Homar Napisano 28 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2007 Mysle ze o wszystkich sprawach dotyczacych PS, transmisji, zawodnikow i oczywiscie zawodniczek tez piszmy tutaj zeby nie robic zamieszania Czyli tutaj o wszystkim i o niczym a w watku np. Typer tylko typy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 28 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2007 Rozumiem.Chcesz,zeby kazdy mógł łatwo zobaczyć jak trafiasz z typami:D . A tak na powaznie to jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 28 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2007 NO hucu jak bys zgadł, a teraz zeby nie było monotonie to ja mysle ze zacznijmy od najprzyjemniejszego czyli i tu moje pytanie... Najładniejsza aplejka w PS :>?? Wg mnie Julia Mancuso czekam na wasze "typy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 28 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2007 Dlaczego nie Polsat Sport? Takie moje spostrzezenie: Jak transmisja z Soelden na Polsat Sport Extra moze miec duza ogladalnosc skoro dostepnosc tego programu jest mniejsza niz Polsat Sport? Jak Polsat chce zeby program mial duza ogladalnosc postepujac w ten sposob? Nie wspomne juz o poziomie meczow jakie czasami pokazywane sa na zywo w tej stacji! No ale to jest pilka nozna to co tu sie dziwic:rolleyes: P.S. Gusta sa rozne. Mojem kumplowi podoba sie Ania Pearson. Nie moge tego zrozumiec, chyba lubi dobrze zbudowane kobiety. Mi osobiscie calkiem sensowna wydaje sie Julka Mancuso. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 28 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2007 Faktycznie jest si;) Ale ja bym Ją wziął w zestawie z jej najlepsza przyjaciółką(często mieszka razem) brytyjką Chemy Alcot:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 28 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2007 No właśnie to jest strategia,Chcesz ogladać to zapraszamy po dekoder. Być może w zimowej przerwie (liga rosyjska ma wolne) pokarzą coś w Polsacie Sport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 28 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2007 Dekoder + abonament za prawie 60 dych:D To sie nazywa strategia:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 28 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2007 No co do kobitek to narciarstwo alpejskie sprzyja raczej dziewczynkom przypakowanym ale niektóre sa zbudowane "stosunkowo" normalnie jak chocby własnie Julka czy Chemmy a co do dekoderow to byłem nieszczęsliwym posiadaczem cyfrowego polsatu... wsumie (ze sportu) poza zuzlem to nic tam nie oglądałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 28 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2007 Mam kablowke i oba Polsaty sportowe i szczerze mowiac PŚ to jedna z niewielu imprez, ktora powoduje ze wlaczam Polsat Sport Extra. Ania jest chyba jedna z bardziej 'przypakowanych':D (oczywiscie nic nie mam przeciwko Ani, jako narciarke bardzo ja cenie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 28 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2007 Ja wogole nie włączałem Polsata sporta nastepna runda PS (levi) za 2 tyg naszczescie juz w eurosporcie Anja jest stosunkowo niska i dlatego jest i szersza aczkolwiek wielki respekt dla niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 28 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2007 Julia,Chemmy ,Anja ok .A co z panami? Jakoś nikt nie przedstawil swojego faworyta:D :D . Może kolezanki cos podpowiedzą na kogo sie stylizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 29 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2007 większość alpejek wygląda najatrakcyjniej w bramce startowej:) na mecie jak zdejmują kaski i realizator robi zbliżenia niektóre to niektóre twarzyczki nie pasują do idealnych innych części ciała pokazywanych na starcie:D jednak nie to jest miarą ich wartości. należy chylić czoła przed nimi za odwagę i chciałoby się napisać męstwo szczególnie jak przelecą zjazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 29 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2007 :D Najbardziej lubie jak pokazuja panie zaraz przed startem (juz w bramce startowej) i kamera pokazuje je z tylu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 29 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2007 Chłopaki świntuchy:D hahahahaha ale ten widok jest ok :D pozdr Barti:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 29 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2007 Niiiiccc nie napiszę...... biję się po łapach:mad: ...... nic nie napiszę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robalek Napisano 29 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2007 (edytowane) Proell Moser niewiele lepiej Edytowane 26 Grudzień 2008 przez Robalek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 29 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2007 No nie ma sie co oszukiwac pieknosci wsrod alpejek za duzo nie ma... a co do najatrakcyjniejszego wygladu to wg mnie na to jest na trasie zjazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 29 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2007 własnie,właśnie... Anne Marie Proell Moser prawie,że zakochany w niej byłem:) aż kiedyś telewizja otwarła mi oczy:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 29 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2007 mnie to się kiedyś Tlałki ( obydwie ) podobały:D . No ale to było dawno i byłem wtedy jeszcze mały i niedojrzały:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 29 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2007 no i nie powstrzymałem się: A co powiecie o żonach narciarzy nie koniecznie alpejskich: Małyszowa np. ..... i nawt wolna..... w zimie jest:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 29 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2007 Ty uważaj bo każdy kij ma dwa końce:) A nas w zimie często też w domu nie ma:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 29 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2007 Haha teraz slawek bedzie mysliwym i zwierzyną w jednym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 29 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2007 SB to uderzaj, przeciez maz dosc blisko do pani M. Hehe, jeszce w kolorowej prasie o Tobie poczytamy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 29 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2007 Podobno sie przeprowadzają bo takich jak on jest wiecej co chca wiedziec jak im sie zyje i do nich zaglądają przez płot ktory jes ponoc i tak bardzo okazały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 31 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2007 prosze,prosze jak płynnie przeszliśmy od twarzyczek,poprzez zadki do ogródków i to wszystko cudze nic naszego;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi