JULKA Napisano 2 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2007 Chciałabym się przywitać. Do tej pory odwiedzałam forum w charakterze gościa, ale postanowiłam się zarejestrować , bo mam kilka pytań (ale to już w innym miejscu). Zdjęcia nie dołączam, do jestem w wiemku "mocno średnim" i nie chcę straszyć. Mieszkam w Krakowie i najczęściej jeżdżę tu , gdzie najbliżej, no i oczywiście gdzie warunki na to pozwalają. Kłaniam się więc wszystkim forumowiczom czapką... kaskiem do ziemi Udanego sezonu ! Pozdrawiam julka Ps. SB - dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wituś Napisano 2 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2007 No cześć Witam Cię w imieniu początkujących. Na tym forum oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2007 No witamy!!! Miło mi, nam, że zagościłaś na forum! Zapraszam do aktywności na forum! Co do zdjęcia to sa tu tacy co tez się nie pokazują w pełnej krasie tylko kaskami i goglami zasłaniają Zawsze możesz sobie dodać ulubiony obrazeczek! Do zobaczenia na stoku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 2 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2007 Również chciałem przywitać Julkę!!! A z tym wiekiem to tak jak ja, czyli trochę ponad 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robalek Napisano 2 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2007 (edytowane) Julka !!! , "nie peniaj" Edytowane 26 Grudzień 2008 przez Robalek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 2 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2007 Witam dodaj foto dodaj foto !! Gatuluje dobrego wyboru mianowicie rejstracji Własnie tak Robal... gangsterem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 2 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2007 przywitam Cię Julka i ja. avatary malutkie wskakują teraz więc np. na moim nie widać,że jeszce niedojrzały jestem,to co się przejmujesz:p a nóż Twojego nikt nie rozszyfruje. P.S. na ucho Ci powiem ,że wolę dojrzałe kobiety;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 3 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2007 A dzieńdoberek naszej Pani witamy , witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JULKA Napisano 3 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2007 Dzięki za miłe przyjęcie. Jesteście fantastyczni Do zobaczenia na stoku ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 5 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2007 To i ja się dołączę z serdecznym przyjęciem nowej koleżanki na forum i ślę pozdrowienia. Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anba Napisano 5 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2007 Skromność to cnota. Witamy więc nową cnotliwą koleżankę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 5 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2007 A Ty Michał(SKIer) jesteś z Krakowa a Julka też więc zostaniesz oddelegowany Julkę powitasz LIVE i nie zapomnij aparatu wykonasz zdjęca do avataru:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 5 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2007 Hahahaha Sławek po raz kolejny pokazał ze minął sie z powołaniem i powinien byc detektywem ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 5 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2007 Julka jak sama pisała jest dużą dziewczynką i pewnie sama tego avatara wklei:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 5 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2007 każdy kto się ujawni:) jest mile widziany , a jak , na dodatek, jest to płeć piękna to jeszcze lepiej:p witam i pozdrawiam Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 6 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2007 A Ty Michał(SKIer) jesteś z Krakowa a Julka też więc zostaniesz oddelegowany Julkę powitasz LIVE i nie zapomnij aparatu wykonasz zdjęca do avataru:D Oooo z wielką przyjemnością!!! Zrobię Julce taaaakie powitanie że hej!! może nawet się na kawę i narty umówimy? A co do zdjęć, to dopiero jak Julka wyrazi zgodę.... Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 6 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2007 Twoja Michał już w tym głowa by się zgodziła:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi