Homar Napisano 22 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2007 Bo przy kupowaniu używek trzeba zwrocić uwage na to ile narty maja krawędzi ten ktos nie sprawdził i teraz ma problem bo dołożyć sie nie da, sprawdz tez stan slizgu i wygląd zewnętrzny czyli normalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 22 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2007 szukam narty wszechstronnej do jazdy zarówno długim jak i krótkim skrętem na lepiej i gorzej przygotowanych stokach? oczekuje na dalsze propozycje duze wymagania, dobra w krotkim, dobra w dlugim, niezla na rownym, nie gorsza w muldach, miekkim i puchu po kolana..... wszystko wskazuje na jakis allroad, przyzwoity metron, ale w tych pieniadzach....... ja moge ci doradzic w race, ze fischera rc4 06/07 w bardzo przyzwoitym stanie mozna lyknac za 8 paczek, przy dobrym szczesciu za 7, wiazania 11; a np. atomic rc8, model 05/06 z neoxem 4 setka - ALE NOWKA !!! mam za 570zeta, to jest lekki gigant (174 - 17 radius), srednia w miare przyzwoita sztywnosc; jest u mnie na wiosce bardzo przyzwoity sklep / serwis i oni sprzedaja nowki i uzywki; walcza tez na allegro; dodatkowo proponuje przyznac 1 nagrode tygodnia za jazde karawanowo-carvingowa na nartach - rewelka !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 22 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2007 a co jest tą nagrodą ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil4772 Napisano 22 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2007 duze wymagania, dobra w krotkim, dobra w dlugim, niezla na rownym, nie gorsza w muldach, miekkim i puchu po kolana..... wszystko wskazuje na jakis allroad, przyzwoity metron, ale w tych pieniadzach....... wiadomo polskie stoki wąskie(jak strome to dużo muld) różnorodne każdy nie najlepiej przygotowany, a nie raz nawet śniegu nei ma wiec narta musi być do wszystkiego:D w niedziele jade na giełde wiec dalej czekam na wasze propozycje jakichś nartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 22 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2007 no, tylko czasami cos to wszystkiego jest te3z po trochu do niczego nagrode mozemy przedyskutowac - ufundowac, poczawszy od atrakcji "nieozywionych" do cieplokriwstych, zalezy jak pomysl podchwyci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil4772 Napisano 25 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2007 no i kupiłem salomona Streetracer 600 bo mnie gonili i nie pozwolili powybierać...za 500zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi