mysiauek Napisano 12 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2007 W Makro dzisiaj zakupiłem mojej narciarce: 1) kalesony Atomica, super leżą, świetnie uszyte za coś koło 100pln 2) tshirt długirękaw Hi-Tec z P.Wielickim na metce za coś koło 80pln Obydwie rzeczy już sprawdzone w łażeniu po mieście i parku. Bardzo ciepłe. Zobaczymy jak takie dość tanie ubrania sprawdzą się w realu. Test w przyszłym tygodniu w czasie nauki jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziatwa Napisano 13 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2007 kupiłem kiedys bielizne/koszulke w decathlonie, marki queshua chyba. bardzo ładnie pot odprowadza ale minus powazny to potworny smród (z inna odzieża nie miałem takich wpadek:) i nastepnego dnia juz trzeba cos innego zakładać zeby ludzie w knajpie nie patrzyli na ciebie wilkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 14 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2007 W Makro dzisiaj zakupiłem mojej narciarce: 1) kalesony Atomica, super leżą, muszą mieć się na czym układać skoro dobrze leżą widziałem już różne fajnie uszyte rzeczy a nie leżały:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 14 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2007 No nie leżały, bo sylwetka już nie ta ... FIGO! Trzymaj się tematu! :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 14 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2007 jak kupiłem teraz bieliznę i założyłem na swoją nieforemną figurę to byłem w ciężkim szoku jak leży ale na temat:też robiłem wstępną próbę czy działa,no działa tak jak JC pisał trzeba się ruszać jednak "na postoju" robiło mi się trochę chłodno. dowiedziałem się o jakichś oznaczeniach "worm" i "extra worm" być może trzeba będzie kupić jeszcze coś cieplejszego. a tamto co było nie temat to miało być dla rozluźnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 15 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2007 eeee Figo Worm ?? eee tak pisało ? to może to była robaczywa bielizna ? A "extra worm" to bardzo robaczywa bielizna ? Hmmmm to będzie się trzeba drapać jak tak będa cię obłaziły robale w kolejce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 25 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2007 Chciałbym aby to wszyscy wiedzieli : NIE KUPUJCIE HI-TECa. Śmierdzi strasznie... co gorsza smród przechodzi na resztę ubrań !! Po wypraniu niestety nic się nie zmienia !! Zobaczymy czy powiedzie się reklamacja (!!) Kalesony Atomica - super sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 29 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2007 A co z bielizną Bergson'a? Słyszał ktoś coś o niej? Może nosił? Jakieś wrażenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 30 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2007 eeee Figo Worm ?? eee tak pisało ? to może to była robaczywa bielizna ? A "extra worm" to bardzo robaczywa bielizna ? Hmmmm to będzie się trzeba drapać jak tak będa cię obłaziły robale w kolejce no to sobie pojeździłeś na mnie jak na "łysej kobyle" ale krytyke przyjmuję choć nie czytałem tylko słyszałem zgadza się EXTRA WARM no niestety angielskiego nieposiadłem nawet w takim stopniu jak Adaś Miauczyński mój ulubiony bohater (Dzień Świra) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pitter Napisano 10 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2007 bielizna Falke, i wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 12 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2007 Osobiście 2 sezon uzywam Berkner`a - jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawe Napisano 14 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2007 Używam czasem kompletu Bergsona i powiem, że jakiejś rewelacji nie ma.... Kalesony bardzo rzadko, bo spodnie mi wystarczają, a góra to czy założę to czy zwykłą bawełnę nie widzę różnicy. Jest poprostu warstwa i pozatym nie czuję jakiegoś mega komfotu. Jak dla mnie ważniejsza jest warstwa wierzchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 15 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2007 Osobiście 2 sezon uzywam Berkner`a - jest OK Z powodu postu o Hi-Tecu zostałem zmuszony do zakupu koszulki z Berknera. Oczywiście świetna jakość za przyjazną cenę. Tak z innej beczki: firma jest z Knurowa. Spróbuję tam zajrzeć do ich sklepu firmowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 18 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2007 Ciekawy jestem Twojej opinii dot. Berknera. Ja mam kiepską opinie o wyrobach tej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 19 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2007 Jacku, nigdy nie próbowałem X-Bionica bo mnie po prostu na niego nie stać. A Berknera mogę porównać do tego co już uzywałem: Atomic, Hi-Tec'a (błłłłeeeee). Poza tym to może moje odczucie (oraz takiej jednej kobity co ze mną jeździ:) ), ale akurat narciarsko spisuje się to świetnie i nie potrzebuję nic innego. Z drugiej strony ze mnie taki ekspert jak .... Sam zobaczysz jeśli będzie mi dane dotrzeć na imprezę skionline - o ile się odbędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 4 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2008 a ja uzywam H/H z takimi paseczkami na ramionach oraz Miko, obie firmy polecam, H/H po wielu praniach dalej jak nowa, ostatnio kupilem Berknera taka bardzo ciepla ale nie zakladalem jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kp70 Napisano 4 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2008 a ja uzywam od 2 sezonów bielizny Atomica... jak dla mnie jest OK .... Juz sie poprawiam Bielizny Atomica uzywam nie tylko w czasie wypadów na narty. Dość często /oczywiscie gdy jest zimno/ zakladam ją na rower, pod dres i jest mi ciepło. Kolor i fason pozostaje bez zmian, no moze tylko troche sie pozaciągała, ale to przez moją nieuwagę Wszelkie zapachy usuwają się bezproblemowo. A po praniu pachnie środkiem do zmiekczania tkanin:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 4 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2008 Prośba do wszystkich. Czy możecie rozwiną swoje opinie o bieliźnie? Określenie - dla mnie jest OK - nic nie wyjaśnia. Czy kolor jest ładny, czy fason, czy ... Proszę napiszcie kilka słów o tym jak Wam się sprawdzała bielizna w użyciu, czy łapie zapachy, czy trzyma ciepło, czy odprowadza należycie pot, w jakich warunkach była używana, czy coś się zmieniło po praniu itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 4 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2008 a ja uzywam H/H z takimi paseczkami na ramionach oraz Miko, obie firmy polecam, H/H po wielu praniach dalej jak nowa, ostatnio kupilem Berknera taka bardzo ciepla ale nie zakladalem jeszcze Ten H/H to chyba tez mam muszę sprawdzić. Całkiem nieźle się to nosi. Jak się rozbierzesz na podkoszulek bo gorąco to też nie wstyd bo wygląda jak lekki golfik zapiany pod szyją na suwak. Bardzo lubię w nim chodzić, ale kosztował niemało. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 4 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2008 X-Bionic Kupilem ostatnio bokserki X-Bionic z linii Bionic Energizer, troszke inne niz to co jest w tescie na stronie glownej. I co? Jak mam je na tylku to zapominam ze cokolwiek mam, czyli po prostu czuje pelen komfort. Wrazenia super - kroj, wykonanie. Nadszarpnalem budzet i zamowilem koszulke z dlugim rekawem. Jak pojezdze w niej to napisze co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 4 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2008 mój test koszulki i kalesonów 3/4 z ODLO przeszedł najśmielsze oczekiwania. OK to naprawdę mało powiedziane, było ciepło i przyjemnie lekko. miałem tego nie pisać ale JC żąda szczegółów. przez 6 dni używałem i.........i nie prałem tej koszulki. celowo to robiłem, kiedy po pierwszym dniu nic nie czułem. i o dziwo nawet najmniejszego niemiłego zapachu ta koszulka nie emanowała po tych 6 dniach. zazwyczaj po kilku godzinach w bawełnianym T-shercie moja ślubna mnie ściga o zmianę i specyficznie krzywi nosem a poproszona o wydanie opinii o "bukiecie zapachowym" podkoszulki ODLO stwierdziła,że naprawdę niczym brzydkim nie pachnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 4 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2008 ...może po prostu na nartach wydzielasz perfumy (sorki za spam ale nie mogłam się powstrzymać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 4 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2008 Ten H/H to chyba tez mam muszę sprawdzić. Całkiem nieźle się to nosi. Jak się rozbierzesz na podkoszulek bo gorąco to też nie wstyd bo wygląda jak lekki golfik zapiany pod szyją na suwak. Bardzo lubię w nim chodzić, ale kosztował niemało. Pozdrawiam. Mam takie dwa i są mało powiedziane super (niestety jeden już sie wyekspoatował ) z H/H mam jeszcze jedną koszulke z długim rękawem chyba taką którą opisuje jarek cala czarna szare obczycia i srebrne paseczki na przedramionachh która również jest super wiec jak już pisałem opinia o H/H bdb+ lokiec jak bedziesz to napisz do mnie na priva czy jest u ciebie w regionie jakis sklep z ta bielizną bo ten mój niestety plajta strzelił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 4 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2008 ...może po prostu na nartach wydzielasz perfumy kiedy używałem podkoszulek bawełnianych jakoś perfum nie było czuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 4 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2008 przez 6 dni używałem i.........i nie prałem tej koszulki. celowo to robiłem, kiedy po pierwszym dniu nic nie czułem. i o dziwo nawet najmniejszego niemiłego zapachu ta koszulka nie emanowała po tych 6 dniach. zazwyczaj po kilku godzinach w bawełnianym T-shercie moja ślubna mnie ściga o zmianę i specyficznie krzywi nosem a poproszona o wydanie opinii o "bukiecie zapachowym" podkoszulki ODLO stwierdziła,że naprawdę niczym brzydkim nie pachnie. Ja poszedlem nawet dalej. Przez cztery kolejne wyjazdy nie pralem bokserek X-Bionic, ktore wiadomo co okrywaja. I jestem pod wrazeniem. Zero nieprzyjemnych zapaszkow, nawet jakbym ich nie pral drugie tyle to pewnie nie ma szans na smrodek.:eek: Ale w koncu moja psychika nie wytrzymala i przeplukalem je. To jedna z wazniejszych cech nowoczesnych tkanin - zdolnosc do powstrzymywania rozwoju bakteri a tym samym brak nieprzyjemnego zapachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi