JC Napisano 2 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2007 Przeglądam wątki na forum i z żalem stwierdzam, że wiele wątków przeradza się w "gadanie o niczym". Dlatego proszę o przestrzeganie kilku podstawowych zasad, które pozwolą na utrzymanie odpowiedniego poziomu Naszego forum, a gościom na uzyskanie cennych informacji: przestrzegaj Netykiety (dobrych zasad obowiązujących w Internecie), zadawaj tylko takie pytania jakich jeszcze nie było na forum lub nie udzielono na nie wyczerpującej odpowiedzi - używaj często wyszukiwarki, wypowiedzi wpisuj w taki sposób, aby były związane z aktualnym tematem i zrozumiałe dla wszystkich, jeżeli zakładasz nowy wątek sprawdź, czy nie było już dyskusji w tym temacie, tytuły wątków nadawaj krótkie, oddające treść wypowiedzi, zgłaszaj wszelkie naruszenia Netykiety, dziękuj za udzielone odpowiedzi, które Ci pomogły, obowiązuje całkowity zakaz umieszczania treści reklamowych oraz ogłoszeń kupię - sprzedam. Wątek pozostawiam otwarty, bo liczę na Waszą dyskusję nad Zasadami obowiązującymi na Naszym forum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 2 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2007 JC my są tylko ludzmi:D pozdro Barti:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 2 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2007 Tak sie zastanawiam nad ta reklama. Czy jak napisalem kiedys o nowej stacji narciarskiej to jest reklama? Bo teoretycznie moze to tak zostac potraktowane. Podobna sytuacja miala miejsce niedawno, kiedy jeden z uzytkownikow zostal wlasnie posadzony o reklame. http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=5780 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2007 Nie czepiam się słówek! Są pewne ogólnie przyjęte zasady i trzeba mieć wyczucie gdzie kończy się rzetelna informacja, a zaczyna kryptoreklama! Swego czasu były na forum wpisy: mam wolne miejsca na wyjazd i tu reklama biura podróży! Albo ostatnio dodano komentarz pod opisami nart: sprowadzę każda ilość nart i tu adres plus telefon! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 2 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2007 Ok! To teraz juz wszystko jasne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 2 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2007 no tak... Jacek się chyba letko zirytowł ale fakktycznie , często na forum , główny temat wątku schodzi gdzieś na dalszy plan a zaczyna się zwykła pyskówka .Po kilku postach nie wiadomo już za bardzo o co chodzi a każdy każdemu próbuje coś udowadniać Sam też oczywiscie biję się w piersi , ale ,jak Barti napisał , my są tylko ludzie a nie komputery:eek:. Z drugiej strony- czasem takie bardziej emocjonalne a mniej merytoryczne podejście do tematu też jest ciekawe Ps a kryptoreklamiarzom na Forum mówimy zdecydowane NIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 2 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2007 to ja tak właśnie bardziej emocjonalnie... no a czasem ten chaos który potrafię wprowadzić w danym wątku:mad: . ale zarzewie grubszego konfliktu to raz próbowałem gasić w zarodku i chyba nawet mi się udało. jak JC był nieobecny to sobie pomyślałem,że jak wróci to nam da popalić za ten bajzel no i stało się no cóż porządek musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 2 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2007 Ja również przepraszam za to ze ostatnio narozrabiałem, ale zostałem sprowokowany a co do paru rzeczy o których napisałes to zwracałem nie którym na to uwage a jeszcze mi sie dzis za to dostało ze sie rządze Co do reklam to zawsze i wszyscy razem krzyczmy NIE!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 Witaj Jacku mam takie pytania czy istnieje tutaj - tzn na tym forum jak upomnienia?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 Możesz komuś dodać lub ująć pkt w reputacji. Możesz również "monitować post" wtedy taka informacja trafi bezpośrednio do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 A ja bym był za ukryciem ilości postów i będzie po problemie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 Przeglądam wątki na forum i z żalem stwierdzam, że wiele wątków przeradza się w "gadanie o niczym". Jacku nie masz racji!!!! Bez tego jak to nazwałeś "gadania o niczym" to forum na pewno stanie się nudne, a te wszystkie przekomarzania i "pyskówki" dodają mu niezbędnego pieprzu. Trochę to są takie spotkania przyjaciół (taką przynajmniej mam nadzieję), którzy czasami poważnie, czasami na luzie pierdaczą na tematy narciarskie. I tak jest dobrze!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 nie no ilość postów jest ok ale w zamian tego jakieś gwiazdki wstawić i co ileś setek śnieżynka np:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 Jacku nie masz racji!!!! Bez tego jak to nazwałeś "gadania o niczym" to forum na pewno stanie się nudne, a te wszystkie przekomarzania i "pyskówki" dodają mu niezbędnego pieprzu. Trochę to są takie spotkania przyjaciół (taką przynajmniej mam nadzieję), którzy czasami poważnie, czasami na luzie pierdaczą na tematy narciarskie. I tak jest dobrze!!!! Źle mnie rozumiesz. Nie mam nic przeciw pogadaniu sobie na forum, po to jest , ale ... Chciałbym uniknąć sytuacji w której osoba wchodząca na forum pierwszy raz nie będzie w stanie odszukać interesujących ją treści, bo wszędzie będą dyskusje "wolne". Po to zrobiłem miejsce na tematy dowolne, żeby tam uskuteczniać tego typu dyskusję. Wtedy bedzie ład i porządek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 no i z tym się zgadzam, a pozatym przydał by się jakiś box, taki zeby na live pogadać:] myślałeś nad tym już ?? JC?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 bugajson! muszę Cię tak lekko napomnieć: nie uważasz ża to troche nie elegancko mieć zdanie na każdy temat? W rubryce z ostatnimi wątkami w tym momęcie na 10 jest 9 twoich, pomyśl co by było jak by zasiadło 15 użytkowników i zaczeło trzaskać posty z taką czenstotliwością:eek: . Czyżbyś się gdzieś śpieszył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 Trochę niedoceniłeś kolegi po kliknięciu na `Nowe posty` miał ostatne zdanie w 16 wątkach:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 nudzi mi sie w domu to co mam robic dobra nie bd sie oddzywal jak sie nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 Ja wczoraj dalem dwa upomnienia tej lasce, ktora reklamowala jakas tam badziewiasta strone i ksiazke czy cos takiego:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 O widzisz i tu wychodzi Twoja ... 'młodość'. Może zamiast - nie będę sie odzywał jak sie nie podoba - wstaw kilka ciekawych dat do kalendarza, wtedy będą Ci dziękować, a nie upominać. Przemyśl to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 Ja wczoraj dalem dwa upomnienia tej lasce, ktora reklamowala jakas tam badziewiasta strone i ksiazke czy cos takiego:cool: On/ona grasuje i na innych stronach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 nudzi mi sie w domu to co mam robic dobra nie bd sie oddzywal jak sie nie podoba Nosz kurde jaka ta młodzież nerwowa: Bugajson wcale mi nie o to chodziło żebyś sie nie odzywał......przeczytaj jesze raz to co napisałem- koniecznie:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 Ja wczoraj dalem dwa upomnienia tej lasce, ktora reklamowala jakas tam badziewiasta strone i ksiazke czy cos takiego:cool: Oj Ty to ostry jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 OK sory panowie ponioslo mnie troche:) Przepraszam JC i SB JC masz racje jestem młody sam wiesz ze za 2 tyg mam urodziny i nie no przyznam sie a co, 20stka mi stuka na kark:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 No i dorastasz przy nas PS A teraz powinien wpaść **** i nadać Ci za błędne sory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi