ps Napisano 2 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2007 Co myślicie o butach Tecnica z HotFormem? Czy rzeczywiście to takie wspaniałe jak o tym mówią, czy nie warto przepłacać i kupić ultrafity/hiperfity? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 2 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2007 Ja jezdze w ultrafitach i sa super, a co do HotFormów to wiele osob sobie to chwali ale rownie duzo mowi ze nie ma sesnu przepłacac za ten bajer ja posłuchałem tych drugich, Hf nie daje nic wiecej poza tym ze podsuszysz nim buty a takie grzane pałeczki za 70 dych robia to dokładniej Ale ogolnie Tecnice z HF czy bez gorąco polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 2 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2007 Moge się przyłączyć do opini Homara, też jeżdżę w Diablo jednak bez hotforma, jeszcze przed zakupem jak zbierałem opinie to parokrotnie słyszałem że nie warto dopłacać tyle za to. A buty nawet bez tego hotforma świetne wygodne i ciepłe, spokojnie bez żadnego luzowania klamer na można wytrzymać cały dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi