pawelo29 Napisano 28 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2007 W związku ze zbliżającym się sezonem postanowiłem przeżucić sie ze zjazdówek na narty do freestylu (twin tip). A teraz najważniejsze : Mam 14 lat 163 cm wzrostu i ok 54 kg wagi mam problem ze znalezieniem dla siebie nart interesuje mnie model salomona Teneighty Gun ale nie wiem czy nie beda na mnie za długie prosze o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 28 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2007 a skakałes juz cos ?? Gun to najwyższy model i patrzac na wiek i wage to nie jestem pewien czy 164 (najkrótsza) nie bedzie za duża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelo29 Napisano 2 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2007 odpowiedz no najlepsze moje to bylo 360 ale na zjazdowkach graby tez umiem no a jak za duza to co bys proponował ?? plz szyba odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 2 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2007 No wiec mysle ze powinienes uderzyc cos z klasy FS junior - górna półka ARMADA Coda w długosci 150 , troche nizej Salomon Fish juz nie zupełnie tylko do fs długosc tez ze 150 albo poprostu jakiegos nizszego seniorskiego Fs w długosci 155 Napisz do kostka PM albo na emaila on ci doradzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi