szteker Napisano 29 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2007 Hej!! Co myślicie o tym kasku?? http://www.asport.pl/product_info.php?cPath=35_21&products_id=516 szczególnie chodzi mi o ten system z wymienianą gardą może ktoś ma taki i podzieli się swoimi doświadczeniami na ten temat. Pozdrawiam Szteker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 29 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2007 uaaaa... nie widziałem takich bajerów, ale za taka kase to poszukałbym cos lepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szteker Napisano 29 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2007 jakaś propozycja?? szukam właśnie kasku dla siebie, musi mieć gardę a do tego fajnie by było gdyby po treningu można ją odczepić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 29 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2007 łeee to po co ci garda, jezdzij bez ja no nie wiem sh+ sam używam i jestem bardzo zadowolony, Carrera z dużymi goglami tez prezentuje sie ładnie i jest podobno najbezpieczniejsza Ja mam garde, i przydała mi sie na tyczkach 2 razy to tylko i az dwa razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 29 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2007 Nie wypowiem sie na temat tego modelu ale mialem kask tej firmy i byl naprawde ok. Znalazlem ostatnio cos takiego: http://www.allegro.pl/item262468128_maplus_zawodniczy_kask_slalomowy_z_garda_roz_60.html Zgadzam sie z Homarem. Jak juz potzrebujesz garde to do kaskow Carrery, Uvexa mozna przeciez dokupic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szteker Napisano 30 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2007 gardę potrzebuję złamałem jedną w trzech miejscach i przetrąciłem do tego wargę a gdyby nie ona nie wiem czy nos byłby cały;) a co do tego z allegro to trochę drogo jak na ten kask, mam ulotkę na której jest o 70 złotych tańszy;) dzięki za pomoc jak coś wybiorę to dam znać Pozdrawiam Szteker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 30 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2007 taa ulotka z informatora przedsezonowego PZN ?? ale tamtejsze ceny tez nie sa najlepsze i rozgladna bym sie za czyms cos jest szerzej dostepne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szteker Napisano 30 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2007 oferta dla klubów ceny są dużo niższe niż normalnie;) np. kurtka z energiapusry softshel z cevlarem na ramionach jest o 150 zeta taniej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 31 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2007 Taak a ten warm up Campigilo w zeszłym sezonie na allegro ten sklep sprzedawał za 349 bez promocji wiec nie przejmował bym sie tymi "zniżkami" bo ceny sa normalne tylko wyzsze wpisali i przekreslili ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi