowie - na zamkniecie:D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 3 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2007 na zakonczenio otwarcie to moze i DODA sie wykuruje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 4 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2007 co tam BOYS'i niech zaśpiewają u nos:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 4 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2007 i boysi i doda tak samo "dobrze" spiewaja wiec z dwojki złego to wolałbym popatrzec na dode ale to tylko moje prywatne zdanie na temat tych muzykantów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 4 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2007 Kurna na rozpoczecie sezonu w Ischgl jest koncert Rihanny, wjazd free. 1 grudzien jakby ktos byl fanem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 4 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2007 No to trzeba zabrać narty i parasol, bo będzie lało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 4 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2007 Shurt up and drive..... znaczy pewnie też będzie śpiewała, czyli zamknij się i jedz, a tej Umbrelli to może lepiej niech nie śpiewa co by nie wykrakać nic.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfredoo Napisano 5 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2007 No to trzeba zabrać narty i parasol, bo będzie lało! taki to ma dobrze nie musi brac parasola, narty mu wystarcza do jednego i drugiego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anba Napisano 5 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2007 Ja jak jadę na narty to wystarcza mi góra i śnieg, a wszystkie Dody i Mandaryny i cała reszta to jakieś popierd.łki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 5 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2007 anba reszta to tzw "dodatki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 5 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2007 mnie też wystarczy śnieg i narty a cała medialna wrzawa mnie ogólnie nie rajcuje:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi