Homar Napisano 2 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2007 Czytam sobie od czasu do czasu różne wątki na tym forum i zaczyna mnie ogarniać dziwne uczucie, że niejaki Homar szykuje się pomału do przejęcia skionline.pl lub przynajmniej chce zostać jedyną wyrocznią forum skionline. Mam więc do Ciebie Młody Przyjacielu następujące uwagi: wiem, że zbliża się zima i Twoje podniecenie z tego tytułu sięga zenitu, ale fajowo by było gdybyś oszczędził sobie niepotrzebnego komentowania pewnych spraw. Polega to na ugryzieniu się w język, lub przynajmniej w klawiaturę. Pamiętaj, że jeszcze rok i jedenaście miesięcy temu bardzo grzecznie zapytywałeś mądrzejszych od siebie czym się różnią sklepówki od komurek. Dziś jak Ci się wydaje Twoja wiedza na temat narciarstwa jest na poziomie przynajmniej II trenera kadry. Jesteś, jak się przedstawiłeś "prawie zawodnikiem", więc jeździsz w jakimś klubie. Czy tam w obecności trenerów też masz tyle do powiedzenia? Znając zasady panujące w klubach myślę, że chyba nie. Proponuję więc odrobinkę REFLEKSJI i POKORY! 1. Nie jestem twojim przyjacielem, moji znajomi trzymaja jakis poziom i daja sie wypowiedziec innym i nie smieja sie z nich tylko dlatego ze cos maja wbazgrane w opisie.... 2. Najwidoczniej posiadam jakas tam wiedze i wmawiamnie mi pewnych zeczy nie przejdzie jak to chcieliscie zrobic w takim jednym temacie a co do witka to juz wystosowałem odpowiednie pismo i wybacz ale skoro ty uwazasz ze ja chce byc jaka kolwiek wyrocznia to podaj jakis przykład, nie mamy po 4 lata i nie jestesmy dziecmi wiec jak cos mowimy to potrafimy to potwierdzic ?? No chyba ze u ciebie jest innaczej 3. Masz racje zima sie zbliza... ale do niej jeszcze chwila wiec jade na lodowiec pogadac z trenerem bardzo duzo i bardzo długo bede z nim rozmawiał bo on jest od tego ... a pozniej wroce i przejme skionline.pl juz to z Jackiem uzgodniłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 2 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2007 Chciałem dwa słowa w obronie Witka i nie dlatego że to mój imiennik. Nie wydaje mi się żeby jego post był chamski czy jeszcze gorszy. A poza tym to jest forum ski a nie radio M i tutaj każdy może mieć swoje zdanie na ten czy inny temat! No własnie kazdy ?? Czyli ja tez no i wypowiedziałem je Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 2 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2007 Homek może ja to stara pierdoła ale nie prowadziłem plastików tylko rasowe slalomki zapierdzielały jak szalone pozdro Barti:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2007 Panowie! Proszę prowadzić takie dyskusję w innym, odpowiednim na forum!!! Przypomnę, że w tej części jest miejsce na dyskusję o doborze nart, a nie udowadnianie kto ma szerszą wiedzę! Jak chcecie się oceniać macie jeszcze takie możliwości po lewej stronie - tam możecie dodawać opinie o sobie!!! W razie potrzeby pozostaję jeszcze JA czyli JC!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 2 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2007 JC a pamiętasz jakie były jazdy np .z Heli to było ciepło ale każdy wie swoje Myślę ze sie nienaraziłem Bossowi:D ps. Jc gdzie robicie zawody na harendzie? czy korbielów:D pozdro Barti:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2007 Widzisz i zadajesz znowu pytanie nie tu gdzie trzeba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 2 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2007 NIE Race nie jestes stara pierdoła a ja jestem Z/Z za Heliego ale nie wiem czy zdazyłem zauwazyc dyskusja rozwineła sie bardziej na moj temat a nie na temat wyboru nart wiec moze sam zainteresowany by napisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 4 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2007 Nie polecam B Iqoon 7900 - strasznie dziwnie jeżdżą - próbowałem osobiście, zarówno przed jak i po serwisie, o który osobiście poprosiłem, ponieważ nie mogłem się dogadać z nartami. I tak wyszło z tego "all mountain", że najfajniej siedziała mi Salomon X-wing 10. Zeszły rok i z zeszłego roku taliowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gliner Napisano 7 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2008 Wiec jest postanowienie za tydzien jade na 3 dni potestowac narty bo nie wiem co dalej kupic, a musze bo niedługo wyjezdzam na dłuzej a musze miec na czym poszalec JC kiedy te zawdoy moze wpadne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi