diora Napisano 30 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2007 Witajcie po letniej przerwie Jako ze jestem z Tarnowa niecierpliwie czekam na snieg i pierwsze co to jade ogladnac nowe wyciagi w Muszynie bo Wierchomla juz mi sie troszke "przejadła" cieszy mnie to ze cos sie dzieje w temacie nowych wyciagów oby tak dalej i byle zima dopisała pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 30 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2007 bardzo mnie cieszy fakt,że już w tymroku mają ruszyć Dwie Doliny. bo faktem jest monotonia Wierchomlii,choć jazda fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 30 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2007 No zobaczymy jak to wszystko będzie wyglądać? Oby było tak jak opisuja i wszystko elegancko wypaliło! Pożyjemy - zobaczymy. I chętnie pojadę zobaczyć jak to wszystko będzie funkcjonować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 30 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2007 Szkoda, że po drodze orczyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 30 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2007 te trzy kilometry w stronę Muszyny może wynagrodzą ten jeden orczyk pod górę a mam nadzieję,że co najmniej tak jak "stara część" Wierchomli będzie i nowa przygotowana i zorganizowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 30 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2007 Trzeba przyznac ze potencjal tego regionu jest dosc pokazny jak na polskie warunki. Krynica+Wierchomla+Muszyna, bedzie gdzie pojezdzic. Jeszcze zeby tak polaczyli sie z krynica (ale to chyba tylko pobozna zyczenie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 30 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2007 nawet tak bardzo ambitne plany są realne,tylko na to trzeba czasu... a czas jak wiadomo to pieniądz,więc i pieniędzy potrzeba na razie łyknęli z UE tylko czy zdążą jeszcze:confused: wiecznie z unii pieniędzy nie będzie przyjdzie czas,że będziemy tylko dawać:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thunder Napisano 31 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2007 No to mamy już dwie doliny, jeszcze tylko pięć i marzenie o siedmiu stanie się rzeczywistością. A nawiązując do tej trzeciej (Czarny Potok), ma ktoś wiedzę kiedy połączy sie z dwiema istniejącymi? Bo plany istnieją już od dobrych paru lat... Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 31 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2007 Jak lokalna władza sie zmieni ?? I nareszcie dostrzega w tym jakis plus a nie same minusy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 31 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2007 Bylem calkiem niedawno w Muszynie, dokladniej mowiac w Zlockiem i rozlega sie stamtad ladny widok na nowe trasy w Szczawniku i na Jaworzyne. Wrazenie jest takie, ze naturalnym krokiem jest polaczenie tych osrodkow wspolnymi wyciagami. Poczekamy, zobaczymy....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 31 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2007 kiedyś moja mama była w Muszyna-Złockie w sanatorium,byłem ją odwiedzić i nawet przez myśl mi nie przeszło,że tam by można wyciągi stawiać było to w końcu 70-tych lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 31 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2007 Ha... to Ty Figo taki stary jesteś, no... nie.. no.. wiem..., wiem...., że przecierz Cię znam tylko nie pytałem nigdy o wiek ale tak po zachowaniu to myślałem że z 17 masz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 31 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2007 bo niektórzy chłopcy nigdy niedorastają taki właśnie jestem:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 31 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2007 Takie schorzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kpt Napisano 2 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2007 Namiary na mapkę Macie możę namiary na mapę narciarską Dwóch Dolin. JAK NARAZIE TO UDAŁO MI się znaleść tylko mapkę Wierchomli. Chciałbym zobaczyć jak wyglądają Dwie Doliny w całości. Dzieki z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 2 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2007 http://www.skionline.pl/zdjecia/stacje/wierchomla-nowe-wyciagi_d.jpg o to Ci chodzi ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 2 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2007 Popatrz tu: http://www.skionline.pl/stacje/mapa.php?miejscowosc_id=15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2007 Hotrok pozwoliłem sobie zmienić link na ... bardziej przyjazny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 2 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2007 Jestem za Mapka chyba najlepsza jaka do tej pory widzialem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peszkod Napisano 2 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2007 Niby wszystko z mapką o.k., ale trochę zmyłkowa jeśli chodzi o strony świata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 2 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2007 co to się łbem uobracałem zanim załapałem gdzie co leży jak dla mnie mało prawdziwa ta mapa,ale niech będzie taka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 3 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2007 Jedno mnie zastanawia. Jak dostac sie do Szczawnika z gornej stacji krzeselka w Wierchomli - na butach Odleglosc 'pod gore' wydaje sie byc znaczna:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kpt Napisano 3 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2007 Panowie! wg. mapki 2 dolin. Mozecie mi wyjaśnic jak sie przedostrać z wyciągu A do Wyciągu F? Wg. mapki trzeba sie nieźle pod górke namachać!? Powiedzcie , że to złudzenie;), Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 3 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2007 dlatego właśnie napisałem,że ta mapa jakaś dziwna:rolleyes: tam na szczycie jak z krzesła wysiądziesz troszkę będzie trzeba potruchtać pewnie ale po płaskim nie będzie tak źle jak to z mapy wynika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 5 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2007 Z tymi Dwiema Dolinami to jakas podejrzeana sprawa jest. Niby wszystko ladnie, pieknie ale spotkalem sie z informacja, ze to krzeslo w Szczawniku to tam nawet jeszcze podpor nie ma:eek: Budowe to oni dopiero zaczynaja. Szcerze mowiac po blizszych ogledzinach zdjec zrobionych w ostatnich dniach sierpnia to tez mam watpliwosci czy to krzeslo powstanie przed zima (tegoroczna) Widac tylko wycinke i fragment trasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi