rpm8 Napisano 31 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2007 dachowanie takie galante pierd...nięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 31 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2007 najeczka... wymyslilsmy z kolegami na paniusie ubrane i usprzetowione za milion milionów (w zeszłym sezonie na topie była kurtka najka i to od tego) ktorym zabrakło na instruktora i doskonalą pług na 100 sposobów... . Wymyslilismy to, bo na obozie z innym przedrostkiem było za wulgarnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 31 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2007 pajęczaki... wiecie o co chodzi;) no ale w czymś jeździć trzeba to był hit sprzed dwóch sezonów:p moja żona się ich boi bo ma aranchofobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil ...ski Napisano 11 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2007 kalafiory ślady po ratraku, np. wjechać w kalafiory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymonaki Napisano 11 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2007 Kontynuując ślady po ratraku;) : czipsy, sztruks Guma zawodnicza= kondon Wyjście z baru z powrotem na stok=zanurzenie Tyczki według turystów=słupki Turyści=futrzaki Atomic 11 według futrzaków=Atomic 2:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robalek Napisano 11 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2007 Trochę off topic Znawca nart - ktoś kto kupuje używki na Allegro w cenie wyższej jak nówki tu link http://allegro.pl/item266133867_sliczne_narty_dla_slicznej_pani_146cm_france_kpl.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcj268 Napisano 11 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2007 Trochę off topic hahaha Kolego ty się nie naśmiewaj bo jak widzisz w opisie aukcji to Wiązania LOOK EXSLUSIVE, buty z z systemem THERMO FIT i jeszcze w dodatku SKI/WALK (jazda/chodzenie). Wiec jak widzisz sprzęt prawie nówka i w dodatku najwyższa półka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 11 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2007 te argumenty przemawiają za:eek: no i ten kolorek:rolleyes: bosko jest czytać takie ogłoszenia jak to z allegro:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robalek Napisano 12 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2007 Przeglądałem sobie Onet i zakładkę Narty i na dole stronki przykuło mą uwagę ogłoszonko z aukcji "śliczne narty itd." 1 godz. 820,- no z ciekawości poobserwowałem do końca a w międzyczasie poszukałem na Allegro butów Rossignola (damskich) oczywiście nowszych modeli ale też z ThermoFit'ami:confused: Skiwalk'ami:confused: itd oraz nart Dynastar też damskich i w podsumowaniu cena łączna wyniosła 848,-. Jeden szkopuł w tym że narty nie były fioletowe:eek: . P.S. szaleństwo cenowe na Allegro ogromne, czyżby to znaczyłoi że będzie zima !!!. P.S. 2 teraz w Gdańsku pada gęsty śnieg. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 23 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2007 Val di Farsa Val di Farsa , czyli kiedys bardzo popularny i jeden z lepszych osrodków w Polsce -Szczyr.... o kurde mialo byc;) Ps. Tak mialo mnie nie byc,ale pojawiala sie cywilizacja wiec komorka w reke i szybko z netem.Od czasu do czasu postaram sie TU do Was zajrzec,Choc raczej nie za czesto i nie na dlugo(katem oka widze jak pieniadze mi wychodza z porfela za to polaczenie:eek: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kony Napisano 23 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2007 garnek - kask narciarski wyciąg zrobiony na bogato - kanapa pokryta "skajką niezdzierajką" zamiast gołego tworzywa pocisk - zjazd na kreseczkę po uprzednim przyjęciu możliwie najbardziej aerodynamicznej pozycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 23 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2007 "warszawiak" - wszystko naj oprócz umiejętnosci "czarny" - chyba nie trzeba opisu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 23 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2007 No to tera na fakcie z dzisiaj: Jedziemy se z Witusiem na krześle z Pilska na dół bo już nas wybryki GATu przestały cieszyć i co po chwila jadącym do góry na ich życzenie udzielamy rzeczowych informacji o panujących warunkach narciarskich. I w dolnej części mijamy sympatycznego kolegę narciarza(pozdrawiam) który pyta też o warunki, odpowiadam mu że katastrofa, a on nato: a ty się czasem na forum nie udzielasz?, więc odpowiadam że zdarza się ! A on na to: ja tu przez ciebie z Warszawy przyjechałem!!!! ale dlaczego przeze mnie:confused: : nie wiem, zdążyłem tylko zapytać: a ty kto; ale tylko mi odkrzyknął enigmatycznie że Polak Mały. Jakoś nie kojarzę osoby na tym forum o takim loginie, ale w każdym bądź razie jeszcze raz pozdrawiam i zapewniam ja nie winny...... . Chyba sobie kupię kominiarkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 23 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2007 Haha żes utopił kolege Ja bym sie szybko zwinął w obawie ze kolega może zawrocic tym krzesłem w dół opisz gdzies jakie warunki i jak sie jezdziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 23 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2007 oo przepraszam nie zauważyłem ze zdałes obszerną relacje wraz z fotogalerią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 24 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2007 papieroski - narty XXII wieku, w calosci wykonane z recyklingowanego, ekologicznego papieru. Nie mylic z popularna uzywka tytoniowa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 24 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2007 znaczy atomici?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość to ja Napisano 25 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2007 "warszawiak" - wszystko naj oprócz umiejętnosci "czarny" - chyba nie trzeba opisu :D no właśnie, a co z Czarnym, bo tak...smutno jakoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 25 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2007 toja nie wywołuj wilka z lasu ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość to ja Napisano 25 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2007 toja nie wywołuj wilka z lasu ;D hehehe:D (wiadomość jest za krótka) hehehe:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 26 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2007 Body curving i jakie jest zdziwienie ludzi w kolejkach gdy im sie o tym opowiada : Jak to sie nazywa ?? : Body curving Prosze pana : Ze jak curving, to ja sobie zapisze... hehehe:D (wiadomość jest za krótka) hehehe:D musiałbys napisac ze masz ładniejszego mesia albo że masz o 3 pary nart wiecej od niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek.m77 Napisano 28 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2007 Tekst jaki znalazłem w słowniczku terminów narciarskich w wydawnictwie "Przewodnik zimowy po Europie": "Muldy - usypane ze śniegu, następujące po sobie pagórki, które służą jako przeszkody na stoku zjazdowym." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koleś Napisano 29 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2007 Gdyby Gdyby Bóg chciał by człowiek jeżdził na snowboardzie, to rodzilibyśmy się z jedną nogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 29 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2007 Albo chodzilibysmy bokiem,a głowę mielibyśmy skierowaną w stronę któregoś z ramion z czego pewnie wynikałaby prawo lub leworęcznośc (widzisz tylko prawą lub tylko lewą rękę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 29 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2007 Homek ale mam ładniejszego i 5 par nart hahahhahahahaah:D ps wiem że wszyscy tęsknia za czarnym i ja też pozdro Barti:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi