Boogie Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 to że dorastam przy was to jest fajna sprawa, ja sie mam od kogo uczyć przynajmniej :] chwała i dzięki wam za to:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość to ja Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 Tylko, że sory pisze się przez dwa o. - Soory - sory, że Cie poprawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 przez 2x R się pisze jak już cos a nie przez 2x O tak dla wyjaśnienia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość to ja Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 oj sory, faktycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robalek Napisano 3 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2007 Jako że Hotrok wywołał mnie do tablicy powiem krótko. Życzę Wam w dosłownym i pozytywnym tego słowa znaczeniu (dotyczy mnie także i już zaczynam to stosować) byście brali pod uwagę stare powiedzenie że: - Mowa jest srebrem, zaś milczenie złotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 3 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2007 No i dorastasz przy nas PS A teraz powinien wpaść **** i nadać Ci za błędne sory Tak sobie pomyślałem czy to czasem nie do mnie? ...ale nie zgadza mi się ilość gwiazdek w porównaniu z ilością literek w nicku Z resztą mówiłem że już się nie będę czepiał spolszczeń... No chyba że coś błędnie zrozumiałem A wracając do tego o czym pisał SB to podobnie się nam darek1975 rozpisał. Dzisiaj tak ok 15 jak sobie kliknąłem na nowe posty to lekko w ponad 20 wątkach się wyświetlał nick kolegi. Nie żebym miał coś przeciwko ale jakieś zawody robicie? Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 3 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2007 Chyba suma sumarum nie bardzo jest się co czepiać. To funkcjonuje tak, że po przerwie spowodowanej (szkołą, pracą, wyjazdem, odpoczynkiem, inne)* delikwent (w tym i ja:)) siada do komputera i odrabia "zaległości", a jak jest sam na forum to nagle okazuje się, że jest jego królem. Póki nie odpowiada sam sobie nie jest źle:D:D:D ----------------------- *niepotrzebne skreślić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 3 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2007 No, to dobrze powiedziane - odpowiadanie sobie samemu powinno byc kluczowym - rozstrzygającym kryterium A tak w "temacie od JC" - czy to jest dyskusja jeszcze o czyms czy juz o niczym ?? Pozdrowienia dla wszystkich podlamanych splynietym z deszczem sniegiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 3 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2007 Witajcie ja mam lat mniej niż bugajson, ale jakis młodzieżowiec na forum musi byc! no i co sie stało - dzis na matmie koles mowił nam o efekcie motyla - z pozoru błacha sprawa powoduje cos wielkiego... kamien rzucony w górach spada w przepasc powodując lawine itp ;D no i moje pytanie spowodowało lawine postów i tutaj pkt dla Sławka troche mu pomogłem rozkminic dlaczego zadałem to pytanie, bo bugajson ja do pisania nic nie mam i sam piszee baaaaardzo dużo ale nie pisze pod każdym postem po jednym zdaniu i tak x 100 działam na innym wiekszym forum z tym że żużlowym i tam bys dostał w pape za takie cos i to ostro a tutaj poprostu tylko grzecznie Cie upomniano i to mi sie podoba ze nas ,takich co tu bywaja co dzien jest paru nastu noo dwudziestu ? na tym drugim forum stałych bywalców jest 500? i tam jest mentlik a tutaj spokojnie i luzno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 3 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2007 wywołał mnie do tablicy powiem krótko. Życzę Wam w dosłownym i pozytywnym tego słowa znaczeniu (dotyczy mnie także i już zaczynam to stosować) byście brali pod uwagę stare powiedzenie że: - Mowa jest srebrem, zaś milczenie złotem. Hehe, Robalek, kurde jakby tak Twoja maksyme wprowadzic w zycie to forum by podupadlo:D A tak na serio, zgadzam sie z Toba w 100%. P.S. A teraz powinien wpaść **** i nadać Ci za błędne sory Hmm, Jacku z moim nickiem tez sie nie zgadza;) (co to niby SB kiedys za angielszczyzne ochrzanilem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 3 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2007 Hmm, Jacku z moim nickiem tez sie nie zgadza;) (co to niby SB kiedys za angielszczyzne ochrzanilem) Jednocześnie samemu nie popisując się nią tu:http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=5993 A to forum miłośników Oxford University czy skiers (nie chodzi o kolegę Michała) czyli narciarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 3 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2007 Jednocześnie samemu nie popisując się nią SB, wyjasnialem sprawe uzycia spolszczen. A tak w ogole to jestem filologiem angielskim, tak, ze o angileskim mozemy dlugo i duzo gadac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 3 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2007 Efekt motyla na całego... "trafiła kosa na kamień" myśle że wyluzujcie chłopaki, przypominam moje pytanie, czy istnieje coś takiego jak upomnienia na forum a skończyło sie na angielskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 3 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2007 SB, wyjasnialem sprawe uzycia spolsczen. A tak w ogole to jestem filologiem angielskim tak, ze o angileskim mozemy dlugo i duzo gadac:) A no nie wontpię, wierzę i gratuluję A ze mną na ten temat nie pogadasz bo znam 5 słów no może 7 po angielsku(w nie spolszczonych wersjach jednak) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 3 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2007 Hm, szkoda SB;) Jakby kto mial jakie zapytania, watpliwosci odnosnie w/w jezyka to walic w ciemno na priva! Homar, masz racje, totalny off topic. A teraz na temat: Nalezy mi sie upomnienie, hehehe;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 3 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2007 taak każdemu kto wdał sie w tą dyskusje by sie należało wiec tej najaktywniejszej częsci forum , taa już bez angielszczyzny - off topic pozdrawiam wielokrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 4 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2007 Ostro w pape to mozesz zaraz dostac ty , i niepozwalaj sobie na za duzo:) tak tylko ostrzegam, a podzielam zdanie witka wracasz do domu i odrabiasz zaleglosci:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 4 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2007 No to czekam aż dostane już od dzis, nie bede z tobą dyskutował ale nie ma sensu wdawac sie w dystkusje bo kiedys ktos napisał "że żeby z kimś dyskutować należy mu dorównać" choc napewno byś podyskutował... zawsze jakies posty sie ponabija. ogolnie n/c z mojej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 5 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2007 No to czekam aż dostane już od dzis, nie bede z tobą dyskutował ale nie ma sensu wdawac sie w dystkusje bo kiedys ktos napisał "że żeby z kimś dyskutować należy mu dorównać" choc napewno byś podyskutował... zawsze jakies posty sie ponabija. ogolnie n/c z mojej strony dokładnie masz racje bo wiesz moja twoj "sufit" intelektualny jest moją "podłogą" takze masz racje:) posty ponabija no żałosne, a sam co robisz?? skad masz tak duzo postów?? nie piszesz co tylko czytasz a posty same sie pisza ehh pomysl czasem troche :] pozdro:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadek49 Napisano 27 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2012 Mam takie pytanie do dyrekcji forum, czy możliwe jest, aby ktoś mógł (a jeżeli tak, to kto ma takie uprawnienia) usunąć część wpisu w poście, bez powiadamiania o tym piszącego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 27 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2012 Mam takie pytanie do dyrekcji forum, czy możliwe jest, aby ktoś mógł (a jeżeli tak, to kto ma takie uprawnienia) usunąć część wpisu w poście, bez powiadamiania o tym piszącego ? Moderatorzy i administratorzy mają takie uprawnienia i mogą, a wcale nie muszą się z tych działań tłumaczyć, sami oceniamy co jest zasadne ewentualnie edytować, czy zupełnie usuwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Luty 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2012 Mam takie pytanie do dyrekcji forum, czy możliwe jest, aby ktoś mógł (a jeżeli tak, to kto ma takie uprawnienia) usunąć część wpisu w poście, bez powiadamiania o tym piszącego ? Tak. Ja jako Admin mam takie możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadek49 Napisano 27 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2012 Moderatorzy i administratorzy mają takie uprawnienia i mogą, a wcale nie muszą się z tych działań tłumaczyć, sami oceniamy co jest zasadne ewentualnie edytować, czy zupełnie usuwać. Czyli rozumiem, że podanie osobie pytającej o wyjazd w Alpy adresu innego forum organizującego takie wyjazdy, jest wystarczającym powodem do wymazania tego wpisu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 27 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2012 Czyli rozumiem, że podanie osobie pytającej o wyjazd w Alpy adresu innego forum organizującego takie wyjazdy, jest wystarczającym powodem do wymazania tego wpisu? Nie znam sytuacji, nie ja ingerowałem, więc się nie odniosę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 27 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2012 Czyli rozumiem, że podanie osobie pytającej o wyjazd w Alpy adresu innego forum organizującego takie wyjazdy, jest wystarczającym powodem do wymazania tego wpisu? na 99% tak, rób takie rzeczy za pomocą prywatnych wiadomości pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi